• marast

    Ahoj,mám problém s bolestí na vnější straně levého kolena a prosím o radu.Nevím odkud bolest pochází, jaxi cestuje.Jediné co jsem vypozoroval je to, že přichází v parných dnech.V zimě je to O.K., ale nevím, jestli je to najetými km, nebo např. v pitném režimu apd.V sezoně jezdím 60km/den(práce a zpět).Také jezdím v trenkách bez pleny a občs mě přijde, že si „jakoby“ na něčem(nervu) sedím.Vždy když dorazím, chvilku jdu jak na…na bělice, což je asi normální.Máte někdo podobnou zkušenost?Může to být pitím?

    Dík za každou radu.

    0 0
    • jIrI___  

      Podobnou zkušenost mám, jen s tím rozdílem, že mě v horku bolí achilovky. Taky netuším čím to může být způsobené.

      0 0
    • Tina  

      Tvoj problém môže byť v tom, že máš vysoko sedlo. Keď sedíš normálne na kole dočiahneš v pohode pätou na pedál? Podľa toho čo píšeš sa ti to deje keď jazdíš viac. Je to tak? V zime toľko nejazdíš a tak sa ti to nedeje.

      0 0
      • witcherrr  

        Čau já mám něco podobnýho, spíš tam mám modřinu a při záběru to bolí, ja jsem si to akorát namohl, šlapal sem větší silou s levou nohou :)

        0 0
      • marast  

        Jasný, v zimě jezdim jednou týdně, v létě 5×.Vim taky, že dost blbě piju.Myslim ale, že to bude posedem.Mám jednu nohu o dost kratší.Možná zkusim podpatěnku, ale nevím, jestli je nějaká speciální, nebo stačí dát do boty ještě jednu obyčejnou vložku.

        Jezdíte někdo bez pleny?

        Dík

        0 0
        • Tina  

          Skús si nastaviť výšku sedla podľa kratšej nohy. Tá kratšia noha je tá ľavá čo bolí?

          Pitný režim je dôležitý, ale tvoj akútny problém nebude v pitnom režime.

          0 0
          • metelesku  

            tipuju, ze boli delsi noha. uz podle popisu mista bolesti a posed bude mit celkem urcite nastaveny prave podle kratsi nohy uz ted.

            kratsi nohou pretlaci delsi za mez idealniho rozsahu pacenim pres kotnik. navic kdyz zacina silovy zaber delsi nohy, tak mu dost mozna kvuli tomu i rozhodi posed na stranu. v obou pripadech to odnasi zadni stehenni.

            vidim to na klasicky chronicky pretizeni.

            0 0
            • marast  

              Takže posed nastavit jak?mám srovnat nohy nějakou podpatěnkou?Taky nevim jestli jezdit dál třeba méně, nebo dát rest(což je v sezoně bída)

              Dikes

              0 0
              • Tina  

                ktorá noha ťa vlastne bolí? kratšia alebo dlhšia?

                0 0
          • marast  

            Ano, bolí ta kratší.Sedlo jsem snížil a pokusil se projet tak 20km.Vzhledem k tomu, že jsem 4 dny stál, tak je to celkem O.K., ale 20 km po rovince moc neřeší.Taky jsem zapomněl poznamenat, že problémy jsou chronické cca 3 roky.

            Pak nějak odezní, ale stav se spíš zhoršuje.

            Jinak dík všem za reakci.

            0 0
    • Mr.Data  

      Ty slachy bych taky videl na spatny posed, ten dovede natrapit, stejne tak vyosena klika nebo naslap. Jinak co se tyce neprokrveni jistych partii a z toho plynouci problemy u me vyvrcholily nejakou infekci, nebudu zabihat do detailu, ale vse vyresilo sedlo s dirou.

      0 0
    • metelesku  

      pitim a vedrem to byt muze neprimo. pokud se v lete zpotis az na prdeli a sklouzes se po sedle do spatnyho posedu a mas typicky cesky prodejcem doporuceny kolo (aspon o 3 cisla mensi nez by melo optimalne byt)

      0 0
    • metelesku  

      pitim a vedrem to byt muze neprimo. pokud se v lete zpotis az na prdeli a sklouzes se po sedle do spatnyho posedu a mas typicky cesky prodejcem doporuceny kolo (aspon o 3 cisla mensi nez by melo optimalne byt, protoze tvoji velikost nema skladem)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.