• effkill

    Nemáte nekdo přehled kde bych ještě ted koupil nějaky dobrý slevněný mtb pro slečnu, chce klasicky pansky HT a cena do 15 – 20 000tis. Zatim mam vyhlidnuty Pells v bikeranch (vzadu XT, razeni deore, brdzy mech BB5, vidle nejaka sountour). Kdyz bude v bile nebo cervene je to jen plus :o) Nemam moc cas courat po obchodech takze budu vdecnej za jakejkoliv tip. Diky

    0 0
    • Lucke  

      jukni na damske meridy:)

      0 0
      • effkill  

        ne urcite neco panskýho, je na to zvykla, kazdopadne neco od meridy by bylo uplne idelani ale netusim kde bych jeste neco ze serie 2007 sehnal..ne­mas tip?

        0 0
        • Lister  

          nechci nikoho lámat ani tvrdit že zrovna jí pánská sedět nebude, ale já byl taky dlouho zvyklý jezdit na HT, brzdit véčkama nebo vozit rovný rodla.......ale nic z toho už bych asi opakovat nechtěl :)

          Ale pokud je vyšší postavy nebo je 100% sportovní typ tak ji pánský sedět může zvláště Pells nebo Merida, které patří mezi ty kratší kola

          červenej :o)

          cykloshop.cz/ni­kita2/karta.php3?ID=6232

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Zrovna u Pellse na velikosti cyklistky záleží setsakramentsky. Nejmenší velikost modelů v požadované cenový kategorii je 17" a to by byla pro prtě dlouhý až moc, i kdyby preferovalo posed natažený jak na mučícím žebříku.

            0 0
      • Meesha  

        jestli chce panskej ram, tak urcite ne naprosto debilni geometrii damsky meridy…

        0 0
    • hombre_71  

      Manželka má tohohle dámskýho Pellse

      0 0
    • Wakan  

      Prihreju svou polivcicku. Shanim ted rovnez kolo v nejakych slevach pro slecnu 164cm/<60kg. Cenu si predstavuju kolem 15ooo. Podminkou je moznost pridelani nosice. Jako vyhodu bych videl osmikolo – kompatibilita se stavajicimi koly, delsi vydrz, levnejsi provoz. Vyuziti 2000km/rok, lehci teren (tzn zadne dracarny, zadne dorazy vidlice, zadne skoky), prip. expedice s bagazi. S ohledem na cenu (a nosic) to vidim na V brzdy. Pocitam s vymenou vidle (penize navic) pri nebo po koupi kola. Navrhy, tipy? Diky.

      0 0
      • Lenka.05  

        www.superior.cz/…en/bike.html?…

        Mám 910w (stejný rám), měřím 162cm a maximální spokojenost. Teď jsme byli v Černé Hoře na kolech – týdenní trek „natěžko“ s brašnama po horách, nosič tam po malých úpravách šel bez problémů…můžu jen doporučit.

        0 0
        • Wakan  

          Diky za tip, co myslis temi mensimi upravami? Nemela bys prosim treba nahodou nejakou fotku?

          0 0
          • Lenka.05  

            Tady v práci fotku nemám, kouknu doma. Protože je to malý rám, nedosáhly ty horní packy nosiče na zadní stavbu (nejsou tam návarky, ale dají se koupit za pár korun objímky). Tak mi přítulák vyrobil (vyřezal ze silonu) takovou objímku na podsedlovku, kam se pak packy snadno přišroubovaly a funguje to úplně úžasně:-) Nejlepší bude, když to vyfotím a dám to sem. Dá se to samozřejmě řešit i jiným typem nosiče, co už má objímku na sedlovku – já mám úplně obyčejný nosič od Authora: www.author.cz/…4&eid=601106

            0 0
          • Lenka.05  

            Lepší fotku nemám – už jsem ty verky z kola zas sundala, snad je to trochu vidět. Je to vlastně taková objímka na sedlovku, jen otočená šroubem dozadu, za který jsou chycené ty packy. Přežilo to bez úhony i docela divoké sjezdy mezi šutry s plnou polní:)

            0 0
          • Lenka.05  

            Lepší fotku nemám – už jsem ty verky z kola zas sundala, snad je to trochu vidět. Je to vlastně taková objímka na sedlovku, jen otočená šroubem dozadu, za který jsou chycené ty packy. Přežilo to bez úhony i docela divoké sjezdy mezi šutry s plnou polní:)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.