Běhy do kopců v Praze a okolí

6 nepřečtených
  • Krov

    Ahoj,

    chtěl bych tímto pozvat případné zájemce z Prahy a okolí na 19.ročník běhů do kopců. Jedná se většinou o kratší a lehčí kopce (průměrně tak 3km, 160m převýšení), které se většinou nacházejí v pěkných bajkových terénech podél Vltavy, Sázavy či Berounky, takže si pak můžete vyzkoušet, jestli to na kole zvládnete rychleji než po svých (já to většinou nedám, ale jsem pořád ještě spíš běžec).

    Termíny, propozice a mapky tratí najdete na http://www.kopec.webzdarma.cz , první závod je už příští sobotu 25.2. Běh na Čerčanský Chlum, tak si přijeďte trochu zvýšit tepy. Běhaj tam lidi velmi rozdílné výkonnosti, takže soupeře si tam najde každý. Koneckonců cyklistům obecně vyhovují spíš běhy do kopců než nějaká rovina a pár lidí z BF v těhle závodech uspělo velice dobře.

    0 0
    • Prochy20  

      Nemáte zájem o vytvoření modernějšího webu?

      0 0
      • Krov  

        Už jsem se k tomu párkrát chystal, ale pak vždycky zvítězila lenost.

        0 0
    • McBlacky  

      jsou to pohodové akce. Doufám, že mi zase vyjde se někam přijet podívat. Chlum je fajn, ale stejně jako loni jsem v tomto termínu na horách :/

      0 0
    • Honzis  

      Na Chlumu se doufám ukážu, možná i s kolem :-) 2011 : http://honzaherda.rajce.idnes.cz/…um26_02_11/#…

      0 0
    • Krov  

      V neděli se běží novinka v seriálu kopců Z Dobřichovic na Šraňk , takže tu zkusím udělat po letech zase nábor, ať mají pořadatelé radost. Trať prakticky kopíruje oblíbený výjezd z Dobřichovic po modré značce na hřeben, takže až k odbočce na Hvíždinec to nebude žádná legrace. Závod je typická nízkorozpočtovka, takže žádné šatny (jen hlídání zavazedel), nic nedostanete, startovné dvacka a odměnou vám bude jen obdiv těch pomalejších a zvěčnění na běžeckých webech.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.