• Maxin

Má někdo zkušenosti s opravou motoru bafang m500 ?

0 0
    • Maxin  

motor ma najeto 5000km a 2 roky, bohužel po záruce

0 0
    • michomin  

Ze zvědavosti, to je bláto v tom motoru?

0 0
      • Maxin  

dostala se tam voda je to zbytek maziva co zgrcnul a plno malých špon z ložiska. .

0 0
    • va-bo  

Budeš to dělat sám, nebo chceš kontakt na servis?

0 0
      • Maxin  

teď když to už mam rozebrane a očištěné, tak je zbytečné to dávat nekam do servisu. akorát risknu torzní snímač ten nechám původní. a kartery motoru utěsním nějakým silikonovým odolným tmelem.

0 0
    • Kouba_2005  

Kamarád má tohle v nějakým LeaderFoxu a úplně utavil to velký plastový ozubený kolo a spálil desku elektroniky. Jezdil stylem krpál jak prase, maximální přípomoc a kadence tak 40. Občas mu to v půli kopce vypnulo kvůli přehřátí až to nakonec umrtvil úplně.

1 0
      • Maxin  

ja to taky nijak zvlášť nešetřil, poslední tisíc kilometru mě to hučelo v zaběru ale tahlo až potom torzní snímač přestal rychle reagovat a musel jsem silněji přišlapnout do pedálu aby motor zabral.

0 0
    • va-bo  

Ani Yamaha není proti vodě moc odolná. Už jsme to tady probírali.

0 0
    • roman 3D  

bafang nebrat

1 0
    • Andy5  

Když je to už vymontované, stačí vyčistit, promazat (Mobilith SHC100) a hlavně vyměnit vnější těsnění ve víku motoru:22×28×4 mm-je na středové ose, přes kterou tam přecházejí nečistoty (stejné těsnění mám na motorech M510 a M620). Případné náhradní díly jsou na Greenbikekit z Číny. Lze objednat 1., 2. nebo 3 převod včetně ložisek a jen vyměnit .

2 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.