• Luke

    Jak to tady tak někdy pročítám, začíná mě nebezpečně lákat bajkování někde v Alpách. Problém je, že nějak není s kým vyrazit. Řeší tu někdo stejný problém? Poskládalo by se víc lidí, kteří jsou na tom stejně? S cestovkou se mně nějak nechce a na sólo si netroufám… Jinak zatím nic konkrétního v plánu nemám. Kdyby někdo měl zájem, tak se ozvěte klidně třeba na mejla nebo icq v profilu. Časově se můžu přizpůsobit, dovolenou dostanu v práci snad bez problémů kdykoliv…

    0 0
    • Troll  

      Byl jsem loni na sklonku leta s pritelkyni a POHADKA! Super stabilni pocasi, zadne vedro, krasne trasy jsem vybral. Nooo, teda pritelkyne si to uplne nemysli do ted, ale bylo to super!

      Je to o necem jinem nez jezdeni po asfaltu v polabi…

      DOPORUCUJI!

      0 0
      • Motyll  

        Nadhod kde si s drahou polovickou byl, pls. Neco taky shanim na leto…

        0 0
      • maverick82  

        Vidíš, mě zajímá to počasí, protože se tam taky nějak chystáme a na všech fotkách jsem vždycky viděl jen modré nebe a sluníčko, tak je to až podezřelý. Zažil jste tam v Alpách někdo někdy nějaký sračky? Jestli má cenu se připravovat na tuhle variantu… nebo říkáš, že počasí je stabilní, jo??

        0 0
        • Puamik  

          byl jsem tam na kole asi 10 x a musíš počítat se vším, jsou to hory, takže je tam modro, i déšť tři dny v kuse a i sníh padá, ale je tam krásně.

          0 0
    • Puamik  

      máš-li zájem jet první týden v červenci do Dolomit, tak se ozvi na email puamik@gmail.com. Ubytování zajištěno v apartmánu.

      0 0
    • mosquito  

      jo jed jed .. v zime sem v Alpach sice nebyl, ale v lete jsou uzasny, dole krasne teleny louky, fialovy kravicky a kousek vejs pekny hory s bilou spickou ;-) fakt parada

      0 0
      • vlk  

        hele nefušuješ náhodou cestovkám do řemesla:o) „Fialovy kravicky“ :oD

        0 0
    • FunTom  

      Mě Alpy taky lákají a prázdniny mě začnou každou chvíli. Kdyby se sešla skupina lidí, které by vyhovovala představa nějaké nízkorozpočtové akce, tak bych do toho šel. Můžu nabídnout například zajištění dopravy dodávkou pro 8–9 lidí :-). Na tom už se dá trošku stavět, ne?

      0 0
      • Pi†el  

        no zaklad by byl…

        0 0
      • FunTom  

        Ještě by se hodily nějaký tipy na příjemný kempy za slušný prachy a vůbec zkušenosti se stanováním v Rakousku. Kdyby měl někdo něco vyzkoušenýho třeba v okolí Salzburgu, tak sem s tím.

        0 0
        • Luke  

          konečně mám chvilku čas… ta dodávka by byla naprosto čuprová věc :-) to nejde odmítnout :-) sice bych auto měl, ale akorát tak dva lidi/dvě kola. Low-cost akci bych taky upřednostnil, drahý hotel bych neplánoval :-) Máš jěště někoho do party? Já bych do toho klidně šel…

          0 0
          • FunTom  

            Já bych kromě sebe sehnal ještě asi dva další lidi. Možná ideální počet by byl 5 lidí + 5 kol. To by se vešlo dovnitř. Kdyby nás bylo víc, tak by se musela nasadit 3. řada sedadel a byl by problém kam s kolama (řešil by to vozík nebo nosič za auto, ale ani jedno z toho nemám). Kdyby se poštěstilo, tak se dá obejít i bez těch kempů. Máš nějakou představu o délce té akce? Já bych viděl optimum tak 5 dní.

            0 0
            • Luke  

              O počtu lidí rozhoduje majitel vozidla, do toho kecat nebudu :-) Pět dní čistého času by bylo ok, v tom bych neviděl problém. Otázkou je lokalita… zkusim něco pohledat na netu nebo takdy na bf. To už by jsme něco vymysleli. Bydlení? Jak to myslíš kdyby se poštěstilo bez kempů?

              0 0
              • FunTom  

                No podle toho co jsem slyšel by nemusel být až takovej problém rozbalit tábor na nějaké soukromé louce, pokuď by se rozumně promluvilo s majitelem. Já ale bohužel němčinou nevládnu a celkově se na toto řešení nedá na 100% spolehnout. Kemp by měl být v záloze.

                V Rakousku je to super určitě skoro všude, ale velkou chválu jsem slyšel na Salzoburg a okolí. Je to i rozumně daleko myslím.

                Loni jsme projeli celý Chorvatsko (fotka) a dojeli až do Černé hory. Bohužel bez kol :-(

                V profilu mám icq, tak klidně piš tam :-)

                0 0
                • Matony  

                  Pokud můžu doporučit, zkuste najít nejdříve nejaký penzion, privát, apartmán. V létě pokud není hlavní sezona je to mnohem levnější než v zimě. Např. já jedu do Livigna Itálie od 30.6–7.7 do čtyřlůžkového apartmánu po rekonstrukci SAT dvě dvoulůžkové ložnice balkon vybavená kuchyň, ve městě pivo Plzeň levnější jak u nás, nafta za dvacku(bezcelní zona), A to za 182€ na týden/apartamán. Jedeme dva s přítelkyní tj. c.ca 260.0,–kč na osobu. To se dá sehnat podobně i u Salzburgu v Korutanech atd.. Pokud neputujete, vyzkoušejte nejdříve tuto možnost, jinak kempy v Rakousku jsou na velmi dobré úrovni. Postup je následující: .Vyberte dvě tři oblasti kam chcete jet, nebo byste chtěli .Navštivte domovské stránky(např. livigno.com; ischgl.at)
                  napiste na informační centrum požadavek na ubytování,
                  termín počet osob. .Napište na několik nabídek, které najdete na stránkách v sekci ubytování .To udělejte u všech oblastí kam by jste chtěli jet, vyhledejte i okolní obce a obešlete naprosto jednoduchý dopis"Hledám ubytování pro pět osob v apartmánu od termínu…" .A teď už jenom čekejte na konkrétní nabídky.

                  0 0
                  • FunTom  

                    Díky za tipy. Pokuď se nám podaří dát dokupy dostatečnej počet lidí, tak to určitě takto zkusíme.

                    0 0
    • JMT  

      jezdim obcas do rakouska ale spis jezdit z kopce a nahoru lanovkou, klidne se muzes pridat

      0 0
    • JMT  

      a este tip na nizkorozpoctovou akci, na parkovisti v bikeparku leogang se da legalne stanovat, je tam voda a vc, sprcha taky ale ta se plati

      0 0
      • FunTom  

        To zní zajimavě. Doporučil bys tu oblast i na Enduro jezdění? Pokud je to parkoviště aspoň trošku útulný, tak bych s tím spaním tam neměl problém. Za ušetřený chechtáky bych třeba i párkrát zneužil tu lanovku :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.