• -jon-

    Nevite, jak je to s podsvetlenim displeje u modelu Ciclosport CM434. Nekde jsem videl tabulku, ktera uvadela, ze backlight ma, ale moc se mi to nezda.

    Diky.

    0 0
    • Paja  

      CM 434 mam a podsviceni nema, leda, ze bych o tom nevedel:) funkce nejlepe na www.ciclosport.de, tam by to meli mit spravne

      0 0
      • -jon-  

        A je tam neco, co byste tomu mohl vytknout?

        0 0
        • Glum  

          Podsvetleni nema. Vyhrady bych mel 1) k uchytu (gumicka, predchudce CM 414 mel uchyt lepsi), 2) neumi do ODO scitat zlomky kilometru (coz umel i muj prvni Intertronic z roku 1989). Dve jizdy napr. 3.98 km a 2.99 km secte dohromady jako 5 km. Jinak spokojenost.

          0 0
          • -jon-  

            s vyskomerem a teplomerem spokojenost?

            0 0
            • Glum  

              S vyskomerem urcite: ja mam CM 414, syn tu 434. Kdyz zkalibrujeme a vyjedeme, maximum rozdilu vysky na stokilometrovy vyjizdce je tak 3–4 m. Samozrejme vyskomer je barometricky, musi se pri zmene pocasi dokalibrovavat (zmena tlaku vzduchu o 1 hPa dela asi 9 m). Teplomer je taky vcelku dobry, je tam ale dlouha teplotni setrvacnost: vynesu-li kolo z vytapenyho bytu na mraz, trva tak deset az patnact minut nez meri presne. V extremech nemeri: minimum mi ukazal –17 (pak to myslim zustava), ve horku meri spolehlive tak do 45 stupnu, na slunci ve vedru (cca 40 ve stinu, na silnici na slunci jiste kolem padesati) se mi ale stalo, ze cely displej zacal ukazovat nesmysly, po zchlazeni zase fungoval normalne.

              0 0
              • Paja  

                S tim souhlasim, ta teplotni setrvacnost ale bude asi podobna u vsech computeru nebo hodinek (suunto,..)takze se do neda brat jako minus tohoto modelu, mne ani pri vysokych teplotach neblbl, ale nejvic bylo myslim 44, s velkymi mrazy zatim nemam zkusenost.

                0 0
        • Paja  

          Zatim jsem s nim velmi spokojeny, nedostatky jsem zatim neobjevil (s MartinemXC jsme ho tu jednou probirali – mel vadny kousek, blbla teplotni kompenzace, ale vymenili za jiny). Uplne dokonale by bylo, kdyby si pamatoval prumerne stoupani/kles. v m/hod. a max. stoup/kles v m/hod. (tak jako si pamatuje prum.% stoup/kles a max.% stoup/kles), coz by bylo zajimave pro srovnani na lyzich, apod. Pamatuje si pouze prum. stoupani v m/h. To co jsem uvedl ale nezaznamenava podle manualu ani HAC4 (ten si pamatuje prum a max. stoupani). Je to sice blbost (pro nejaky trenink je vyuzitelna maximalne jen to prum. stoupani v m/h), ale aspon neco co se tomu da „vytknout“.

          0 0
          • MartinXC  

            Potvrzuju první odstavec. CM4×4 má tu neš?astnou vlastnost, že některé údaje jsou v „druhé úrovni“, tedy je složité se k nim procvakat. Představoval bych si, že na compu si v nějakém setupu vyberu údaje do první úrovně. Jinak bych viděl užitečnější compy, co ukazují více stavových info bez přepínání. (okamž.rychl, výška, ujetá vzdál, +/- od prům.rychl., + jeden volitelný na střídání -čas, kadence, … – na jednom displeji) Tedy nakonec mají často lidi compy 2…

            0 0
            • Paja  

              Myslis to , ze musis podrzet pravy tlacitko aby ses dostal, napr. k celkovym km? Vzhledem k tomu kolik ten comp uchovava udaju, tak mi to prijde docela logicky vyreseny (to stejne nejsou udaje, ktery by clovek sledoval za jizdy terenem, pokud si nechce rozbit…helmu:), sikovny by bylo, kdyby slo napr prehazet poradi jak jdou jednotlive zakladni udaje po sobe. Je otazka, jestli by vic zobrazovanych udaju najednou nemuselo byt na ukor velikosti cislic nebo velikosti displeje.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.