• Jogador

    Doneslo se mi z neoficiélních zdrojů, že nejspíš má být zrušena, pro malou účast závodníků. Prý se nevyplati, nebo nezaplatí. Tak chci vědět, kolik lidí z vás to jezdí, a kolik by bylo ochotný to jet i teď. Ale opět řikám, že se mi to přineslo od vedlejšího pořadatele, a tudíž nevim co natom je:(

    0 0
    • Beeda  

      Ja to dal, letos se to povedlo, pekny pocasi. Asi 160 lidi se ucastnilo. Jinak hrozny intenzity takhle v zime:-). Jinak k tomu zda se to vyplati ci ne, no samej primator si na tech akcich dela jmeno, jinde promrhaj miliony, tak by nakej desetnik mohli dat… Organizator chce samozrejme vydelat – zalezi kolik, pripadne neprodelat, normalka :-)

      0 0
    • McBlacky  

      já bych klidně jel, ale ne za víc než 350kč… zas taková pecka to není a je to maličko o zápal plic, přece jen jet na krev když je pod nulou…

      0 0
    • Meesha  

      Loni sem se byl jen kouknout a letos sem chtel jet. Asi nemuzou cekat stejne lidi jako na prazsky 50, ale sami rikali, ze sou radi, ze lidi pribejva. Dost to ale bude ovlivneny pocasim. Startovny mi taky neprislo nejak maly (tusim 400?) coz si myslim, ze by melo na takhle zabezpecenej zavod stacit…

      0 0
    • Jorje  

      já jsem se o ní dozvěděl díky tomu že jsem jel Pražskou padesátku na podzim a chtěl jsem ji jet, doufám že to organizátoři nakonec nějak udělají.

      0 0
    • Meesha  

      TAKZE? JEDE NEKDO??? Ja se rozhodnu asi ve stredu nebo ve ctvrtek, ale spis jo…

      0 0
      • Jogador  

        Ač sem sním počítal,tak nemám finance, tak asi počkám až na další, ale taky ještě váhám…

        0 0
      • fil  

        Jsem se nakonec přihlásil a teď se bojím, aby vyšlo počasí! Jestli to bude vypadat okolo Okoře stejně jako před 14 dny, tak se utopím v bahně :O( 3× jsem se dostal do takový sra…, že jsem musel tlačit k potoku a vykydávat… Máte někdy taky takový problémy nebo jsem zoufalec jenom já?!?

        0 0
        • Jogador  

          Tak mě dnes bratranec taky přihlásil. Jestli to bude vypadat jako dnes, tak se nemusíme ničeho bát,dnes byl rychlí povrch, tvrdy a neklouzavý. A podle počasí má to být dokonalí, do čt mrznout a pak se oteplovat,tak zem bude zmrzlá,ale nebude moc pod nulou,má být 1–5 stupnů.

          0 0
          • prema  

            no řekl bych, při pohledu z okna, že bude počasí naprosto ideální… pod nulou a 50 cm sněhu :))

            0 0
            • Beeda  

              Budu tam pesky nebo s bezkama:-) B.

              0 0
              • prema  

                a ja beru sanky a pripojim je na toho prvniho, kterej kolem me pojede, aby me vytahl na babu. a pri sjezdu ke zlatnici uz pofrcim sam :))

                0 0
                • Jogador  

                  No,já doufám, že to bude aspon trochu rozjezdeny, dnes se to nedalo, sněhu je až moc,při šlapání jsem se odrážel rovnou i pedálama:) Ale zas se padá do měkkého:)

                  0 0
                  • Meesha  

                    No, Blackyho predpoved se zacina vyplnovat… Este teda nejsem prihlasenej, ale zacinam meknout! :-)

                    0 0
                    • Jogador  

                      No,Bleky jednou řikal, že pojede pokud bude hodně sněhu:) Já se netěšim na ten první sjezd,tam je vždy narváno a jeden slítne a pujdou všichni,ale jinak by to mohlo být dobrý

                      0 0
                      • Meesha  

                        Ono bude chvili trvat, nez se vsichni vubec vydrapou nahoru! :-) Dolu to bude peklo! Este ze tam tech sjezdu moc neni. Doufam, ze tohle neberou jako extrem a nezkratej to na tech 25km… V kazdem pripade retezy s sebou! :-))

                        0 0
                        • Jogador  

                          No,nahoru se pojede po silnici, to bude myslim už v poho, pak průjezd lesem,to je vždy blbý, ted o to horší, pak debiljní sjezd a pak se to snad trochu roztáhne, pak ten druhý výjezd, ten podle mě bude sněhem, a ten třetí potom taky, a pak snad vše je po silnici.

                          0 0
                          • fil  

                            Pokud se nepletu, tak za sanatoriem je krátká polní cesta, která pokud je rozbahněná, je smrtící a někdy to otáčím i u Zákolanskýho potoka (Okoř), ikdyž to bahno je lákavý ;O)

                            0 0
                            • Meesha  

                              Tak sem se byl prihlasit a kdyz sem se slecny ptal, jestli to zkratej tak rikala, ze zatim nejsou zadny extremni podminky, takze trasa normal. :-) No, ale radsi davam Big Jima 2,25 dopredu (vzadu mi bohuzel neproleze stavbou:-() …a sneznice asi taky nebudou odveci! :-) bude peklo! :-))

                              0 0
                              • McBlacky  

                                to bude zívačka, silnice a cesty budou projetý, terén tam nic moc není. Akorát jet na někým v háku na týhle ledovce, to bude trošku adrenalin :)

                                0 0
        • Meesha  

          Snad ty sra*ky zmrznou… Ve velkym bahne se mi stava, ze mi zadni kolo neprojde stavbou a to je pak nemile! Este dva lidi a mohli bysme dat treba tym?!

          0 0
          • Jogador  

            Já sice jedu ještě se dvěma klukama, ale jako tým to nevidim,už sem to naně zkoušel, a jsou proti, navíc jsme už přihlášení. Škoda, ale s tou zadní stavbou, taky kvůli tomu jsem si nandal disky:)

            0 0
          • Jogador  

            Ty jsi Červený příjmením? A nezdravil jsi mě? Mě bylo divný, kdo mě s Trekek a ještě k tomu s Fullem zdravý,až ted sem se mrknul na tvoje kolo, ale dal jsem tě:)Sme spolu jeli už od Ruzině,ne,skoro. Jsi mě dojel na tom kopci za Okoří.

            0 0
            • Meesha  

              jj, jel sem kousek za tebou uz v tom prvnim kopci a pak si mi ujel a dohnal sem te az tam jaxem te zdravil… Pak mi v tom kopci brutalne doslo! :-) nebo spis :-(

              0 0
              • Jogador  

                Jsi se mě nemusel držet, jsi mohl dojet dřív:) Jak si mě poznal? Pravda, kolo jako já tam nikdo neměl:) Ale jinak apachu až moc. Ta skupinka,jak sme jeli byla docela dobrá, já, ty, pak ten diamond,jak mě předjel stoho kopce v cíli a ještě jeden, taky semizdá full.Kdo se to tam tak motal vtom sněhu,jsem měl co dělat abych ho předjel, pak zapad:) A pak se jelo dobře, sjozd k Šárce byl naprosto pohodovej, a pak že bude klouzat.) Jinak mi tacháč ukázal 42 kiláků, to nějak chlapci protáhli:)

                0 0
                • Meesha  

                  Taky mam skoro 42km. Na TV Praha o tom byla reportaz a prej nekdo preznacil trat o 2km, tak je to mozna ono… Sjezdy sem si vubec neuzil, ale docela mi sly. Ja vubec nezvladam starty – vzdycky se rozjedu az tak po pulce. Poznal sem te podle biku a pak tam na tebe nejak pokrikoval Beeda. Ty louky byly strasny – vzdycky sem nekoho dojel a kdyz sem ho chtel predjet, tak sem zahucel po naboje do snehu… A 2× sem luxusne lehnul! :-)

                  0 0
                  • Jogador  

                    Jj, s Beedou jsem promluvil nahoře nad Dejvicemi a pak v cíli. Louky byli nanic, protože v pomalé rychlosti se mi zamlžili brejle a viděl jsem prdlajs, ale teda nelehl jsem ani jednou,se mi nechtělo se namáčet, mám toho za poslední týden až až. Rozjet se, no,normálně jo, ale tady ta tra? začíná dobrýma kopcema který tě donutí se rozjet:) Bylo tam něco zajímavého,třeba já?:) Ale jinak pádů bylo hodně, ale co jsem si tak všiml, tak celkem bez zranění.

                    0 0
                    • Meesha  

                      Moji skupince slecna v ty Ledovy vesnici zapomnela ukazat kam mame jet a vzpomnela si na to dost pozde. Pekne sem se (a nejen ja) projel po ledu. A pak sem zahucel do nejakyho pole. V TV sem te nevidel – mozna nekde na startu, ale to byl dost kratkej zaber. Byla tam vetsinou jen spicka.

                      0 0
                      • Jogador  

                        Jo, jsem taky jednou jel v pravo a měl sem jet v levo a ten policajt namě volal že jedu blbě,tak sem se zas otočil:) Teď sem přemýšlel, kde by to bylo přeznačený, a fakt nevim, mi přišlo, že trasa pořád stejná,jen nakonci nad Šárkou to šlo trochu jinak, ale to nebylo zdelšení,jen nás převedli z lesní zasněžený cesty na širší. Jak se jinak líbil závod.

                        0 0
                        • Meesha  

                          Taky sem si niceho nevsim. Nebylo to spatny, ale nejak moc me to neuchvatilo. Za 400Kč desny triko a parek (nevim jakej – nemel sem ho)… ale zase je to v zime jediny… Ve 21:40 by to meli davat zase na TV Praha, tak na to jukni!

                          0 0
                          • Jogador  

                            Triko? To myslíš tu noční košilku?:) Ale na letní to triko bylo fajn,jen nevim kde ho mám:) Já sem párek taky neměl, dal jsem si knedlíky:) Mě se líbilo, jak tam lidi lítali vtom sněhu, asi si vyjeli poprví ve sněhu:)

                            0 0
                            • Meesha  

                              S tou nocni kosilkou mas pravdu – mam tradicne XLko a je to prusvitny! :-)

                              0 0
                              • Jogador  

                                Ale přestav si vtom nějakou babu, a ještě aby to bylo mokrý, vtomto triku by mělo být vyhlašováno myss mokrý tričko:) Ještě jel odsud ten Fill nebo jak se jmenuje, ale nevim jaký měl kolo,snad se ozve. Když jsem dojížděl do startu, tak jsem vůbec nevěděl, že zamnou někdo jede, doufám že jste to domě málem nenabrali,když jsem za cílovou páskou zabrzdil.

                                0 0
                                • Meesha  

                                  Ja slapal v tom poslednim kopci asi 15m za tebou, ale nahore sem mel plny navleky snehu a nemoch sem se vubec zacvaknout, tak sem to nejak doloval ven a stejne se to nepovedlo a uz sem te nesjel…

                                  0 0
                                • fil  

                                  Hola,

                                  Fil je hroznej amatér. Jel poprvé v životě a strašně se mu to líbilo… Vytáhl jsem ještě 2 bikery, ale spíš jsme se trápili. Jsme spíše takový rekreační jezdci. Po párku mě bylo dost blbě :O( Mrchu jsem hodil 2× na úplný rovině – zrovna jsem si říkal, jaká je to super vyjížďka a prásk. přeze mne letěli hned další dva a pak jsme se smáli až na Okoř.

                                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.