• Seppy

    docela by me zajimalo, ktere kliky jsou podle vas lepší… FSA V-drive extreme nebo Raceface prodigy DH? co byste si vybrali z techdle dvou? diky

    0 0
    • Mamutt  

      Myslím, že kvalita bude bude u obou velice dobrá. Já bych bral jednoznačně RF, jako značka u mně mají prostě jméno.

      0 0
      • MF  

        Na meno RF som sa uz namotal. Jednalo sa sice o XC placky, ale RF mi uz na bajk nemoze. Je pravda ze su uzasne tvrde a vobec sa nekrutia, ale akosi pravidelne zadrhaju retaz alebo ju zhadzuju pri saltovani. Prehodil som placky na Shimano a zrazu to paradne radilo.

        0 0
    • MMX  

      Hmm, podla toho co pises to asi chces na DH alebo nieco take; keby si bral od FSA tak by asi boli lepsie Afterburner Xtreme; su dute takze lahsie a pritom vela vydrzia. Dodavaju sa s 3/2/1-prevodnikom. Alebo dalsia moznost; FSA vyraba pod znackou RPM kluky s nazvom Dorado DH; na tych som aj jazdil a nemam pocit zeby sa dali len tak polamat. Na druhej strane uz samotna znacka RaceFace je zarukou ze kluky by mali byt kvalitne.

      0 0
    • Tomcat  

      No vybírej podle designu, barvy ,nebo hmotnosti protože fukčne to bude jedno . RaceFace, FSA , Thruvativ, CMP, Stronglite dělaj stejně v jedný fabrice na ThayWanu. RaceFace a Stronglite si hraje na Highend , FSA a Thruvativ je střed a CMP je lowend.

      Můžu tě uklidnit, že pokud nevezneš nějakej extra model, rozdíl těch firem na jízdních vlastnostech nepoznáš.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.