• Fido Mrlasek

    Máte s nimi nějaké zkušenosti? Nebo obecně s ráfkovýma hydraulikama. No a kdyžtak nepiště že probržďujou ráfky a vadí jim rozcentrovaný kola. To totiž vim. Spíš se mi jedná o údržbu a životnost. Díky

    0 0
    • bear  

      Údržba prakticky nulová,životnost veliká!

      0 0
    • wroum  

      myslim ze tomcat psal ze sou digitalni – kolo se bud toci nebo stoji – mizerna davkovatelnost.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        No nevim. HS11 mi prisli spis kolo se bud toci a nebo se toci a roztahuje se zadni stavba. S podkovou to pak bylo sotva jako prumerny Vecka. Ovsem HS33 nejsou vubec spatny… treba na trial :) Jestli je to jinou pakou nebo spalkama?

        0 0
        • Vilém  

          Musim potvrdit.HS 11 jsem dal na kolo mlade,s keramikou a prislusnejma spalkama to brzdi stejne jak prumerny vecka (nicmoc).Vyhrala u me bezudrzbovost.Jen je strasny nastavit ji,ale to plati pro Magury vseobecne.Jinak davkovani super.Oproti HS 33,kterou jsem jezdil vzadu brzdi min (vetsi prumer pistku).Koupil jsem je jen pro solidni cenu za kterou mi byli prodany(2000,–) fungl novy.

          0 0
      • JJ  

        Naopak, modulace je uzasna, ale vic nez vecka opravdu nebrzdi.. Chystam se jeste vyzkouset zluty spalky od Monty. Znate je nekdo? Zatim vozim cerveny koolstopy vepredu a vzadu trojbarevny barradine prilepeny za cartridge na puvodni serizly splaky. Jo, mam HS11 Expert.

        0 0
    • M1R3K  

      jen obcas me stvalo, ze jeden spalek jezdil radsi nez druhej..ale lehkym „promazanim“ se to spravilo. jinaku ucinost lepsi nez hydr. kotouce, co mam ted.

      0 0
    • tk  

      ja mam starsi hs 33, o digitalnosti memuze byt rec. naopak chod je hladounky, modulace neprekonatelna.

      letos sem si je nechaval prestrikat, takze sem nejakej cas jezdil na xt veckach. kdyz sem je dal zpatky neveril sem tomu, o kolik muzu jet rychlejs. to prave kvuli super davkovatelnosti.

      v bahne a vode staci otacit dvakrat cervenym koleckem predpeti na pace (nevim jestli hs 11 je) a v pohode brzdi dal.

      udrzba je mimimalni, ale prvni serizeni dost pracne.

      jeden spalek chodi o neco vic vzdy. kdyz jsou brzdy moc pod prepetim, je to ale hodne znat. vyplati se je odvzdusnit, pak to vetsinou funguje lip.

      maj ale i nevyhody. jednou mi v zime uplne zamrzli (jednou z odhadem 200 vyjizdek). a vymackal se mi rychloupinak.

      na chainreaction­cycles.com je ted maj hs 33 cca za 600 kc, myslim ze do cech posilaj.

      moc jinejch brzd sem nezkousel, ale sou urcite lepsi nez jakykoli shimano vecka, magura julie a zdali se mi o dost uvatelsky prijemnejsi nez hayesy. to vse za sucha.

      spalky sou dost drahy, ja sem byl minulej rok bez penez tak sem koupil tektro cerveny kantileverovy spalky a nalepil je epoxidem na origos plastovou cast. brzdi to docela pekne.

      0 0
      • Fido Mrlasek  

        jak to funguje když něco objednáváš z chainreacti­oncycyles.com?? Maj tam docela slušný ceny, jak to vychází s poštovným? Díky za info

        0 0
        • filipes  

          Jestli je sezenete za 600 za kus, tak jdu do toho taky, o postovny se muzem rozdelit.

          0 0
          • Fido Mrlasek  

            no to je i moje myšlenka ......-)) když se nás sejde aspoň 150, tak bysme mohli vyhádat i slevu.

            0 0
      • Air  

        ty jsi chtel asi napsat 3600,–… za 600 bych jich bral i 10 kusu… a tady to rozprodal… To uz jsou lepsi ceny na nemeckych shopech – bike-mailorder.de ap. tam je maji za nejakych 100 Eur.

        0 0
      • tk  

        omluva. samo, ze chtel napsat 3 600, ale ta potvora 3 nejak vypadla. jak posilaj do cech nevim, protoze ja si nechavam posilat jen po anglii. ale nekdo tu zminoval, ze do cech posilaji. tim se mimojine lisi od vetsiny nemeckych bikeshopu.

        0 0
        • Air  

          nemecke bikeshopy neposilaji do Cech? to je teda dost divny… neni to stara informace z doby pred vstupem do EU? Nejde totiz jen o CR, ale taky Polsko, Madarsko,… celkem z vychodnich pristupujcich zemi cca 70 milionovy prirustek na trhu.

          0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.