• tomPY

    Nemá niekto sedlo RX Ti?Pomer cena/váha vypada dobre.A celkovo ake mate skusenosti s komponentami Pells? Dik.

    0 0
    • Otto  

      Můj kámoš dělá prodejce v Pellsu, a na můj v podstatě stejný dotaz odpověděl, že pokud mám rád svůj zadek, že si to kupovat nemám. On osobně má Fízik Nissene bez gelu a řekl, že pells je ještě mnohem tvrdší a míň pohodlný. Osobně jsem v ruce neměl a nakonec jsem koupil Fízičí Dolomitku

      0 0
    • biker007  

      je tady taky fce hledani… http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

      0 0
    • Tinker  

      Zítra mi přijde Pell´s RSL (vanad). Mám kámoše, co je jezdí (na biku i silnici) a jsou spokojený. Každej zadek je jinej, ale prý je to RSL pohodlnější než RX… Každopádně první pocity jsou takový, že na tom sedle nejde vydržet sedět, ale po první jízdě to je už „luxus“.

      0 0
      • Siddha  

        ja mam rsl od lonska a podle me supr sedlo

        0 0
      • K2  

        Má někdo přehled, jak je to s rozdílem v pohodlnosti RSL x RX. Od pohledu vypadá, že RX má delší lyžiny a mohlo by více pružit, ale někteří tady uvádějí opak. Měl jste někdo možnost srovnání obou sedel. Nevíte jestli je už v prodeji ten nový typ, co byl na SportLifu, ten byl hodně pružný, uprostřed měl žlábek akorát měl nějakou tenčí povrchovou tkaninu.

        0 0
        • MARIN  

          RX Ti uz mam rok a oproti RSL na kteren jsem se svezl jen na silnicce se mi zda tvrdsi po nasednuti ale nemuzu porovnavat vlastnosti v terenu kde se nejvic projevi pruzeni li/yzin. RSL ma asi vic vystelky. Jinak RX jak uz jsem psal pri prvnim nasednuti jsem myslel ze pujde hned dolu=tvrda prkenna lavice ale po ujeti par metru jsem zacal rychle menit nazor. Sedlo mi proste okamzite pasovalo na me pozadi a v terenu jsem pohodlnejsi jeste nejezdil (drive Specialized CrMo,Specialized Ti,nejake SelleItalia a Avotec)

          0 0
    • markus  

      taky mám rsl a vpohodě doporučuji,ze začátku to šlo cítit byla změna,ale ted nic. vpoho

      0 0
    • K2  

      Vydržíte na něm celodenní vyjížďku s tím, že sjte scshopni sednou na bike druhý den znova, nebo je to problém. Na SportLifu jsem obhlížel jejich nový typ s tenší potahovou látkou a s pružnější kostrou, s tím asi nemáte nikdo zkušenosti?

      0 0
      • J.A.V.  

        Ja mam RSL Ti na silničce a bez problémů na něm vydržím jezdit dokonce i na trenažéru kde je to sezení o dost nepříjemnější. Venku nemám problém. Ale sedla jsou dost idividuální věc – jak už tu někdo psal, každej zadek je jinej.

        0 0
    •  

      Sedlo vod Pell'su fakt nemam, ale kamarád měl představec a teďko zjistil, že tam má dvě dooost velký praskliny!!!!! najel naněm asi 1500km vědšinou po silnici. Co nato řikáte????

      0 0
      • Pavlos  

        Nic po**at se muze vsechno:) ale kazdopadne to nastve

        0 0
      • RomanH  

        Kde presne je ma a jakej ma konktretni typ predstavce ?

        0 0
        • djano  

          Zaujimalo by ma aky je vztah medzi prasknutym sedlom a typom predstavca :-)))

          0 0
          • djano  

            Ospravedlnujem sa – asi mam problem pri citani, asi ma poplietol nazov prispevku.

            0 0
      • Siddha  

        se muze stat, ja mam treba oversizovej predstavec a rodla, sedlovku i sedlo od pelllsu a zatim vse ok, znamym taky moc nezlobi, ale pri extremnim zachazeni…

        0 0
    • MARIN  

      Mam ho rok. Poridil jsem ho asi za 1800,–, vaha cca 170g(kuchynska nemocpresna vaha:), kdyz dorazilo postou v baliku myslel jsem ze je balik prazdny. Tudis pomer cena/vaha hodne nadprumerna. Jak uz nekdo psal pri prvnim opmakani a pak nasednuti to opravdu vypadalo, ze dyl jak hodinku na tom nevydrzim. Napoprve jsem dal pres 3hodiny terenu a bylo jen citit mirne zvykani si na jiny tvar od predesleho sedla.Proste zadny problem s tou tvrdosti nemam. Ti l(i/y)ziny opravdu slouzi k pochytani vibraci.Bal jsem se taky povrchu (udajne kevlar) a vysivek, ze se brzy znici ale zatim neni nic videt a najeto=nasezeno ma pres 10000km. Jinak po pravde po 5hod na silnici ale uz nevim jak na tom sedet ale to jsem jeste nevedel na zadnem sedle. V terenu ale tenhle problem nemam :)

      0 0
      • Tinker  

        dnes mi přišlo poštou a přesně jak říkáš, jak kdyby byl ten balík vybrakovanej ;-) Rozbalil jsem ho ještě na poště, abych měl jistotu… Kouklo na mě nádherný sedlo s ly(i)žinama potaženýma karbonem, moc pěkný. Testování bude o víkendu, tak uvidíme, jestli si bude s mým zadkem rozumět :-)

        0 0
        • náčelník  

          Prosím tě, kde jsi ho koupil ?

          0 0
        • Siddha  

          Cau, z tech lizin potazenych karbonem si moc neucvrkavej. Mi se ten karbon pri jemnym zachazeni na silnici po 1 sezone dost oloupal v mistech uchytu sedlovkou.. Jinak ale super sedlo…

          0 0
          • Daf  

            Lidi vy si vazne myslite ze na tech lizinach je karbon. Je to jen potistene aby to vypadalo jako karbon :)

            0 0
            • Tinker  

              S tím potištěním máš pravdu, jsou tak natřený lyžiny i skelet sedla, aby se to dobře prodávalo. Na těch lyžinách ale „uhlí“ je, skelet je nějakej druh plastu. Natřeli i ty lyžiny,aby to dobře vypadalo, protože lidi neví, že karbon nemusí bejt zrovna splejtaný vlákna uhlíku…

              0 0
              • Siddha  

                Dobry, ale proc to neudelali nejak lip, kdyz se to loupe? Loupe se to jeste nekomu? mam to zkouset reklamovat?

                0 0
                • MartinXC  

                  Jo, taky se mi to (RSL-vanad) trochu loupe (a to sedlo jsem jezdil 150km). Ale to dělají každé lyžiny krom Titanových, že se omačkají, odřou nebo ošudlí. Myslím, že to na reklamaci není, protože lyžiny fakticky poškození nejsou.

                  0 0
        • ravo  

          Už je víkend, tak jak to vypadá Tinku?!

          0 0
          • Tinker  

            Prvních 100km se sedlem Pells: super, super, super… :-) Dřív jsem jezdil na titanovým Flite, starým i novým Rollsu, Nissene CrMo a Pells RSL vanad+carbon je z nich podle mě (mýho zadku) nejpohodlnější. Všechny sedla (snad s výjimkou toho Flite) se snažily o komfort povrchem sedla. Pells toho na povrchu moc nemá, na první nasednutí to je dost tvrdý, ale jak jsem vjel na nějakou rozbitou cestu, tak jsem se najednou nemusel na sedle nadlehčovat. Zneutralizuje dost nepříjemnejch nakopnutí… Jestli se materiál kostry sedla „neunaví“ a časem neprosedne, tak si ho pořídím i na silnici! Podle mě je to sedlo skvělá volba: 1069kč (na Akce-bike), 157g (ověřeno). Verze s Ti ly(i)žinama je podle mě zbytečná (stejná váha a pod zadkem už komfortu nepřibude). Oproti největšímu konkurentu Nissene apod. je minimálně o 600kč levnější a 100g lehčí a podle mého i hezčí :-) Doporučuju všem zadkům ;-)

            0 0
            • ravo  

              No jo, můj zadek si na něj dělá zálusk:-) Kde jsi najezdil těch 100 km? Já dneska ujel za hodimu neuvěřitelných 12km ( na silnici), ale tady v těch závějích se prostě nedá jezdit:-(

              0 0
              • Tinker  

                U nás v Sokolově a kolem Karlovejch Varů to jde. Sníh je jenom na kopcích. Dal jsem v sobotu i v neděli po dvou hoďkách, to je moje maximum při teplotě tak –2°C… ;-)

                0 0
    • Picaso  

      Sedlo ti tezko muze nekdo doporucit vzdy je to sazka do loterie co jednomu sedi ,druhemu nemusi ,ale kamos ho ma najel na nem minuli rok 5000km a je nadsen,je to teda gramar tak se mu hodilo vahove ale jak rikam je opravdu spokojen.

      0 0
      • Gatier  

        Kazdy zadok je iny? Zatial si vsetci len pochvaluju. Ja vravim, ze kazdy zadok si zvykne. Len treba zacat postupne: Rolls, Flite, Flite Carbon :-)

        0 0
    • lempl  

      Naco sedlovka?? :-) :-D cus hele lidi co si myslite je velkej rozdil v pohodli ? mezi sedlama RSC, FLEX-FLY,e-fly, rsl? diky jeto ho hodne ale to snad zvladnete :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.