Kam chodite v Liberci nakupovat?

65 nepřečtených
  • davidak

    A jaké máte s obchody zkušenosti? Já osobně nesnášim WideBike, jsou děsně nepříjemný.

    0 0
    • Pá-dlista1  

      Ja chodim do Widebiku. Jsou moc prijemny :) Ne vazne. Chodil jsem k Bradskymu, ale tam nic moc pro me nemaj. U Kerdy divnej pristup a jeste divnejsi ceny. U Toma Brzaka perfeckt servis a naprosta spokojenost, akorat neni uplne nejvetsi vyber. RedEight nestoji za rec. Ted chodim do Widebiku. Muzes zkusit treba Michla.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        He a taky bych zapomel na Ferdu na Doubi, ale tam to uz asi neni. Jenze to je asi uplne jinej styl nez potrebujes.

        0 0
        • J.A.V.  

          Něco tam furt je (Ferda) ale pořád mě to tam připadá 5 minut před krachem.

          Já osobně nakupuju v Liberci nejraději přes bikestore.cz :)) (tady je dneska ftipnejch lidí ha ha). K jednotlivým kameňákům asi tolik:

          Kerda – pěkný kola ke koukání, slušný výběr komponentů a nejrůznějších náhradních dílů jako šroubešky a matišky. Kvalita personálu různá, servis naprotsto příšerný – zkusil jsem 2× když jsem začínal a never more.

          Budina (dříve BC) – ze začátku měl málo zboží, teď se to celkem zlepšuje, navíc dobrá poloha v centru, takže tam chodím pro duše, lepení a další spotřebák. Servis dobrej a hlavně rychlej – nechávám si tam zaplejtat kola, jinak už si servisuju většinu věcí sám (a nebo v Jablonci v RebelBike)

          tady do těch dvou ještě chodím ke zbytku:

          Drbohlav – neochotný personál (možná jsem trefil na nepravého), mizerný sortiment komponentů a dílů, v podstatě jen prodejna celých kol. Servis jsem nikdy nepoužil.

          WideBike – co se přestěhovali sem tam nebyl, předím mi to přišlo jako spíš jen servis a bazárek. Asi tam zajdu, jezdím často kolem.

          Bradský – tam nechodím vůbec, ze začátku jsem tam chodíval, jak jsem začal rozum brát, zjistil že tam ze mě dělaj děsnýho blbce, příklad za všechny : to máte jedno jestli si koupíte coolstopy nebo tajdle ty nonejm špalíky stejnak se vám vobrzděj. Asi 2× jsem to pak ještě zkusil vzít je „na milost“ ale never more.

          Ferda, RedEight – nikdá sem tam nebyl (kolem Ferdy ale často jezdím).

          0 0
          • Mox  

            U Ferdy do pred krachem není, to bych věděl když tam jsem skoro každý den :-)

            0 0
        • davidak  

          Ferda-já náhodou na ferdu nedám dopustit, je to sice spíš pro bmx, ale mám to tam 2 minuty pesky a kdyz potrebuju cokoliv servisáckýho, tak tam zajdu, hodim s Ivanem(mladsi ferda) rec a pak ze znamosti ani treba nic neplatim, vetsinou je to na pockani. krachovat to snad nebude, ale prej kluci zatim nemaj moc penez. Drbohlav- personál někdy i docela dobrej, z komponentu skoro nic, kola sanej Kellys a Author, bazarový totálně předražený. Servisáci jsou dobrý. Bradskej- hajzlové, smáli se mi když jsem kupoval nejlevněší dostupný špalky na tatkuv author dallas, nechodim tam. Budina- centrum, jsou docela solidni a maj velkej vyber dresu, lahvi, a dalsich doplnku, nemaj ale na krame jiny vidle nez suntoury, jejich servisák je upřímnej a řek, a? si pro vidli radsi zajedu do Němec Kerda- daleko, hezký kola, divný prodávající ženský, strašně drahý Bak- spíš orientovanej na „drsnej“ DH, jeden z prodavacu strasne machruje Omlouvám se že píšu s i bez diakritiky

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Snad to nevyznelo, jako ze neco proti Ferdovi. To vubec. Vzdyt sem v tom krame travil i silvestra a jezdim s nima na vyjizdky. Jen ze to je trochu jina krevni skupina nez tazatel (pravdepodobne).

            0 0
            • J.A.V.  

              Já myslím že tazateli si právě odpovídal :)

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Sakra! :) No to je tak, kdyz si clovek ty souvislosti neda dohromady nez neco pise, pak uz to nezjisti. Jestli by nebylo dobry, kdyby se jen otevrelo okenko primo ve stromu a tam se psalo, ale to uz si vymejslim faaakt moc:)

                0 0
                • davidak  

                  ja se preci vubec neurazil- jen jsem chtel svym prispevkem podporit kluky od Ferdy- dneska uz malokdy narazis na lidi, co maj ke svoji praci takhle dobrej vztah a ke vsem zakaznikum(at uz nejakej 8 letej kluk ze sidliste nebo 50-ti leta pani s Eskou:)) se chovaj solidne. nebo aspon v Liberci na to zvyklej ydaleka nejsem. takze tak.

                  0 0
                  • x-mass  

                    Kde presne se nachazy tenhle shop? Rad bych se tam podival.

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      Na Doubi naproti autosalonu Enge. Konecna autobus 13,24,26.

                      0 0
                      • J.A.V.  

                        Před barákem je skok a klopenka, podle toho se to dobře hledá. Ale eště sem tam nikdy neviděl nikoho lítat.

                        0 0
                        • Pá-dlista1  

                          Jsou tam jeste ty skoky? Ja sem na nich lital o pulnoci na silvestra :) Si rekni Ivankovi (ten mladsi prodavac), at ti na nich poskoci.

                          0 0
                          • J.A.V.  

                            :) To já snad ani nepotřebuju. Jen mi to přijde takový opuštěný – čekal bych, že tam bude někdo blbnout. Já už měl párkrát cukání to zkusit :) ale říkám si že by to můj rám z plechovek od piva nemusel vydržet. A taky nechci těm strejcům co tam seděj na pívu dělat tiátr.

                            0 0
                            • davidak  

                              no jo, to mas pravdu, cumej tam z lavicek od piva a kolikrat na adresu „skakacu“ i neco prohodej. ted je to tam zarostly travou, pokadeny od pejsku a Ivan rikal, ze tam ty chlapi obcas chodej curat. Ale rikal taky, ze to zas chtej dat do kupy.

                              0 0
                          • Mox  

                            Ty skoky úspěšně demolují malé děti ze sídliště. A nadšenci ubývají.

                            0 0
                        • davidak  

                          no autosalon enge už tam nejni, je tam nejakej bosh car servis. urcite to najdeš. mrkni na www.sweb.cz/cykloferda/., jsou tam jen odpoledne, tusim ze od 13 do 18h.

                          0 0
                  • bubo  

                    Muzu jenom potvrdit, diky skvelemu pristupu pri servisu jsem tam nakonec koupil i nove kolo, prestoze jsem taky asi trochu jina „krevni skupina“.

                    0 0
          • x-mass  

            S tim prodavacem od Baka asi neco bude. Moc si o sobe mysli. Ten druhej (vazoun) je v pohode. Jinak vercajk tam maj slusnej, akurat drahej.

            0 0
    • peen  

      WideBike – záleží kdy přijdeš, pokud tam má týpek za pultem kamoša a zrovna s nim plká, tak tě odbyde, když je tam sám, tak to jde – mám obě zkušenosti. Výběr solidní, ceny většinou doporučené koncovky známé z webů, slevy málokdy. Servis-zapletení kola tejden, kompletní servis kola před sezónou taky tejden – ale to je 2 roky zpět, jak teď nevím. Kerda – asi největší výběr, občas se tam dá něco koupit i za dobrou cenu, jako jeden z mála zlevňuje starší modely. Obsluha bohužel bídná (až na vyjímky, např. se samotným panem Kerdou se mi mluvilo celkem v poho a ještě mi dal slevu, vyplatilo se přijít před zavíračkou, kdy už tam nikdo nebyl..;-)). Ty ženský co tam jsou bohužel jsou asi vyštudovaný prodavačky zeleniny nebo drogerie. Servis nevim, když byl ještě na starý prodejně, tak v sezóně vypletení kola 14 dní, teď to je údajně lepší. Budina – asi nejlepší obsluha, fakt tomu rozumí, je možný dohodnout si tam i objednat nějaké extrabuřty – je prostě vidět, že je to jeho a baví ho to. Výběr celkem ok, je lepší se zeptat, pokud něco sháníte a on to tam zrovna nemá. Ceny standard, občas tam má i nějakej příjemnej bazárek. Servis nevim, ale podle zpráv od ostatních je momentálně v Lbc jeden z nejlepších co do rychlosti i quality. Bradský – cykloprodejna – peklo, zařekl jsem se a už jsem tam tak rok a půl nebyl, krám podle mě tak maximálně na lanko k šaltru. Pokud si chcete koupit něco za míň než 40 tisíc, jste hovno a prodávající si vás nevšímá. Servis – cca před 2 lety jsem si nechával vyplejtat přední kolo, slíbil mi za tejden. Když jsem tam po tejdnu přišel, tak to nebylo, že na to údajně zapomněli a že se mi ozvou. Neozvali. Po pár dnech jsem tam byl zase, prej technik neměl čas. Málem mě vomejvali. V dalším tejdnu to konečně bylo hotový (celkem to trvalo bez dvou dnů 3 týdny), bohužel to bylo nutný každou chvíli docentrovat… Co se týče tý prodejny v patře s hadrama a botama, kupoval jsem tam boty Spešlajzd, obsluha celkem ok, pak to snad měli dlouho zavřený nebo omezenej provoz, teď nevim. Drbohlav – krám tak na celý kola, jak píše J.A.V., výběr nic moc, obsluha průměr. Mám dobrou zkušenost s klukama co jsou u Drbohlava v servisu naproti krámu, maj tam kdejakou drobnost za drobný peníz (když vám kousek kola odpadne a nechcete kupovat všechno nový..;-)) a dokážou i poradit co a jak. Nejlíp se mi kooperovalo s klukama z Rebel Biku, co dřív byli v Lučanech, teď jsou v Jablonci – prostě pohoda..;-)

      0 0
      • krokus  

        K Budinovi taky chodím, vlastně ale nevím, jestli je Budina některý z prodavačů, nebo se v obchodu fyzicky moc nevyskytuje. Jak vypadá?

        0 0
    • x-mass  

      Ja jsem toho moc z LBC prodejen nepobral. Neco od Kerdy, neco od Drbohlava (dobrej rychlej servis). Nikdo jeste nerek nic o Bak sportu naproti kinu Varsava (za Afektem). Tam jsem si kupoval kolo a uz nikdy nic. Clovek tomu ze zacatku moc nerozumi, a tak ze mne udelali peknyho blba (verim tomu, ze to nebylo tezky:)). V LBC jeste nenatrefil na dobrej obchod. Bud si Te nevsimaj, nebo se Ti snazi vnutit to nejdrazsi veci. Kupuju veci hodne pres net, hlavne u koloshop.cz. Davam na cenu. Postovny je sice kilo , ale mnohdy se da usetrit i nejky ten litr.

      0 0
    • quassar  

      Jestli muzu par veci k Jablonci (jsem sice liberecak ale zaviracku v 18.00 vetsinou nestiham):

      Nejdriv jsem chodil do Rejd Bike, ten majitel je sice fakt sikovnej a co se tyce servisu da se s nim domluvit ze to udela treba do vecera. Akorat co se tyce jednani je takovej zvlastni, parkrat me setrel tak ze jsem jenom koukal, ale da se na to zvyknout. Malej kramek v podhorsky (nazev nevim, ale maj dole ve sklepe meridy). Super jednani, da se tam s nima fajn pokecat, nemaj moc velkej vyber ale jinak ok. Servis pohoda, snazej se to udelat taky rychle, ale pokud je tam jenom sam ten servisak/prodavac tak nestiha, pokud prodavaj majitele, je to pohoda. Tedka chodim hlavne tam. Disk sport (hacek), slusnej vyber, byl jsem tam jenom parkrat a kupoval akorat kalhoty, nedokazu moc posoudit…

      ostatni neznam…

      0 0
    • JJ  

      Ted nejcasteji k Budinovi, prijemna obsluha a ochota. Ve Widebiku se tvari jako ze sou nejchytrejsi a vsemu rozumi a zakaznik je magor. A u Kerdy obcas zastavim na cumendu, a kdyz maj neco ve sleve, tak si i neco koupim:)

      0 0
    • PePu  

      WideBike a neprijemny??? – to mi nejde dohromady. Samozrejme nemaji cas se vybavovat, kdyz

      tam jsou lidi a/nebo je tam jen jeden. Jinak mam jen dobre zkusenosti. Pokecat se da, obcas

      i usmlouvat nejaka slevicka. Ted jsou kapku z ruky, ale jde to – i servis (kdyz maji navaly

      na zacatku sezony, pracuji casto do pulnoci apod.) – da se treba domluvit i na sledovani

      prubehu opravy (znamy treba chtel videt odvzdusnovani Clary a bez problemu). Objednaji

      cokoliv, co se dovazi (ale to asi kazdy slusny obchodnik).

      Kerda – jen, kdyz neco nesezenu jinde (draho, spatna obsluha a oba Kerdove se chovaji jak

      bubaci a mistri sveta, obzvlast mladsi – to, ze ma nekdo kladnou zkusenost s nekym z Kerdu

      je pro mne novinka nejvyssiho radu). Na druhou stranu se musi nechat velky vyber obleceni,

      batohu, sem tam sleva.

      Bradsky – maji mou oblibenou znacku, da se i pokecat (vim, co od nich muzu cekat – obcas ze

      znamych s lehce horsim bikem delaji socky). Uz jsem tam dlouho nebyl, ale v mych MTB

      zacatcich tam obcas byla stara pani Bradska. Te nemuzu prijit na slusne jmeno – jednou mne

      servala a temer vyhodila z kramu, ze jsem chtel neco reklamovat na biku zrovna v moment, kdy

      se pohadala s postakem (prinesl postu asi o 2 hodiny pozdeji nez obvykle).

      Drbohlav – spis pro obleceny, boty apod. (mivaji slevy).

      Budina – driv (jeste BC sport) byl velky vyber helem, treter – ted horsi. Maji takrka

      kompletni nabidku BBB.

      0 0
    • HonzaV  

      Ja chodim do Widebiku, jsou tam uplne v pohode, pokud teda zrovna nemaji v kramu 10 lidi a neni tam jen jeden. To byvaji trochu nervozni. Idealni je tam chodit tak po 17.00. Budina – taky docela slusnej obchod, ale hadry a boty nic moc, je spolehlivej co se tyka veci na objednavku. Obcas dobry ceny – Hutchinson Mosquito za 300,– Ke Kerdovi chodim obcas jenom ocumovat, jeho slevy 5 let starejch lezaku me fakt neberou. No a ty kola co prodava se slevou, pritom z nich sunda kvalitni komponenty a ovesi na to vetes..Napr. za Bombera da Rockshox Jett…Ale lanko si tam koupim, mam to cestou z prace. K Bradskymu uz nechodim, nic moc tam nemaj a ten prodavac je vetsinou hrozne milej :-(( pokud tam clovek nechce nechat alespon desitku. drbohlav je celkem slusnej na boty a hadry, kola jenom Kellys a Author, ostatni komponenty moc nema. BAK sport naproti Varsave – parkrat jsem tam byl a asi jsem mel stesti na toho spatnyho prodavace, uz tam nejdu.

      0 0
      • J.A.V.  

        Já sem se u Budiny bavil s tím mechanikem právě na téma bot a hadrů v době kdy tam boty neměli žádný (nevím jak teď) a říkal že na to zatím nemaj prachy – když máš mít trochu výběr řekněme 10 modelů v 10 velikostech od každý tak to už máš nějakejch 250 táců ve zboží.

        0 0
        • HonzaV  

          Boty tam nemaji dodnes, hadry vypadaj jeste jako dedictvi po BC sport – tak se to myslim driv jmenovalo. ale jinak je to tam v pohode.

          0 0
          • J.A.V.  

            Jo jo, taky tam chodím celkem rád, jak už jsem psal nahoře.

            0 0
      • x-mass  

        Ten Kerda mne s cenama dokaze rozesmat. Saltr XT 2003 dlouhy rameno za uzasnych 2000,–. No nekup to:). Nejvic mne prekvapilo, kdyz jsem tam videl typa, jak si u nej kupuje celej vercajk na kolo v XT (od retezu az po brzdy). Asi na to musel mit nejakou slevu, nebo bylo hodne naivni?

        0 0
        • J.A.V.  

          Sou lidi co ty prachy zase tak neřešej :) Třeba ty co si tam kupujou ty Colnaga. Slint slint :))

          0 0
          • x-mass  

            Jo moc pekny kola, ale abych pravdu rek, tak ja vic slintam nad Speedsterem od RB, nez nad nejakym Kolnagem. Jaka vetsi potecha muze potkat bikera, nez kdyz si postavi vlastni kolo, a pak ho pekne zajede? Jeste jsme sice zadny nepostavil:), ale verim tomu, ze stavba meho vysneneho RB bude moc prijemna zalezitost. Co se tyce lidi, ktery prachy neresej, tak ty absolutne nechapu. Tvrde vydelavam a resim.

            0 0
            • quassar  

              No myslim ze pro colnaga si tam budou chodit spis silnicari, je to v podstate na silnici snad nejprestiznejsi znacka :)

              0 0
              • J.A.V.  

                Štěrba má teď na webu fotky z Eurobike a v sekci o silničkách píše v komentářích že „authoru bude trvat, než si vytvoří základnu fanoušků, kteří před novým modelem značky pokleknou“. Je to holt klasika nejklasičtější :)

                0 0
    • Tommy  

      V Liberci jezdím zásadně nakupovat do Turnova – super ceny, super obsluha, super servis – co víc si přát??? (MV Cymonto)

      0 0
    • quassar  

      Poradte nejakou prodejnu v LBC (JBC) kde se dobre nakupuje termopradlo… idealni kde maj specialni cyklisticky termopradlo (chtel bych trenky s cyklovlozkou)

      0 0
      • J.A.V.  

        V Liberci v Pražzský je prodejna Moiry, maj tam ale i jiný funkční prádlo. Je to naproti Fryčovi – teda přesneji řečeno kousek níž – takovej pavilon se spoustou malejch krámků. Mají tam celkem výběr, ale zrovna trenky s vložkou sem nikdy nekupoval tak nevím.

        0 0
        • kolombo  

          Je to takovej ten Kendikuv pavilon, co propojuje Pražskou s Moskevskou. Další prodejna je sport v Zámečnické ulici, to je ta, co vede z Moskevské k Adrii, je to ta samá firma. A na ulici 5.5 (5.května) se staví nový krámek MOIRA, alespoñ tak je to tam napsané na zacákané výloze.

          0 0
    • kolombo  

      Z práce to mám nejblíže do WideBiku, dokonce i po přestěhování. Je to tam pohoda, neměl jsem problém. A vědí co prodávají a klidně poradí. U Bradského už mě neuvidí, i kdyby dávali zadarmo. Kerda ma hodně oblečení a s obsluhou jsem nikdy neměl problém, dokonce i když jdu jen prohlížet. A starší pan Kerda mi sám naložil do auta nové dětské kolo. A vyreklamovali mi LX kliku-trojtalíř s ulomeným zubem. K Budinovi chodím občas pro nějaké drobnosti, je to docela při ruce, když couram po městě. A pod nimi je dobrej sport. RedEight vede WTB sortiment, tak tam občas něco beru. Drbohlav je trochu z ruky a o Ferdovi slyším poprvé, furt je co se učit.

      0 0
    • x-mass  

      Ted jsem zase ziskal takovou „dobrou“ zkusenost s wide bike. Nemuzu rict, ze by se v nejakych vecech nesnazili, ale kdyz se mi smejou do ksichtu a tri tejdny mi objednavaji blatnik, tak uz to o necem svedci. Na konci tohodle tydne se tam stavim a uvidim jak na tom budou. Ale dost silne o nich pochybuju.

      0 0
      • bk  

        jedině wide bike – kolům rozumí a jsou schopni objednat prakticky cokoliv kerda – vůbec nevědí co prodávají, nejsou schopni zákazníkovi poradit bradský – nikdy více budina-prodávaj hlavně levný kola a komponenty, kdo chce něco lepšího má smůlu

        0 0
    • J.A.V.  

      Hmm jak si to tak čtu tak zkušenosti různé ale na jednom se schodneme všichni. Bradský – never more. To je div že eště nezkrachovali, tolik lidí co tam ještě nenakupovalo zase nebude…

      0 0
      • Advid  

        Nezkrachovali, protože jsou na ráně. :-) Ne vážně, mamka i přítelkyně si tam kupovaly krose a jsou obě spokojené (no ono tam ani není co zkazit). Já tam kupoval mtb za docela dost pěněz a taky spokojenost. Jak s garančním servisem, tak s přístupem. Ani před nákupem toho kola mi nepřišli nepříjemní. Možná pan Bradský osobně je trochu neruda. :-)

        V patře s oblečení vždy pohoda a ochota.

        Widebike: byl jsem tam ve svých začátcích, kdy jsem neuměl ani nýtovat řetěz a když jsem se zeptal, jestli se můžu dívat, jak se to dělá, tak mě setřel, že na tom není nic k cidění. Od té doby jsem tam nebyl, ale po to, co tady čtu to asi zkusím.

        Redeight: osobně dobrá zkušenost – dali mi do kupy cvakání v ořechu na silničce a celkem rychle a i zdarma doladili šaltr. Co se týká nákupu zboží, tak je to většinou na objednání s různou dobou dodání. Ale z druhé ruky jsem slyšel děsivé zvěsti o špatně nasazeném řetězu a atp.

        Kerda: Jednou servis a je to tam podle mě o tom, na koho narazíte. Jinak široký výber (v létě rychloupínák do trenažéru jinde neseženete :) a dámská obsluha mi taky nepřijde neschopná. Kupoval jsem přilbu a paní mi řekla, jak má správně sedět (držet i bez upnutí pod bradou) a že si ji mám zkusit i s brýlemi, které vozím.

        Baksport: Asi jednou nákup přehazky Alivio. Nemůžu posoudit.

        Budina: Jen sem tam něco, prý mají dobrý servis, ale taky to občas prý „očůrají“.

        Teď chci přes zimu složit triatlonového speciála, díky kupuju po netu a pak o budu chtít složit (za úplatu) a chci to vzít někam, kde ze mě nebudou dělat ****** kvůli tomu, že si neumám nasadit ložiska a vidlici do rámu a podobně.

        0 0
    • De.Fly  

      Velo a Sport Chrastava – sice to neni v LBC, ale je to kousek, dobra obsluha,ceny..

      Bak -ten jeden prodavac na me fakt dycky pusobi, ze je nejchytrejsi na svete

      Widebike – podle me v pohode, nikdy jsem tam nemel problem, ikdyz jsem kupoval vzdy jen nejakou malickost

      Kerda – servis podle me dobrej a rychlej, jednou jsem potreboval vymenit vidli a hned to bylo. jen kdyz clovek narazi v obchode na ty zensky-prodavacky, tak je to k nicemu

      cykloworld – asi jsem narazil zrovna na prijemnyho prodavace, udelalo to na me dojem a ikdyz jsem jen tak ocumoval, tak mi vyndal Anthema X a nechal me se projet na parkovisti,ikdyz bylo jasny, ze si nic nekoupim, ani ve vyhledu 5let :-))

      0 0
    • Ruprt2  

      Lídl

      0 0
    • bett  

      Obnovím téma … potřebuji zimní čapku pod kyblík s windstoperem. Ideálně CRAFT nebo GORE BIKE WEAR. Máte tipy, kam se v LBC vydat?

      Díky.

      0 0
      • alinceb  

        Craft mají na každém rohu: Sportissimo, Cyklopoint, Kerda nebo OK sport. Nyč bude mít Björn Daehlie. Jinak vyloženě skoro „speciálka“ na Craft je v Bedřichově…

        0 0
        • alinceb  

          Jo a koukám, že GORE mají v Bakride (bývalý BAK sport) – nově v Pavlovicích na Gen. Svobody…

          0 0
    • straky  

      Nákup na Bikesport.cz – nejnižší ceny, ale je dobré si věci objednat přes internet, neradi se vybavují. Do teď nešlo platit kartou, ale v nové prodejně už platební terminál bude.

      Dobré zkušenosti se servisem:

      – Nyč sport – rychlost, cena a mechanici tomu rozumí. Přes Jizerskou 50ku tam nechoďte. Je tam nával s běžkami :-)

      – OK Sport – ráno dodáš na opravu a odpoledne si kolo vezeš…Super! Vypletení kol mají do druhého dne. Vyšší cena náhradních dílů, lepší si je objednat jinde.

      – Jaroslav IRA ve Vesci – levný servis, rozumí tomu, rád si pokecá, ale je zavalený prací. V létě čekáš na kolo klidně dva týdny a ještě ho musíš uhánět.

      0 0
      • alinceb  

        Kola na centrování už dává mimo Liberec. Svěřil bych to jedině Haklovi z Widebike, ale ten nemá tenzometr. Tak jsem to vozil do Jablonce ke Stadtherrovi a teď nově do Jenišovic do Cyklo Svoboda, protože to mám kousek z práce.

        Nic nikdy už nedám na servis ke Kerdovi – tam u mě skončili…

        0 0
    • straky  

      Jo a oblečení Craft…

      Zkus Kerda Sport (ne Cyklo Kerda) nebo v Bedřichově mají speciálku IG Sport a OK Sport. Minulý rok jsem dlouho hledal čapku pod helmu a nakonec jsem ji musel ukradnout tchyni :-) …neoprenová, bez švů. Lepší jsem nenašel.

      0 0
      •  

        kola, díly příp. hadry v Jablonci Cycology

        0 0
    • Jarry  

      Oživím téma, má někdo zkušenosti se servisem u obrázku.

      Jde mi o zapletení kol.

      0 0
      • alinceb  

        Asi záleží, jakou kategorii kol cca. plánuješ. Nějaká obyčejný kola klidně, lepší bych nechal umotat u Stadtherra v JBC nebo u Tomáše Svobody v Jenišovicích…

        0 0
        • mr.antik  

          Asi bych se nebál do dát do Spešlu nebo Cycology

          0 0
          • alinceb  

            Po tom, co mě borci z Cycology nechali jet na RS s totálně povolenýma kolama, jim už svoje záplety nesvěřím.

            PS: Prý mi říkali, že mám moc dlouhé dráty, ale je zajímavé, že já ty kola dotáhl a dotáhl je pak i Tomáš Svoboda tenzometrem. Čekal jsem, že si posypou hlavu popelem a vrátí mi prachy za servis, ale to se nestalo…

            0 0
            • mr.antik  

              Aha, mě je teda dotahovali a přeměřovali. Ale je to asi loterie na koho s kluků narazíš.

              0 0
            • De.Fly  

              Cycology úplně v pohodě, jedno kolo mi tam zapletli…

              0 0
              • alinceb  

                Myslím, že o kvalitě servisu nevypovídá to, co udělali správně (to by snad měla být samozřejmost), ale to, co podělali. U mě servis Cycology skončil, už jen tím alibistickým přístupem…

                0 0
      • Jarry  

        A co Widebike, nahoře se o něm píše, ale je to starý, máte někdo čerstvé zkušenosti se servisem a výplety?

        0 0
        • alinceb  

          Opět záleží, jaká kola. Po odborné stránce je Dalibor určitě jeden z top v LBC, ale já nechávám kola dotahovat podle tenzometru a ten, pokud vím (už jsem tam dlouho nebyl), nemá. Takže levnější výplety asi klidně podle oka, ale něco lepšího bych radši odvezl někam na tenzo (Stadtherr, Svoboda, Specialized nebo Cycology, které ale já doporučit nemůžu).

          0 0
      • Glob  

        U Obrázku resp. pan Paleček je fajn chlap a ví, co dělá. Mám s ním dobrou zkušenost. U Stadherra jsem byl mnohokrát, taky to je profik. Ale čas od času se mi stalo, že některý z jeho lidí nedovedl úplně práci do finále.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.