• peg

    Chci si koupit MTB boty a nevím jaký jsou dobrý. A nechci zase aby stály 4800,– Prostě za málo peněz hodně muziky. Díky za rady.

    0 0
    • Air  

      pouzij vyhledavani, je tu toho o tom hodne. Nejstli nejezdis na kole pouze aby sis prohlizel ceske zamky a mesta, tak si nekupuj turisticke – maji mekkou podrazku a nejsou kvuli tomu tak vhodne. Ber radsi sportovni – da se v nich chodit. Zavodni – jsou dost tuhe a v nekterych se dost blbe chodi (zalezi ale hodne na podrazce – guma x plast – co asi vic klouze? :) Jestli ale nechces SPD pedaly, coz bych ti doporucoval (napr. SPD M520 za cca 900) tak by ti ty turisticke mohly stacit (na klasicky pedal totiz ta mensi tuhost podrazky tak nevadi. Na male SPD pedaly je potreba tuha bota. To jen ve zkratce – pohledej v historii. Ja mam Lake MX160 a jsou super – skvele se v nich chodi (uplne bez problemu), ale jsou dost tezke – cca 1150 g ve velikosti 45!!! Kup treba boty Specialized Comp nebo ty jeste nizsi – hodne lidi je s nima spokojene nebo boty od Shimana, Diadora. Pomer cena/vykon u nich neni spatny. Dobre koupis mezi 2 – 3 tisici.

      0 0
      • MartinXC  

        Nebo u bot hledej výprodej loňských modelů. Před pár lety jsme ženě koupili turistické Scotty na SPD za nějakých 900,–

        0 0
      • Volf  

        Tak. Já mám Diadora Geko a jsem naprosto spokojenej.

        0 0
      • Lister  

        Ty Lake jsou moc pěkný, přesně něco takového jsem scháněl – tužší sportovní boty s klasickou podrážkou, bohužel jsem nesehnal. Koupil jsem ty Specialized comp. Jsou hodne tuhý, podrážka je plastová s gumovými špunty. Na chození to není úplně ono, ale už jsem si zvykl. Když jsem vybíral tak jsem lítal 14 dní. Některé jsme zkoušel i několikrát (prodavači měli radost).

        0 0
        • Air  

          jo, prodavaci jsou peknej opruz… to me na nakupovani vadi nejvic!!!

          Bud rad, zes koupil ty comp. Na tech mi vadila jen ta „ponozka“ – strasne blbe se obouvaji! Jinak byly super, podle prodavace cely par asi o 250 g lehci (vazily asi 850 g vs. 1150 od Lake), skvele padnuly, tuha podrazka ale ja na ne tech 2990 zrovna nemel. A taky ten vzorek byl nic moc. Ty Lake byly s Vibramem, za 1700 (po sleve) a strasne se mi libily (a jeste porad libej :). Jen ta hmotnost je vetsi, ale co se nepo****, ne? :)))

          0 0
          • Lister  

            Blbě jsem se sekl. Mám ty nižší myslím že se jmenují Sport. Už je to dýl co jsem je kupoval a jména si většinou nepamatuju.

            0 0
    • sraldo lattrinny  

      Čau jezdim několik sezon NW supercompact/teď jsem zakopil druhé Specialized 2,900 BodyGeometry – rovněž doporučuji, fakt se povedly, ale platí zkoušet a zkoušet. Sraldo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.