• peg

    Jel jste někdo celou sérii? Příští rok se jí chystám jet celou. Jakej závod je asi nejtěžší? A kterej naopak nejlehčí? Abych vědel na kterej se mám hodně připravit. Díky

    0 0
    • Wiktor  

      Celou serii jsem objel loni, letos zdravi dovolilo jen 1. zavod v Prachaticich a 5. zavod v Pisku a ted se chystam do CB. Loni se nejela ta Zruc, tu nemuzu hodnodit. Jinak co se obtiznosti trati tyce, seradil bych to od nejtezsi po nejlehci asi takhle (vzdy uvazuju dlouhou trat…): 1. Prachatice; 2. Cerekev; 3.-5. Pisek, Jistebnice, Budejovice. K tem Prachaticim staci asi rict, ze se to jede hodne brzo z jara, ma to 80 km a hned po startu se jede z namesti na Libin, tedy prevyseni dobre 500m bez rozjeti… Zavod je to ale super, trat skvela, proste uz je to sumava…

      0 0
    • pavelr  

      Znám jen Cerekev a projel jsem si taky Zruč. Po Cerekvi vždycky sotva pletu nohama, ale jet 2 kola ve Zruči, tak bych chcípnul. Je to neustále z kopce do kopce, celkové převýšení je větší než v Cerekvi. Jet druhý kolo a vědět jaký hrůzi mě ještě čekaj, to by mě strašně deptalo. Jestli jsem jel správně, tak ve Zruči se jeden kopec z Kácova po červený skoro celý tlačí.

      0 0
    • jose  

      Je to těžký hodnotit, minulej rok se mi zdály těžky Prachatice, letos zase Cerekev. Asi takhle Prachatice jsou docela náročnější, už jen díky tomu, že jsou to jedny z prvních závodů, Jistebnice až na dva stoupáky v pohodě, Písek to samé, Cerekev je podle mne nejnáročnější, Zruč hodnotit ani nemůžu, protože bylo tolik bláta, že člověk ani nepoznal jestli jede z kopce nebo do…a CB už jsou taky docela v pohodě, na plno místech jsou už letos zpevněný cesty.

      0 0
    • peg  

      Letos to teda v Cerekvi bylo dost náročný. Bylo hodně mokro, do jehličí se to bořilo o stošest. Blátíčka taky bylo dost. A o sjezdovkách nemá ani cenu mluvit :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.