• peg

    Začínám jezdit maratony a nevím jaké je nejvhodnější oblečení. Poraďte mi z Vaší zkušenosti co je nejlepší na sebe od hlavy až k patě,jaké značky. A ještě co na jaře, v létě a na podzim. Přdem všem moc díky za rady.

    0 0
    • czertd  

      To v čem se cítíš dobře a pohodlně. Až budeš sedět v kuse několik hodin na kole tak poznáš co je dobrý. Co můžu doporučit a co se mi obzvláš? osvědčilo tak jsou rukávky na ruce. Při brzkém ranním startu se hodí a během jízdy je dobře sundáš a nacpeš do kapsy dresu.

      0 0
    • Daf  

      v lete vystacis s kratasy, natelnikem z moiry a dresem s kr rukavem. Jelikoz rana byvaji chladna porid si i rukavky, ktere se daji lehce behen zavodu shrnout na zapesti, nebo sundat. Na jare a na podzim je to podobne. Idealni je mit 3/4 kratasy, nebo nakoleniky. k tomu nejakou silnejsi moiru s dl. rukavem a pres to dres s dl. rukavem. Hodne zahreje i sustakova vesticka se sitovanymi zady. Ta se hodi kdyz je opravdu hnusne a hrozi dest. Za kvalitni veci zaplatis pomerne dost penez. Dulezite je aby bylo opravdu funkcni to spodni pradlo a kratasy mely kvalitni vlozku. Znacek je fura a dobrejch. Levnejsi a dobre veci koupis treba od Kalase.

      0 0
    • Volf  

      Ta tvoje otázka je strašně široká a bude se blbě odpovídat. Kdyby jsi se zeptal co na kolo ne tak bych ti poradil, že pokud chceš na kole vysedávat 5 – 6 hodin denně tak zapomeň na nějaký prádlo pod kra?asy. No ono vůbec pořádný kra?asy jsou základ nebo hlavně pořádná vložka. Myslím si, že tady se dá orientovat podle ceny.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.