• Cllaude

    Cau chlapi, resim koupi plastu na pristi sezonu (zatim Tiogy Factory XC) a zam v planu bud Hutchinsony Python Air light 2.0 anebo WTB Nanoraptor (bud 1.85 nebo 2.1)… ma nekdo zkusenosti s porovnanim diky C

    0 0
    • Jane  

      Zkušenost nemám s žádnýma, ale taky jsem na sezónu vybírala pláště a nakonec jsem pořídila gumy Schwalbe Black Jack Light – k vidění na www.schwalbe.com. Tak jsem na ně zvědava. O Pythonech jsem taky uvažovala, ale prý jsou z měkčí směsi, a tudíž se budou rychleji sjíždět. Nanoraptory jsou určeny do suchého prostředí, takže jsou takové jednoúčelové. Ještě se zkus podívat na www.mtbr.com do komponentů. Na tu Tiogu je tam hodně recenzí. Taky záleží na tom, co jezdíš. Tiogy vypadají docela univerzálně z hlediska použití na sucho a mokro, Pythony toho snesou méně než Tiogy a Nanoraptory ještě méně než Pythony.

      0 0
    • zirecek  

      Ted jsem dal na predek Python AirLight, ale jeste jsem na nem nevyjel. Sjizdi se celkem rychle, na zadek bych si ho za ty penize nedal a navic tam jezdim jeste hladsi vzorek (Innovader). Je jasne, ze jsou mene univerzalni, ale verim, ze je to rychlejsi guma nez nejaky univerzal…proto jsem si ho porizoval.

      0 0
    •  

      mam zkusenosti WTB nanoraptor 2.O. A Abych rekl pravdu, nic moc. tak sotva 2 papričky. každej druhej semislick drží stopu líp. a pohodlí taky nic moc. na druhou stranu mají celkem malej valivej odpor a taky téměř nemizí. což v tomhle případě ze svého subjektivního pohledu neberu jako výhodu.

      0 0
      • Yann  

        Souhlas, mel jsem je ve verzi 1.85 a sly po par vyjizdkach dolu. Na klidnou vyjizku po polnich cestach jsou asi pouzitelne, ale to ja nejezdim.

        0 0
    • Daf  

      Mam zkusenosti s Pythonama i WTB Nanoraptor 2.1. Jsou to jizdnimi vlastnostmi velice podobne plaste. WTB je opravdu velikej balon presto je v kevlaru velmi lehkej 520g a ma podle me lepsi bok nez Python. Python zase jako jeden z mala plastu vubec nehazi a rek bych ze s nim je mene defektu nez s WTB.

      0 0
    • MartinXC  

      Jestli nejsi nespokojeny s Tiogama, tak si kup predni a dozadu dej Pythona.BUde to docela drzet, brzdit a pritim ti to i pojede.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.