• Cllaude

Vážení přátelé – musím s radostí poinformovat, že rám je v pohodě. Vyosení zadního kola bylo způsobené jednak jeho zapletením (což původně nebylo odhaleno) a jednak větším množstvím barvy na patce. Nyní je už vše OK a já musím vyzdvihnou zájem a flexibilitu RB, p. Petra Heiníka.

C.

0 0
    • Pá-dlista1  

No to sme radi. (Jako kdyby jsme to nerikali :))

0 0
    • senožrout  

Tak si ho pěkně užij a napiš, jak se to na tom jezdí :-). Jak ti vyhovuje geometrie, jakou tam máš vidli atd. Zdar!

0 0
      • Cllaude  

jezdi se na tom pochopitelne moc pekne :) vidli mam M Z2 Atom race 80mm (2001), no problem geometrie mi naprosto vyhovuje jediny s cim mam problem je sedlovka, byl jsem nucen koupit sracku za 300 Kc , abych aspon neco mel, protoze prumer 31,8mm je pomerne vzacnej (stejne jako patricne redukce). Standardne se da sehnat EXU (coz nechci), udajne Pells (ten jsem zatim nikde nevidel) a zbytek je 31,6 mm poradte nemate nejakej tip – preferuju karbon :) C

0 0
        • Bobo  

A ty neznáš konstrukční pravidlo č.1? : Uřízněte to větší a pak to tam namla?te :-)

0 0
        • Extremist  

U nas v tymu mame CRX a CR 1300, sedlovky Pells CR1, XR1-light a XR2-Light. Byl to sice porod je sehnat(nejen v prumeru 31,8), ale jsou za super haky v top kvalite. momentalne je maji na bikezone.cz

0 0
        • TinkTink  

Co takhle redukce + sedlovka jakakoli kterou chces 27,2?

0 0
        • enjoy  

jestli jses prazskej tak zajdi do biketunelu u strahova.zrovna tam maj od pellsu karbonu docela dost a berou prakticky jenom rozmery pro RB.

0 0
          • Cllaude  

prave jsem si tam koupil tu karbonovou pells – je to velmi hezky kousek :)

0 0
      • Uža  

Jo jo, užij si to. Nový kolo by mělo být radost, ne starost. Jako ostatně všechno. Je fajn v dnešní době slyšet, že je někdo ochotný a má zájem.

0 0
        • Extremist  

Na Pells komponenty jsme cekali vic jak pul roku! Nechapu jejich obchodni politiku.

0 0
        • Extremist  

Na Pells komponenty jsme cekali vic jak pul roku! Nechapu jejic obchodni politiku.

0 0
          • biker007  

co vim tak sice katalog vydaji (a odjednavky prijimaji) uz na podzim ale veci sem dovezou z Asie najednou az v cervnu.. aspon to sem vedel od ledna/unora a sedlovka me prisla pred tejdnem. takze by to mohla bejt i pravda.

0 0
    • Radek Broz  

Ja to napsat musim: MY JSME TO RIKALI!:o)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz