• Cllaude

    ahoj, poterboval bych poradit. chystam se na koupi vidle a naskytla se mi koupe floata R za cca 11000Kc. Hledal jsem to v minulejch prispevcich ale ne vsechny odpovedi jsem nasel. K mani jsou za podobny prachy Reba, konkretne Race, ale malokdo ji jezdi. Zajimal by me vas nazor na dilema mezi zakladnim foxem , bez lockoutu a podobnejch ptakovina a Reboum ktera ma MC a LO. na MTBR jsou foxy bez ztraty kyticky a Reby tam nejkej ten negativni ohlas maj. Hlavne mi zatim nikdo nedokaza poradit zda ty vychytavky s ladenim odtrzeni vidlice k necemu jsou :). nezanedbatelnym kriteriem je taky zivotnost. diky moc

    0 0
    • JMT  

      obe sou dost dobry vidle kur** to sem ti asi moc neporadil…

      0 0
      • bazi.marko  

        Vozim Rebu a musim rict, ze jsem moc spokojeny. Da se nastavit ve velkem rozsahu od absolutne cilive zehlicky az po sportovne tvrdou, torzni tuhost je o dve tridy vys nez u meho stareho Bombera Z5 a vaha okolo 1,6kg mluvi sama za sebe. Motion control funguje tak jak ma a tak jak si ho nastavis, proste bez problemu. Mam verzi bez U-turn, v krabici jsem k ni dostal vymezovaci spacery, za pomoci kterych se da po rozdelani interne volit zdvich a to mezi 80, 100 a 115cm. Je to povedena, tuha a jednoducha vidle, opravu zvladne kazdy trosku zrucnejsi biker. Myslim, ze ti za ty penize da vic, nez float R, ikdyz nepopiram, ze fox dela taky vynikajici veci. A co se tyka zivotnosti, na to je u Reby jeste moc brzo, je to preci jen model 05, ale jsem presveceny ze diky 32mm noham a vnitrnostem na kterych se nema co podelat, bude i po teto strance v pohode. Tak stastnou volbu a kdyby te zajimalo neco vic blizsiho, klidne se ptej.

        0 0
        • JMT  

          z druhy strany tabora : mam foxe (vanilla r) hmotnost ty vidle je 1700g ! pri 130 mm zdivu (ty si muzes odecist vahu pruziny) fox sou vyborny vidle co fungujou jak maj !

          0 0
        • Cllaude  

          dik za odpoved :) v sobotu jsem jel trans brdy a zjistil jsem ze mejch 80 mm na stare Z2 Atomu mi uz nestaci – asi starnu zajimalo by me na kolik je nastavena v krabici (jestli natexh 100 nebo 115 mm) jo a neni na ni moc plastovejch dilu – ty horni stelovaci prvky? dik C

          0 0
          • bazi.marko  

            Myslim, ze je na ni standardne 100mm, coz je dnes pro xc ideal, alespon ja jsem to tak mel(chodi celych 100mm). Co se tyka stelovacich prvku, tak bych nemel vubec strach, ve verzi bez U-turn je na ni jen jedno kolecko pro ovladani Motion control, ktere je nevic jakoby z tvrzene gumy, takze ho poskrabat je nemozne a nekde ho ustrelit taky. Ve spodni prave noze je potom regulace utlumu, kdyby jsi mel strach z toho ze ho stratis, da se jednoduse vycvaknout, ale ja snim jezdim, neni duvod ho tam nemit.

            0 0
            • Cllaude  

              no fakt je ze je ted maj na kolokram.com za 9000…coz je vic nez lakavy – kupovals ji tam? kdysi davno jsem si rial ze kdyby RS udelal odolnyho sida, tak je to akorat vidle pro me…a ejhle reba C

              0 0
              • bazi.marko  

                Na kolokram jsem volal a ptal se jak je mozne, ze maji tak zajimavou cenu, bylo mi receno, ze jsou to vidle nachystane na montaz kol, dal ze to bude bez dokladu a bez prislusenstvi(ma­nual, pumpa, spacery atd.). Po dlouhem zvazovani jsem si ji radeji poridil z klasickeho obchodu, kde je berou od oficialniho dodavatele, mam ji se zarucakem a se vsimvsudy v originalni krabici. Mozna je to jen moje zkusenost, zkus si tam zavolat a optat se sam, pak dej vedet, docela me zajima jak si poridil. Asi jsem moc opatrny, proto jsem volil klasisckou cestu, ale alespon mam klid.

                0 0
                • Cllaude  

                  no spacery a pumpu bych mozna i ozelel, ale neni mi jasny jak nekdo muze neco prodavat a nedavat na to zaruku… To snad ani ze zakona nejde, a kdyz by se s tim cokoli stalo tak je prece vsechno na tvy strane ne? A ty si rek ze chces doklad o koupi a zarucak a oni rekli ze v takovim pripade prodej nebude??? Moc to nechapu, zvlast kdyz jde o e-shop, kterej je dost videt a snazi se i s jinejma produktama. C

                  0 0
                  • McBlacky  

                    zaručák ti dám musej, nebo nějakou účtenku s datem a pak máš dva roky záruku ze zákona. To že k tomu není manuál a jiný kraviny je jiná věc. Ale třeba se pletu a jsou to správní čeští podnikatelé, hezky na ruku a bez ničeho :))

                    0 0
    • cabbage  

      to ladeni odtrzeni vidlice(ne od ramu:) je pouze v pripade ze zapnes lockout- pak to funguje asi jako SPV. kdyz vypnes lock, tak je to normalni vidle. jezdim ji od ledna a zatim zadnej problem- precti si co o ni napsal kralovek- ten mel stejnej problem jako je na mtbr a zjisti si cim to bylo(rozhodne ne rebou:)).

      0 0
    • vinca  

      mam rebu race s u-turnem, a zatim naprosta spokojenost

      0 0
    • jpl  

      Mam Revu (model SL) a zatim max. spokojenost. Tuha vidlice s mnozstvim nastaveni – tvrdost pruzeni, vzduch) citlivost (Dual Air), odskok, zamykani a nakonec Motion control. Ten funguje v pohode, pokud chce sportovni vidli, ktera ti umozni sjet bez obav kopec, nastavis si jen mez, kdy to houpne a je to. Vazim 80 kg, mam predni kotouc a vidle je pekne tuha a zatim spolehliva. Toz tak. Na mtbr.com vetsinou pisou o spatnym tesneni na negativni vzduchove komore, ale je to pry snad opravitelne (reklamovatelne).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.