• lempl

    kamos mi pucil 5–6let staryho artura 17,5"(mirage??) -normalne sem jezdil na 20,5"… a jelo se myslim ze tenhle rocnik patril k nejlepsim:) neprselo(v nedeli nekde trochu..)slunicko opet moc pekny prostredi
    na trati sem potkal moc prima lidi(sfinxe, suzane?.....) a celkove z teto ppoho akce mam dojem jak se vam to libylo?

    0 0
    • cabbage  

      byl to basic a vyrobils na tom mojí mámě peknou hlavovou vuli( vim na 100procent ze tam nebyla) akce to byla fakt solidni(az na nas[muj] vykon,a par skrabancu od platforem) a uz se mooooooc tesim na na BA05

      0 0
    • preacher  

      Jo tak letos super, krásný prostředí, dobrá organizace, jídla dostatek. Už přemýšlím o BA5.

      0 0
    • J.A.V.  

      Bylo to super, ostatně jako vždy :) Tenhle závod snad ani nemůže být jiný.

      0 0
    • lubos  

      Moc teplo v sobotu :( budu muset navstivit doktora, prudusky – velkej problem v teple :( Nedele o moc lepe, 2× dest, primo pozehnani.

      0 0
    • kimi  

      Tolik sil mě to stálo a umístění v polovině?!:-) Líbilo! Až na tu prázdnou cisternu s vodou spokojenost.

      0 0
      • paww  

        s vodou to sem tam skřípalo, to je pravda a ani té chemie v chemických záchodech moc nebylo. :o)

        0 0
    • paww  

      závody byli super, počasí taky. Škoda že jsme neděli prodefektili a dokončili tak, aby nás alespoň klasifikovali. Nejsme žádní profíci, ale bojovali jsme o umístění kolem čtyřicátýho místa ve smíšených (to hlavně díky mojí nezničitelné partnerce). Tu Jedlovou bych ale v neděli nejel ani náhodou. V sobotu jsem se tam totálně odrovnal. :o) Chtělo by to nějaký foto ze závodu, kdyby někdo z účastníků měl. Pořadatelé se dost zaměřili na VIP závodníky a celkově mi připadlo že s focením šetřili, což je v době digitální fotografie dost škoda.

      0 0
      • J.A.V.  

        Já myslím že nějaký fotky budou lidí z digitálama tam byla spousta. Jinak oba „hlavní fotografové“ teda Kejmil a Miry fotili oba na klasiku mám pocit. Přece jen digitál v kvalitě těch jejich analogů stojí jako moje auto :)

        0 0
        • JIRA  

          Myslím, že Rygl měl (?) digitál........a možná proto má „jen“ formana – což vyhovuje Tvojí teorii. :) Kejmil měl (?) klasiku NIKONa. Mě se to líbilo ale určitě né tolik jako třeba vloni a shodlo se nás na tom víc. Nejlepší pro mne byl 1. ročník. Lužické hory jsou fakt pěkný ale v honbě za bodama je člověk „nucen“ jezdit po „dálnicích“ Cvikov-Hamr a vždycky je jasný, že každý výlet do lesa ho bude stát spoustu času. Možná je pěkný lidi nalákat na projížďku chráněným územím ale podle toho měly být i kontroly. Jsem zvědav co na tohle všechno řekne náš místní expert. :) V neděli kolegům ukradli u sprch kola a tak možná i proto nejsem zase tak nadšený. :(

          0 0
          • blue  

            komu?

            0 0
            • JIRA  

              Mechovi „kanóna“ a Alíkovi „artura“. Už se na nich asi prohánějí OTOvé. V okolí jich bylo docela dost… :(

              0 0
              • blue  

                ty brdo… copak jsou ale Mech s Alikem nejaky zacatecnici, kdyz nevedej, ze kola se bez dozoru nenechavaj, zvlast kdyz maj v kempu kamarady?

                0 0
          • J.A.V.  

            Tak to je smutný s těma kolama :((

            Co se terénu týká tak máš určitě pravdu, bohužel všichni vědí, že letos se B.A. nerodila zrovna 2× lehce a spoustu kontrol ochranáři prostě škrtli, že tam teda ne. Lužický hory jsou přece jen dost malý a když ti k tomu ještě spoustu míst zakážou tak těžko co dělat.

            K fo?ákům, co má Míra nevím přesně ale on toho má hodně :) Posledně říkal že si v podstatě vydělává jen mapníkama a focením. A Kejiml měl opravdu klasiku nikona a mocně střídal objektivy :) Když nas fotil v neděli před startem tak si bral málem na každou fotku jinej.

            0 0
            • JIRA  

              No pak jde o to jesti má tedy význam takový závody pořádat někde kam stejně nesmíš jezdit. Ale já nezoufám – projedu si to někdy s potlachářema – a asfaltu se budeme vyhýbat. :) Ze závodu bylo vlastně nejlepší bloudění…

              0 0
              • J.A.V.  

                Víš co, s tím povolením to vůbec není jednoduchý. Bohužel v tomhle státě to chodí tak, že je lepší se někam nelegálně nakvartýrovat pokud možno v co největším počtu, protože pak s tebou nikdo nic nezmůže (ano narážím na právě probíhající CzechTech). S letošní BA byl problém v tom, že aby si mohl pořádat závody (jakékoliv) v CHKO (což je dneska každý trochu větší les), tak musíš mít povolení, respektive vyjímku. No a právě při povolování té letošní BA byly neskutečné problémy s tím, že žádost tam ležela x týdnů než jí začal někdo řešit. Mezitím samozřejmě stavíš trasu, zajištujěš centrum a další věci, není to prostě jednoduché. Málokdo si uvědomuje kolik to Kejmila a spol stálo úsilí aby letos BA vůbec byla. Paradoxně se totiž ochranářům více zamlouvají maratony, kde jede 1000 lidí stejnou trasu, protože můžou tu trasu mít pod kontrolou.

                0 0
                • paww  

                  myslím že každýmu kdo se nad tím zamyslí musí být jasný, že zdolat toho úředního šimla tak, aby se někde takový závody mohli konat musí být neskutečná práce. Nejhorší je, že navíc ti lidé co to rozhodují mají na všechno dost času a málo odvahy, aby se pod to podepsali. Už slyším ty úřední kecy " v jádru proti tomu nic nemám, ale to víte, nerozhoduju o tom sám". A taky máš pravdu, že je proně asi nejlepší nás nahnat na jednu cestu a za čtyři hodiny se nás zbavit. Myslím si že zrovna to třeba může vegetaci škodit víc ( kromě lesáků, kteří tomu dávají na prdel nejvíc). Takže příští rok na CzechTech BA 05 a bude to bez limitu účastníků. :o))))

                  0 0
                  • lubos  

                    Limit ucastniku souvisel s CHKO ?

                    0 0
                    • J.A.V.  

                      Jo. To byl požadavek CHKO Lužické hory – max 800 účastníků. Podobně je omezenej i Malevil cup, tam je to ale tuším 1000 lidí.

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.