• gorgeous

    Ahojte bikeri! Chtel bych si koupit naslapy na XC. Cena je prijatelna asi jenom u tech SPD(nebo ne?), ted ale jeste nevim jaky SPD…v cem se lisi a jaky by byly nejlepsi v pomeru cena/vykon? Obcas si se svym upravenym Superiorem(XC870d)s­jedu i downhillovou trat, tak nevim jetli typ DH/Freeride by taky nebyl relevantni.. O kolik jsou tezsi+maji jeste nejakou jinou nevyhodu? Diky moc vsem za radu! a Kolu zdar!

    0 0
    • rasto  

      nevim, zda Ti to k necemu bude, ale: jezdim XC. mam uz 3. naslapy (prvni jsem poridil asi pred 8 rokama). nicmene ty soucasne jsou nejlepsi. jsou od Ritcheye, model 2002. je to licence od Shimana XTR. o bahnu ani nevim. jsou robustni. dobre fungujou. ale jestli mas rad sjezdy a DH tak radeji spd nekupuj. resp. mozna jen ty s ohradkou…

      0 0
      • RapMan  

        Uvazuju o stejnem typu jizdy jako kolega, taky hledam nejake SPD, zatim mam vyhlidnute tyto:

        http://www.akcebike.cz/index.php?…

        V realu jsem je ale zatim nevidel…

        0 0
      • kovar  

        Shimano uz zacalo konkurovat samo sobe a Ritheymu – uz ty XTR (959) dela i v levnejsi verzi – 520. JA mam ty 959 a oproti treba 535, nebo 515 atd je to nebe a dudy.

        0 0
        • dave  

          Nemáte někdo zkušenost s těma 520 (2004) ? Chtěl bych si je koupit. Zdá se mi docela dobrý poměr cena-kvalita. Jezdíte je někdo? Díky !

          0 0
          • Daf  

            Ja mam 540 a muj bracha si nedavno kupoval 520. Rek bych ze za ty prachy co to ted prodavaj na bikestore nic lepsiho nekoupis. Tezko muzu po tech kratkejch zkusenostech delat nejake zavery. Ale vypada to ze pedaly jsou ulozene na kulickach coz je zaruka dlouhe zivotnosti. A otevrenej design opravdu funguje overeno na snehu. Ja mel akorat u 540 trochu problem s povzchovou upravou jedne z ocelovych casti a to ze se tech chrom u jednoho pedalu loupe ale to je smula na kus a neresim to. Nevim co vic k tomu napsat.

            0 0
        • mastihuba  

          to by mělo byt nebe a dudy když 535 jsou přece jenom staršího data.

          0 0
        • Daf  

          Shimano udelalo model 540 kterej vypada uplne stejne jako 959. Ma stejnou hmotnost a jedinej rozdil je jen v povrchove uprave a napisu made in malaysia. Jsou to supr pedaly. Predtim sem mel Time ale tyhle jsou o 70g lehci a proti blatu stejne funkcni.

          0 0
    • Bobor  

      Hele, jestli máš zájem o Shimano pedály mrkni na www.velotrade.cz, tam mají SPD-M520 za 950Kč a SPD-M540 za 1550Kč.

      0 0
    • MartinXC  

      Pokud chces naslapy abys mel zamcenou nohu, tak je to v podstate jedno. Treba Sh.515 nebo Author. Pokud chces,aby ti pomohly za jizdy (drzely nohu), nelezlo do nich blato,nebyly moc tezke, byly odolne proti sutrakum, skvele vypadaly, mely dobrou zivotnost (stalost vlastnosti v case)… – Shimano959. Ale taky neco stoji.

      0 0
      • dave  

        Všem díky moc za radu! Já jsem to popletl, měl jsem na mysli model 540. Ta cena na velotrade je opravdu dobrá, o 200,– Kč lepší než např. na koloobchod. Vypadají taky pěkně, takže do nich asi půjdu. Ještě jednou díky!

        0 0
    • Palo TT  

      Ja by som kupil SH 520 alebo 540. Pred rokom, ked som potreboval nove SPD sa este nevyrabali a tak som kupil RITCHEY. Stali 2× viac ako 520tky a strasne blbo sa na nich nastavuju konusy :(. U Shimana je oska vymyslena lepsie.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.