• Ahoj, mam dotaz na silničáře, kamarád si chce pořídit silničku a váhá mezi GT ZR 4.0 (http://www.cyclecentreuk.co.uk/products.php?…), Authorem A 3304 (http://www.author.cz/index.php?…) a ještě prej nějakej Trek, tam ale neví kterej typ. Jinak u toho authora je pro něj nevýhoda, musel by kupovat pedály a tretry. Nebo pokuď víte o nečem lepším v podobný cenový relaci tak sem s nápadama. Díky všem

    0 0
    • Pá-dlista1  

      .. a jinak by jezdil v tech klipsnach? Tak to by slo u authora za par desetikorun dokoupit taky, ne? Nejakej slusnejsi obchodnik by mu je tam dal i zadarmo ke kolu. Nebo me se doma jedny silnicni klipsnovy pedaly valej taky :)

      0 0
      •  

        no prej zatim jo, časem přejde, asi prachy

        0 0
    • Žanek  

      http://www.sirer.cz/…cni/alfa.htm Soru bych nebral, za ty prachy se dá koupit Campa Mirage, která na rozdíl od Sory bude po několika letech používání fungovat;

      0 0
    • Volf  

      Hele silničky se tolik neprodávaj. Já si myslím, žeby se za solidní prachy dal sehnat nějakej loňskej model od Authora. Jinak koupit to GT jen kvůli klipsnám je trochu mimo mísu. Já bych si obvolal nebo obeslal pár obchodů s Authorama a určitě bych sehnal kolo za dobrou cenu / a má na pedály s tretrama /.

      0 0
    • Eila  

      campu na sinici neeeeeeee, mela jsem jak veloce i record a oboje byl peknej sypek. ted uz mam rok ultegru, najeto kolem 10 000 a ani jedna zavada. a mimo jine, campa ma hrozny zvuk:-)

      0 0
      • Uža  

        No nevim! Například já mám na Velcoci nalítáno teměř 10.000 km a bez problémů. Kamarádi s Campou (Mirage, Veloce, Record/Chorus) taky pějou ódy, tak si vyber… Když jsem přecházel z klasických páček (kompletní sada SH 105 – spokojenost – na zimáku doteď) a vybíral páky zkusil jsem si obojí a bylo mi jasný, že Dualy nechci. Prostě jsem zvolil Erga od Campy, protože mi víc vyhovovaly. Na biku mám Shimano a chodí v pohodě. Nejsem proti Shimanu zaujatej, ale na silničku bych ho už dnes (kvůli řazení) nechtěl. A mimochodem, aspon me s Campou – hroznym zvukem -kazdej chodec slysi:-)

        0 0
        • Eila  

          no me na campe nevyhovovalo prave razeni, mam maou ruku a porad jsem musela prahmatavat.. no a s tim zvukem, chodci slysi, ale poslouchat to 5 hodin, to je uz na magora:-)

          0 0
          • Gatier  

            Mat tak vase problemy :-) Mirage bude urcite lepsi ako Sora. Na Sore sa radi nechutne dole. Inac paky az po Ultegru sa lahko osuchaju aj rukou. Po par tyzdnoch je Farba dole. Keby Campa robila 9 kolo vyssie sady, tak mam radsej Campu. Ale Dura Ace je tiez v pohode. A tichsie :-)

            0 0
            • Eila  

              jj, dura ace je dokonaly:-) az na tu cenu:-(

              0 0
            • fousac  

              me se na sore radi dobre… ale to muze bejt tim, ze mam docela velky ruce a vsude dosahnu..

              0 0
        • P.B.  

          Ten zvuk zas tak hroznej neni, nedavno jsem bez nasledku vydrzel i 7 hodin. Ja mam Veloce z r. 2000, najeto priblizne 17 tis. a meneny pouze retez (2×) a predni naba za loziskovou. Ona by vydrzela, ale musel by ji nekdo serizovat, coz se mi nejak nedarilo :-) Jestli ale nekdo nedosahne zezhora prstem poradne na packu, tak je to smula. Ja mel podobny problem s Dualy, hlavne u presmykace ten krok paky byl tak dlouhej, ze me z razeni bolelo zapesti. Campa tyto potize zcela odstranila, jen chvili trvalo, nez jsem si zvykl na tvar paky.

          0 0
        • Ondra Marin  

          Moje Campa Veloce z 99. má najeto tak 12 000 /rok(jenom letňák) a je úplně v poho! Dokonce i ta predni naba na kterou dost lidi nadava drží pořád. Měnim akorát řetězy. Ani kazeta se ještě nesjela. Stárne to akorát morálně. Už bych chtěl desítku ale je mi líto dávat tuto na zimáka. Prostě nic jinýho než kampu si nekupuj!

          0 0
    • Davidow  

      Taky jsem pro Campu. Mam druhy rok na Treku 1500 Campu Xenon a max. spokojenost a to je ta nejnizsi rada. Ma za sebou asi 8000Km a jedinny servis je cisteni a mazani! Ani si neumim predstavit jak musi slapat velocka nebo neco jeste lepsiho!!!

      0 0
    • preacher  

      http://www.bors.cz/…treme900.jpg Najeto necelých 1000 Km. Podrobnosti máš v mailu nebo v sekci BAZAR.

      0 0
    • Vrci  

      Tak já mám GT ZR 5.0. Je to ta samá co se dneska prodává jako 4.0, ale z roku 2002. Sora no … nebyla špatná, ale jsem rád že jsem se jí zbavil. Teď mám ten rám osazenej Chorusem 03 a Protonama, v předu mám Nytro vidlici a Bontranger Race Lite forbec a berany. Rám patří mezi těžší, ale je tužší než Fort RO 7005 co jsem měl předtím. Ještě jedna poznámka velikost Fort 62 mi přijde přibližně stejně velká jako 58,5 od GT. Měřim 192 cm a to GT mám 58 a bez problémů.

      Rámově mi GT a přijde lepší než Author osazení je obdobný.

      0 0
    • BH  

      zkus se spise podivat na nejako starsi s lepsi vybavou.je to jiste vyhodnejsi.Za stejne ponize muzes tak koupit 105, Ultegra a vetsinou silnicky byvaji zachovale.pokud chces za kazdou cenu nove kolo podivej se spise na tradickni silnicarske znacky BH,Villiet,Or­bea,Fort nebo Sirer s Campa. Rozhodni se take ,zda sloping a nebo klasickou geometrii. Uz tu na to tema sla nejaka diskuse.

      0 0
    • muff  

      A? nekupuje „katalogový kolo“, ale nechá si to sestavit – za stejný prachy dostane lepší osazení nebo může něco vynechat / ty pedály …/ – např. nedávno v Truhlářský mi nabízel takhle poskládanýáho autora ve „105“ za 30k

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.