• wbiker

    Ahoj. Chtěl bych se zaptet všech silničářů a nejen nich, zda má smysl kupovat jetou silničku v cenové hladině do pěti tisíc. Vím, že se může kus od kusu lišit, ale zhruba tak kolo odpovídající téhle ceně. V životě jsem na silničce nejezdil, tak nevím, jestli je nízká cena poznat stejně jako u biků. Dík.

    0 0
    • MartinXC  

      Přijde na to, co od ní čekáš. Na pojíždění do hospody to může stačit. Na pravidelných 5000km ročně asi ne…

      0 0
      • cabbage  

        poptej se lempla na cem trenuje nez zacnes mistifikovat;)

        0 0
        • MartinXC  

          Vždyť píšu – každý čeká od kola něco jiného. Ale aby jezdil 100km týdně spolehlivě, to pochybuju, že je na kole za 5litrů. Leda bych mu ho prodával já ;-)

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Tak to jde v klidku i na tom mem. Odchazi akorat spotrebni zbozi… jako by odeslo u noveho za desitky tisic.

            0 0
        • RomanH  

          Ono jde asi o to, ze sice koupis ojetinu za 5tkc, ktera Ti bude na trenovani stacit, ale budes muset pocitat s brzkou vymenou prevodniku, kazety, retezu a dalsiho spotrebaku.A naraz zjistis, ze te to treba cele stalo dvojnasobek. Tak jen aby s tim clovek pocital dopredu, jinak je to v pohode.

          0 0
          • cabbage  

            akorat retez, kazeta(500kc) odesla tusim po 7Mm na coz mela pravo.

            0 0
      • Pá-dlista1  

        Taky si myslim. Ja koupil silnicku za zlomek tehle ceny a odjedu na tom co potrebuju. Diky UCI se toho v silnickach moc nemeni… sem tam neco laminatu, o prevod vic… a jinak nic.

        0 0
        • Gatier  

          uz len tie kotuce mi chybaju ku stastiu na cestaku!

          0 0
          • Peslezedirou  

            Počkej až zkusíš takovou tu věc která se pohybuje nahoru a dolu a drží přední náboj. To budeš teprve v ráji…

            0 0
    • gersa  

      Jako zimak, nebo na jezdeni pres mesto do prace to bude stacit, ale vic od toho necekej. Je to asi priblizne cena, jakou bych si rekl za sveho zimaka po jeho vylesteni a serizeni :)

      0 0
    • Daf  

      Nejspis to bude starej tezkej krap, ale na turistiku nebo jako zimak popř. na dojizdeni do prace to bude dobry. Jizdni vlastnosti nic moc, ale nemyslim ze by se ten bike mel hned rozsypat. Pokud by to ale mel byt muj A-ckovej bike, tak to bych nechtel :) Myslim ze by se na tom dalo i trenovat, ale ne kazdeho by to na takovem kole bavilo.

      0 0
    • Jirikus  

      Za 4500 jsem prodával svoji skládanou silnici, rám Fort RO 78, ráfky nějaké lepší Mavicy, komplet Sh 105 na 8 kole + brzdy Sh RX 100, řazení na rámu. Ta 105 byla to nejlevnější z různých výprodejů a ročníků, sedlo, představec, sedlovka a řídítka byly nějaký noname, ale kolo bylo celkově v dobrém stavu, až na ty páčky na rámu.

      0 0
    • nooski  

      Záleží na konkrétním kusu. Můj zimák taky nebude mít cenu větší než těch 5tisíc a je v poho. Jasně na seriózní závodění to moc nebude ale zajezdíš si pěkně. A stejně záleží hlavně na tobě, jak rychle pojede. Pokud bude zachovalá silnice tak ji ber a užívej si krásu tenkých gum.

      0 0
      • hanz  

        toudle dobou asi hlavně krásu tenkých proražených gum a zlomených ráfků

        0 0
        • nooski  

          No jo to člověk musí umět jezdit. Já za 20 000km ani jednou nemusel měnit ani blbý drát. A gumu jsem prorazil jenom jednou, protože jsem čuměl kam jsem neměl :)

          0 0
          • hanz  

            jasně ale pojetí cyklistiky zvané kličkovaná mě fakt nebere…asi taky záleží jakej region, morava je ted total katastrofa oproti tomu kolem budějovic a krumlova to bylo celkem v pohodě.

            0 0
            • zbynek1  

              mohu potvrdit v bořenovicích jsem minulý rok v dešti zničil ráfek. pospíchal jsem abych moc nezmokl a za zatáčkou tam je přes celou šířku cesty takový příčný kanál, snažil jsem se ho přeskočit, ale jak jsem na to nebyl připravený, zadní kolo to schytlo a ráfek mám v jednom místě uplně krásně pokroucený

              0 0
    • pacobull  

      Kamarád nedavno koupil vynikající Italskou silničku Benotto s CrMo rámem Columbus, vybyvenou komplet SH600 a doplňkama Cinelli za 4000. Je pravda, že neměla duály a byla brutálně odřená a orezlá, ale když jí dal do laku, což s výměnou bovdenů a lanek vyšlo na 700, tak se z toho stalo nádherné kolo za které se rozhodně nemusí stydět. Na cyklobazaru jsem mu sehnal duály RSX za necelé 2000, ale bez těch by se zatím dalo jezdit a pokud by Tě to chytlo tak se dají kdykoliv dokoupit. Já osobně bych raději jezdil na kvalitním kole s řazením na rámu než na nějakém šrotu na Soře z dualama :-)

      0 0
    • wbiker  

      Abych to ještě doplnil – kolo – mtb – mám doma na ježdění po horách. Jenže přes týden jsem v Brně, tak sem přemýšlel, že by nebylo marný jezdit i tam. Jenže na tom nejsem s financema zrovna nejlíp, tak prozkoumávám terém, jestli stačí za tuhle cenu, nebo počkat a došetřit víc. Co jsem se tak díval po e-bazarech, do téhle ceny jsou tam staré favority, víc nic.

      0 0
      • motylek  

        Pokud by o bylo na ježdění kolem Brna tak to bude stačit,tady jsou silnice stejně samá díra.Mám silničku tak na trénování s e 7-kolečkem,jezdí na pohodu,ale na zavody to není.A nikdo mi to neukradne před obchodem ani před hospodou.

        0 0
      • fousek  

        Co ze? favorita do 5000? Sem zanovniho prodal kamosovy za 500 a doted se stidim ze sem ho natah

        0 0
    • kusabi  

      mno ja koupil svyho zimaka v bazaci – Bianchi na komplet 105, packy na ramu…koupil sem si pouzity dualy 105, ale jezdim bez nich. jo-ukradli mi jednici-takze se ze zimaka stala jednice. Ted stavim novou silnicku a zatim litam na Bianchi. Uz mockrat mi ji pochvalili jak je to pekny kolo, a davam si na tom floutky s novyma kolama od rodicu :) jde o to kdo na tom jezdi!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.