• topca

    Jaky mate zkušenosti a ktery typ plaště a duše doporučujete.Pře­dem diky

    0 0
    • Mamutt  

      Hele já vidím, že jsi se přihlásil až dneska, ale tohle je vážně trochu moc, nemyslíš?! Jaký pláš? a duši.. Musíš zkoušet a přijdeš na to sám. Každému vyhovuje něco jiného. Jak chceš poradit, když ani nenapíšeš co a jak jezdíš?! Chceš gumu do dvou stovek nebo do dvou tisíc? A zkus použít vyhledávání, to tiv tomhle asi teď pomůže nejvíc.

      0 0
    • fousac  

      duse schwalbe… :) (no enjoy stejne defekti kazdou vyjizdku at vozi co vozi.. ) a plaste??? viz. forum… kazdemu co se libi… ja uspesne vozim maxxisy, docela se mi libi contiky vapory…

      0 0
      • enjoy  

        za to muze ten podelanej nanoraptor…,je to hrozna sitka.nic horsiho sem nevidel.snad mozna ten speedblaster co mam vzadu,jenze ten za to nemuze,ten nemel vzorek uz kdyz byl novej:-).a ja debil jdu do racing ralphu co ma 450g,se nepoucim. no a pro topcu.neco mi rika ze budech chtit neco co nebude defektit,dlouho vydrzi a ze to nepojede stejne nepoznas.je mi to uz blby ale ritchey Z-MAX.klidne i dopredu.duse nejaky co ti nekde prodaj,proste na to kasli.hlavne si pohlidej ktery chces ventilek:-)

        0 0
        • lubos  

          No, 450g na papire. Realne 480 – 510g. Podle kusu. Jinak, ted jsem zpatky nahodil Continentaly 2.1" a nestiham se divit jak jsou ouzke :). Ten Ralph je oproti nim objemovo vetsi. I obvod je o 2cm delsi. Jinak je to zajimave, ale najel jsem na tom Ralphovi uz mozna tak 1000km prevazne na asfaltu a vzorek je jako novej. Zatim jedine nevyhoda je, ze predni v blatistem terenu lita. No ale to je holt dane vzorkem.

          0 0
    • Siddha  

      nejses z Brna? vali se mi tu jeden Z-MAX 2.1 myslim, dam ho levne, jetej asi 20km na prednim kole…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.