• Maskyč

    Máte někdo zkušenosti s Schwinn Rocket 1 ?

    0 0
    • zaba  

      Uvazoval jsem o nem, ale po precteni www.pells.cz/…04_01_52.jpg si to nejak rozmyslel :)

      0 0
    • Roman  

      Já ho jezdím a ano je hnusné, tak ho nekupujte – nechci nikoho potkávat na stejném kole :o)

      0 0
      • Sethi  

        no a jaky teda je, me to zajima, kamos chce kupovat kolo a tohle je v jeho vyberu. A me se i libi :)

        0 0
    • Maskyč  

      Tak Vám teda pěkně děkuju :o) Ty recenze na tom www.mtbr.com jsou docela v pohodě, ale stejně bych radši četl zkušenosti nějakého našince. Do Afriky se nechystám a profík taky nejsem. A hlavně mám rád hnusný věci :o))))

      0 0
      • Roman  

        Ono asi strašně moc záleží na jaký styl jízdy to člověk chce. Nejlepčí je to prubnout in natura. Já jsem si pro sebe vydefinoval o co mi jde a tohle kolo mi do toho obrazu zapadlo. Jestli chceš, tak se stav, nechám tě na něm pár km klidně projet… (po 20.07.04 oproti tučné záloze proti ukradení :o)

        Rozhodně nepatřím mezi ty, co si za každou cenu chválí své zakoupené věci, takže na jedné straně je toho sice dost, co na tom kole chválím, stejně tak mě ale na druhé straně na něm pár věcí dost vadí…

        Jo a to čtení v tom Velu je fakt dost srandovní – na vlastní oči jsem viděl to testované kolo po „testu“ a vlastníma rukama jsem ho osahával – klidně bych se vsadil, že na něm nikdo nejel víc jak 10 metrů po koberci, protože kolo na kterém jsem já ujel 1 km, tak na něm bylo už vidět ,že je jetý (pastorky, řetěz, pila…) oproti tomu testovanému kolu z „testu“.

        Navíc ta „logika“: totéž kolo za 35kKč je podle nich špatné a totéž kolo za 60kKč je dobré – tomu nerozumím, protože rám je furt stejný a o ten snad jde, nebo ne? Bižuterii si tam už může přeskládat každý dle ctěné libosti…

        Ale jak říkám, to kolo je hnusný a tak nechci na brněnsku nikoho potkávat s něčím podobným :o))

        0 0
      • sharkcom  

        Mě se toto kolečko náhodou velice líbí, ale vyhrál to mongoose wing, ale když to tak vemu, je to ze stejný fabriky. Jsem spokojen a asi ho tu mám sám, nikoho jsem na něm ještě nepotkal. Takže testy netesty, věřím že je ten rám velice povedený, alespoň po stránce tech. zpracování, víc o něm nevím. A pokud nejsi nějakej závodní chrt, budeš určitě spokojenej.

        0 0
    • 100kg  

      Kup si ho, jen jsi li lehká váha. Já mám loňskou DS1 a při své váze jsem už 2× přetrhnul středový čep a podle zvuku při šlapání ho to čeká na příští vyjížďce po třetí. Uchycení středového čepu je velkou konstrukční chybou!!! Namáhání od šlapání nutně musí přetrhnout čep který je průměr 8mm s vnitřním závitem 6mm. A za druhé, malá opěrná plocha hlavy čepu vyžvejká hliníkové bočnice až k destrukci. Už odprejskal lak tak 3 cm okolo čepu.

      0 0
      • Maskyč  

        No já mám 80, ale jestli jsem lehká váha ?

        0 0
      • Roman  

        To, co popisuješ je bohužel bolest i modelu 2004…

        Kde jsi sehnal náhradní čepy?

        0 0
        • 100kg  

          Zatim je to reklamace, takže to shání Pells. Protože jim to trvá měsíc, tak mám osmičku šroub, dám na obě strany velikou podložku a je to pevnější než originál.

          0 0
          • Roman  

            Přesně tak jsem to pořešil já. Mám bobky z toho „vyžvějkání“ hliníkového „uložení“, které je už teď po 2000km dost znatelné. Musím ale říct, že se mi na něm moc dobře jezdí a nebýt tech „konstrukčních nedodělků“, tak bych byl max spokojen.

            0 0
    • Martinson  

      Kámoš má Rocket 2, je to stejný rám ale s pružinovým tlumičem a elastomerovou Marzocchi MZ Comp. Vzhledově pěkný (věc vkusu), systém pružení se mi líbí , ale zamykání tlumiče by asi neškodilo. Zkoušel jsem na tom jen kousek a v pohodě žehlilo i stoupalo. Ale sám mám pevňáka a tak poznám prd. Pokud píšou že je Rocket jednička přetlumená a nechodí, tak o 2 se to rozhodně říct nedá, ta chodí aktivně dost.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.