Bontrager Mustang+Rocket Ron Tubeless

12 nepřečtených
  • Sweeta

    Zdravim, mám ráfky Bontrager Mustang 29" TLR a pláště Schwalbe Rocket Ron Evolution a zaboha to nemůžu nahodit. Zkoušel jsem to na kompresoru, kde bylo kolem 7–8 atmosfér, ale ani ťuk. Ještě zkusím použít mýdlovou vodu a nějakou lepší přechodku na ventilek, ale přijde mi, že patky do ráfku prostě nechtěj zaskočit (páska by vadit neměla, úplně do kraje nezasahuje). Je někdo, kdo tuhle variantu úspěšně nazul?

    0 0
    • Vilém  

      Nezkousel jsi kouknout na jejich instalacni video na YT? Jestli treba nekde nedelas chybu.

      0 0
    • jonti  

      Jak moc volné jsou patky? Pokud jsou volné víc než úplně málo, tak že nemaji vuli ani 1mm, nenahodíš to. Je to nový plášť?

      0 0
    • jonti  

      Jak moc volné jsou patky? Pokud jsou volné víc než úplně málo, tak že nemaji vuli ani 1mm, nenahodíš to. Je to nový plášť?

      0 0
      • Sweeta  

        volné jsou poměrně dost, plášt jde nasadit jako po másle, takže to bude nejspíš problém…jinak pláště jsou nové

        0 0
    • JakeF  

      Nevím, jak u nových, ale u starších Bontrager ráfků byla potřeba jejich origo tlustá páska, aby se právě zmenšil prostor pro pláště a šly nahodit. Pokud už není potřeba nebo jí máš, tak to nejspíš bude chtít jiný pláště.

      0 0
      • Sweeta  

        zkoušel jsem to nahodit s páskou NoTubes, ale bohužel asi budu muset fakt použít ten jejich nesmysl…origo pásky samozřejmě nemám, koho by přeci jenom napadlo dávat je ke kolům, že? :)

        0 0
        • JakeF  

          To pak ale leccos vysvětluje… S nima to pak fungovalo víceméně stejně, jako ZTR jenom se žlutou. Prostě jsou celkově hlubší a plášť tam pak má víc místa kudy profukovat…

          0 0
          • Sweeta  

            asi jsem to mohl zmínit rovnou :) je fakt, že všechny bontrager kola co jsem nahazoval s jejich páskou šly naprosto v pohodě, jenom mi tenhle systém nějak neni moc sympatickej :)

            0 0
        • Vilém  

          To bude ten problem:)

          Casto pomuze k nahozeni volnejsi kombinace ruzne roztahovat plast, pripadne jej tlacit proti ventilku a soucasne roztahovat.

          Nekde jsem zahledl postup, ze cele obute kolo stahli kurtnou, ta po stazeni pritlacila plast do patek. Pak stacilo trochu fouknout, sundat kurtnu a dofoukat zbytek.

          0 0
          • Sweeta  

            zkoušel jsem všemožně roztahovat ve dvou lidech a i foukat pod plášť přes hadičku dál od ventilku, ale prostě to hrozně propouští..holt budu muset vyžádat u brettonu dvě origo pásky :)

            0 0
    • racerRUZA  

      Ahoj, mám taky Mustangy předělaný na bezduše (s páskou notubes), používal jsem na tom RR. Byl to porod to nahodit, ale nakonec to šlo. Teď vozím XK Protection, ty se nasazovaly o poznání lépe. Na patky používám http://www.ferdus.cz/…el-pneugel-1 , podle mě je to lepší než mýdlová voda.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.