Hydraulika XTR 03 - vaše zkušenosti ?

4 nepřečtené
  • Lapák

    Když už tady proběhl ten pokec o XT 04, tak zkusím přidat další téma. Teď ale méně teoreticky a více prakticky. Máte někdo zkušenosti s hydraulikou XTR 03 a jaké ?

    0 0
    • Gatier  

      Samotne brzdy su podla mna dobre.Nejazdil som ich sice moc dlho a ani z ostatnymi nemam dlhodobejsie skusenosti,ale aj kamarat sa vyjadroval pochvalne. Mal som ale v ruke stare Luisy,asi uplne prvy model.Plastova paka, jedna strana strmena napevno a nastavovanie vzdialenosti imbusom. Brzdili vyborne,aj som dal bike na predne.Nemate popr. niekto s nimi skusenosti,ci sa moc zavzdusnuju…

      0 0
    • BB  

      Mám s XTR 03 zkušenost jednu sezónu a spíše negativní. Brzdí celkem dobře, myslím, že srovnatelně s Hayesy, které jsem měl před tím, nádherně moduluje sílu, mnohem lépe než Hayes, takže jsem byl tak měsíc zcela nadšený. Pak ale přišlo vystřízlivění. Začaly škrtat destičky, nejprve jsem myslel, že jsou blbě nastavený třmeny, ale nakonec se ukázalo, že zůstávají viset prasátka. Tak po 5 až 10 jízdách (když je sajrajt tak po každé jízdě), shodit kola, vysunout prasátka, vyčistit a namazat jemným olejíčkem a pak to zase chvíli jde. Na Sport Life jsem se dozvěděl, že je to snad způsobeno materiálem O kroužků, který je lehce naleptáván minerálním olejem, že snad Shimano dodá nové O kroužky. Od té doby jsem se nic nového nedozvěděl, akorát jsem na netu našel spoustu zoufalců, kteří si stěžovali na to samé a prosili o radu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.