• pavlusa

    Nemám zrovna moc času hledat někde, co na tom jejich webu znamenají varianta A, B, C,… Jak to tedy je, v čem je rozdíl… Díky, kdyby to bylo něco triviálního, jako že asi bude, tak si klidně rýpněte…

    0 0
    • Pavlos  

      A, B, C, … je to rozdil ve vybave. Ale jednodussi a rychlejsi si myslim bude kdyz se zacnes soustredit, a podivas se na ty jejich stranky:)

      0 0
      • pavlusa  

        Jasně, už to mám, omlouvám se, to byl opravdu blbej dotaz… Sice jsem slyšel ne zrovna chválu na geometrii rámu, ale jinak ty ceny jsou fajn. Dík

        0 0
      • biker007  

        presne tak, pavlusa nema cas neco hledat ale nekdo jinej ma mit jako cas mu radit… grrr!

        0 0
        • pavlusa  

          Neříkám, že jsem to někde nehledal, jen jsem přehlídl ten odkaz, mám dial up, tak je to někdy o nervy, drahé a pomalé připojení, dík a zdar…

          0 0
          • Seveřan  

            Jó, když si ještě klikneš na cenu, tak se ti objeví pokračování a můžeš dovybavit kolo, náby, brzdy, ráfky, vidlice, dalé pak barva, velikost rámu a tak. Do poznámky lze dopsat eventuelní úpravy ve výbavě, třeba sedlo, gumy – což určitě doporučuji atd. Ceny mají opravdu slušný. Spajdříka jezdím a jsem velmi spokojen, jediné na čem bych dnes nešetřil je vidle. Tu geometri ber s rezervou. Hodně jí ovlivní výběr vidle (zdvih) a řidítek (vlaštovky). Záleží kolik chceš ještě vrazit do rámu.

            0 0
            • McBlacky  

              ty vidle vyloženě rozdávaj, protože se taky poohlížim po kole, tak asi vezmu něco na LX/XT, foxku nebo blacka a průměrnej rám, kterej hned jak budou penízky vyměnim za pořádnou ocel :-)

              0 0
              • Seveřan  

                Skus easton ultralajt 3× a do oceli se ti už nebude chtít.

                0 0
                • McBlacky  

                  mám už čtvrtý ocelák a nějak jsem si zvyknul, když se někde semelu, tak si můžu být jistý, že to neodnese rám (brát s rezervou), a taky když vidím jak se ty duraly kámošům kroutí :-) ikdyž začínám se poohlížet i po kellys a superior – nejvyšší modely, prej hustý rakety

                  0 0
                  • Seveřan  

                    a hustý cenou

                    0 0
                  • vlk  

                    jo rám na nejvyšší model HT superioru mi nabízeli v Olomouci u Kořínka za nějakých 6 tis nebo tak nějak.Taky jsem uvažoval.Ale budu když ta moje, chce červenou barvu.Tak co mám s ní dělat no.

                    0 0
                  • vlk  

                    u kellys se docela bojím.když na ten rám poklepu, tak je to jako bych klepal na plechovku od coly.

                    0 0
                    • McBlacky  

                      tak toho se právě bojím taky, jinak bych ho už objednal… nikdy nevíš kdy to pošleš v nějaké rozbitější pasáži na šutry a pak pá pá kellys…

                      0 0
                  • MartinXC  

                    Dural co se kroutí… Když si občas půjčím manželčino kolo (Ritchey rám) ocelák, tak teprve mám pocit, že se to kroutí. Dural (Klein) je tuhý jako nic co jsem kdy měl pod zadkem.

                    0 0
                    • Aiax  

                      Zalezi na matrosi – ma zona se krouti minimalne. Rozhodne se vyrovna predtim kratce zkousenemu alu 7005 d.b. Pohodlim je ale nekde jinde. Ale mas pravdu, ze ocel se obecne krouti vic. Zalezi, jestli to tolik vadi :)

                      0 0
                    • Zdyn  

                      Je to trochumimo,ale al slitiny,co jsou na ramech kol nejsou duraly.Dural nejde svarovat.

                      0 0
                  • MARIN  

                    Me uz dva ocelaky praskly. Jeden po padu na sedlo v miste svaru horni a sedlove trubky a ten druhy bez padu a nejakeho skakani.

                    0 0
              • rich  

                ja len doplnim, ze tie ceny nie su, za ktore nakupujes, ale doplacas rozdiel medzi tym co si si vybral v sade a co chces za priplatok. Ale v pripade vidlic maju v ponuke cr-mo a doplatok za Talas RL je 13.290..takze povedzme, ze +1.000, za ktorych je tam ta cr-mo a stale je ta cena vynikajuca.

                0 0
                • enjoy  

                  to je jasny. oni to patrne prodavaji za nakupku a vydelavaji jenom na ramech.ikdyz je to teda podivnej vydelek,ale budiz…

                  0 0
                  • McBlacky  

                    a? už se konečně proberou a začnou prodávat rámový sety… podle mě by si zvýšili obrat a to dost podstatně.

                    0 0
    • vlk  

      obecně mi ty kola připadaj drahý.Když vezmu u nich 2× zeslabovaný rám HT s výbavou deore k tomu duke xc u-turn.Kotouče deore 525 k tomu deore 525 náboje a ráfky na disk brzdy.Tak mě to u nich vyjde asi okolo 32 tis.A to jsem si doma počítal, že když si koupím rám rb a dám stejné vybavení jak jsem tu psal, tak mě to na 32 vyjde taky.Jo a počítal jsem přehazku xt04.Tak to si raději doma složím rb než kupovat spydera.

      0 0
      • pavlusa  

        Na tom něco je… Myslel jsem si, že si u nich postavím kolo, řekněme tak kolem těch 16.000,– a nakonec mi vyšla sestava ne nepodobná té u GT avalanche skoro za stejné peníze… Tak si tak říkám, že to GTčko asi budu jezdir raději… Ale točí mě, že tady u nás v Ml. Boleslavi je nikdo nemá, tak budu muset někam dál..

        0 0
    • Ondra Marin  

      Cau, chci koupit nejakej vobycejne silnicni ram jenom na zimaka a najizdeni kilometrů(jinak jezdim na biku), tak sem koukal na toho nejlevnejsiho Spydera za 2500Kčs.(nebo něco jinýho MXM??? Co nato řikáte??? Dík za rady.

      0 0
      • tk  

        a co ramovej set od sirera cca za 5 tis. jenom na to nastrojis stary komponenty. nemusis shanet hlavu riditka sedlovku atd. podle geometrie je to fort. jizdni vlastnosti byli v tisku vychvalovany.

        (http://www.sirer.cz/…cni/alfa.htm)

        ja ho asi koupim a nastrojim ze zbytku pro svoji pritelkyni.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.