• scourge

    Může se mi někdo podělit o zkušenosti s tímhle batohem? Rozhoduju se mezi modely Overflow a Delta a právě u té delty mě zaráží celkem malý úložný prostor(1,3l).

    0 0
    • Maara  

      Mám Deltu (letošní model). Je parádní. Bez problému do něj narvu nářadí, duši, náhradní oblečení, fo?ák. Zkoušel jsem se do něj sbalit i na víkend (náhradní kalhoty, triko, pantofle z venku do gumiček- je nabouchanej ale dá se). Rezervoár je sice psanej na 2 litry, ale vejde se tam 2,5l. Jinak letošní Overflow je hroznej, nevim jestli jsi ho viděl naživo, ale je to ukrutná mrcha obrovská. Lepší byl loňskej Overflow, kámoš si ho koupil. Přijde mi ale neskladnej, jak do něj něco dáš sedí hůř neř moje Delta (vozíme zhruba stejně nářadí, náhradní hadry atd.). Doporučuju letošní Deltu.

      0 0
      • enjoy  

        noo,ale kde tu letosni deltu vzit?nejak jsem zatim nikde na ni nenarazil.uplne nahodou jsem mrknul a jejich stranky a videl novou deltu.uz jsem chtel brat tu lonskou ale ta letosni je oproti ni konecne trochu koukatelna,zda se. kdybys byl nahodou prazskej tak dej vedet.

        0 0
        • Maara  

          Jsem z Plzně, mají je kluci na náměstí ve Velu. Jinak Hydrapaky dováží BikeStar, tak třeba tam.

          0 0
        • blue  

          hydrapaky prodava Dan Turecek na bikestore.cz, tak se mrkni k nemu, nebo v kamenakach v praze programcycle nebo bike tunel, treba…

          0 0
        • berus  

          asi pred mesicem sem kupoval Deltu na smichove

          www.smichoffbike.cz

          0 0
      • RapMan  

        Tak pod tohle se podepisuju, mam tuto: http://www.bikestar.cz/inc/imglib.php?…

        i kdyz se to nezda, vejde se tam docela dost…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.