• Yarda

    poraď ta mi prosím co má obout na silnici.

    Dík Yarda

    0 0
    • BikerM  

      Tim myslíš pláště na silniční nebo horské kolo?Pokud na silniční tak já používám Maxxis detonator v šířce 23c, prodává se v jak kevlarovém tak drátěném provedení (drát 350,– Kč, kevlar 490,– Kč).A pokud myslíšna horské kolo, tak záleží kolik do toho chceš vrazit, třeba Schwalbe Fast Fred se docela hosí na silnici dělá se ve dvou provedeních ultraligh a proti defektům (jeho cena se pohybuje okolo 700,– Kč, šířka je 26× 2,00), nebo taky něco dělá na silnici Maxxis jsou to nějaké slicky, nejlepší by možná byl Hutschinson ten dělá pláště přímo na silnici jsou to taky takové slicky a navíc jsou lehké a pěkné, tady máš na ně odkaz: www.progresscycle.cz/firma.asp?… . Nebo zkus tyhle e-obchody, maj tam toho taky docela dost: www.kupkolo.cz www.kolokram.cz www.trinnity.cz www.bikestore.cz www.bikecentrum.cz

      0 0
    • JancA  

      mám na silničce Schwalbe Stelvio Plus.Už bych jiný nekoupila. Bez defektu kolem sedmi tisíc km. S dírama a cyklokrosovejma vložkama se vůbec nemažu. Fakt jsou super.

      0 0
    • yetti  

      Michelin Pro Race II je zatim to nejlepsi co jsem kdy na ziletce vozil a dost se to vlastnostma blizi galuskam.

      0 0
      • maxtor  

        Yetti, a na kolik ty Pro Racy dupeš??? Udávají tuším 87 –120 PSI, ale mám pocit, že už kolem 90tky je to tvrdé jak kámen a nerad bych aby mi to bouchlo. Dík za odpověď.

        0 0
    • Biker jak Pes  

      Já střídám Kendy s Michelin Megamium. Kendy už pomalu dojíždím, tak tam za chvíli dám Micheliny. Jsou dobré jenom suchu, na mokru prý nic moc. To můžu potvrdit, smyky na silničce při dešti v zatáčce, to není to pravé. ;) Jsem s nima spokojený, defekty skoro žádné… ;)

      0 0
    • Yarda  

      pošli mi prosím odkaz kde je mužu koupti.P.S.pošli i prosím fotku.

      Dik

      0 0
    • Rychlej turista  

      Na plečce jezdím Continental GP 3000. Jsou rychlé na mokru nekloužou a prakticky s nima nevím, co je defekt, takže je sjíždím až na podšívku. Vydrží neskutečně hodně, někam k 10 000 km, když je prohazuješ, takže je to vlastně nejlevnější ježdění. Na jednici jezdím Panaracer stradius extreme. Nevydrží sice tolik km, ale taky bez defektů i v děravé silnici, ale hlavně jsou pekelně rychlé, nemají vzorek a dá se do nich narvat 12 atmosfér. Oboje to jsou 23. Na vlhku se chovají rovněž vkusně. Jezdil jsem taky Hutshinsony, sice neuklouznou, ale jsou pomalé, k asfaltu se doslova lepí a samý defekt, jak se držely kamínky ve vzorku. A do vlka byly nejhorší Wittorie, zapršelo a kopce jsem musel jezdit v sedě, jinak jsem hrabal. Navíc jsou i pomalejší a sem tam i nějaký ten defekt.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.