• lizar

    Zdarec bikeři/rky :). Už tady toho bylo řečeno hodně a stejně mě to nedá. Už mám dost těch drátu na kole a přemýšlím o nákém bezdrátu a když už tak můj malinký sen je VDO MC 1.0. No ještě jsem ho nevyděl ale jestli bude jako jeho malí brážka CO5, který není špatný ale obrovská nevíhoda a problém je v tom, že drží na řiditkách na gumičce, která jak asi znáte časem steří. A tak se to pohybuje tak dlouho dokud se to neutrhne. Tak se ptám jestli je neno není špatný VDO MC 1.0??? Hodně lidí tu má Sigmu. Napiště a díky

    0 0
    • navikin  

      Teda Lizare jednak jsi se mohl připojit k nějakému stávajícímu threadu a možná by nebyl ani tak starý, a pak si to vždycky raději pro kontrolu po sobě přečti!:<))))))

      0 0
    • Garyk  

      Mám VDO MC 1.0+ (tedy bezdrát) asi 3 roky, cca 15 000 km a jsem s ním naprosto spokojený. V uchycení na řídítka není problém, je to umělohmotná objímka, která se stahuje šroubováním podobně jako svorky na hadice. Navíc je k sehnání jako náhradní díl za 160 Kč a můžeš si vybrat, jestli na řídítka nebo na představec. Chodí naprosto v pohodě i v zimě při teplotách pod nulou, zatím se mi nestalo, že by byl rušený el. vedením. Navíc záruka 5 let. Tak 1× za rok je potřeba vyměnit baterky. O funkcích ti nic psát nebudu, to si najdeš na netu. Jdi do něj, je v pohodě.

      0 0
      • RUMcajs  

        JJ, mam ho taky. Potvrzuju ze je v pohode, jen obcas meni nadmorskou vysku ±50m a tu odchylku si cely den drzi.

        0 0
        • Jenda  

          ze by zmena tlaku? jinak ho mam taky, funguje mi tak do –5 pak vadne jinak vse OK, drzak na riditka jsem uz utrhnul od te objimky tak jsem to prilepil vterinovym lepidlem a drzi to lip nez puvodne jo a do dratu bych uz fakt nesel – jednou prerves kabely a mas to drazsi nez rovnou bezdrat:-)

          0 0
          • RUMcajs  

            Presne to se mi stalo taky. A hnedle jsem vyplaznul 6 CHF za sekundovy lepidlo na dovolene :-(

            Jinak spokojenost.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.