V tomhle horku na to peču. Mám se stydět ?

155 nepřečtených
  • dancing dog

    Tak já při těch teplotách nad 30oC nejezdím, nanejvýš p19.hod. na pohodovou vyjíždku. Jsem srab, nebo nejsem jedinej. Ideal pro mě je do těch 26oC, nad 30oC se už na kole trápim..ikdyž jinak mám teplo rád. Malá anketka pro zajímavost na aktualní stav počasí.

    Anketa: Jezdíte v těchle vedrech?

    40x
    24%
    8x
    5%
    0 0
    • Jaroslávek  

      Ráno do práce v 6.oo to je pohoda. Ale co zpátky po 15.oo ? Z Líšně do Žabin je to kličkovaná abych byl ve stínu.

      0 0
      • Dusab  

        to mi povídej, Komárov – Bohunice, 6km v pekle, proto raději nejezdím do práce na kole…Večer do lesa a na pohodičku a hlavně pivko až na úplnej závěr…

        0 0
      • MartinXC  

        No není to tak zlé: z Líšně nahoru a dolů lesem do Bílovic, tam jedno, pak nahorů do Útěchova lesem, tam jedno zasloužené, dolů na Ořešín a Mokrou Horu lesem, jednu Černou Horu až v Řečkovicích u nádraží, pak bohužel žádný les přes Medlánky na letiště a na Palačák a máš vyhráno – lesem dolů do Žabin a tam aspoň jedno na připomínku žlutého trikotu ;-)

        0 0
        • Jaroslávek  

          Tak přesně takhle jezdím, když s práce zrovna nespěchám /kvůli rodině/.

          0 0
          • MartinXC  

            Máš jednu z nejlepších cest z práce, kterou bych si uměl představit (včetně všech variant cest, které se tam dají najít).

            0 0
          • Baracuda  

            Tak to ti docela zavidim – ja to mam z Bohunic do Technologickeho Parku – Na Porici se dostanu (pres zajizdku) po cyklostezce, ale ten zbytek…

            0 0
    • Vymi  

      ty jako reknu ti ze jel jsem onehda kolem treti na kole asi 15 KM po asfalte a brutus… cesta porad mirne do kopce takze jsem si uzil… tedy radeji jezdit se vyplati bud od rana do tech 11 hodin a pak az tak kolem 18 hodiny…

      0 0
      • gobike  

        kolem 18. hodiny je furt jeste vedro:-/

        0 0
        • Baracuda  

          A v 11 uz to taky pece jak svina – me je z vedla fakt zle, takze ja bych v tomhle pocasi mohl jezdit tak do sedmi rano a tak od deviti vecer..:-(

          0 0
    • MlokCZ  

      Moje odpověď platí pro horko. Pro zimu už by neplatila.

      Jinak od 30st. výše už se mi také jezdí hůř, ale stačí občas lehce zvolnit a doplňovat hodně tekutin a je to v u mě v klidu. Pořád radši 30+ než pod 10st.

      0 0
      • Komi  

        K téhle odpovědi se přidávám …

        0 0
        • hribik A1  

          no, mne nevadi ani minus 5, na tychto teplotach len to nemam rad ze sa akosi curevsky rychlo odrbavaju plaste. inac od minus 10 do + 35 fpohode, zvykol som si. na poriadny 200 km vylet mam cas aj tak len v lete (16hodinove dni) ked je vacsinou okolo 30 stupnov

          0 0
      • KubaBajk  

        Rozhodně horko!Zimu nemusím

        0 0
    • Lance  

      uz jsem to tu psal, toto je pro me nejidealnejsi pocasi na kolo, proto ted relativne jezdim a bavi me hlavne kopce,delal jsem to tak kazdy rok,kdyz mely byt hice,tak jsem si vzal dovolenou a pres poledne sel busit Hrabyn – to je tady takove solicdni stoupani dal jsem si to petkrat a pokracoval dal,takze pocasi na kole je ted idealni

      0 0
    • Polka  

      Teplo je no problem, ale ten pot stikajici do brejli uz me sere ;-)

      0 0
      • kubad  

        Počasí neřeším, jedu kdy mám chuť , v poldedne, večer horko zima. Jen vodu nemusím.

        0 0
    • Daf  

      Kdybych mel porad resit pocasi, tak bych nemohl jezdit tak jak chci. Neni to zrovna idealni pocasi na vylety, ale trenovat se v tom da. Jen se clovek nesmi zastavovat ;)

      0 0
      • hribik A1  

        to mas pravdu, zastavka po dojazde na odlesneny vrchol kopca vie byt dost kruta…

        0 0
    • Palba  

      planulu jim trasu.. aby jsem kopce jel bud v lese nebo neco podobneho a asfalt kdyz clovek jede aspon 26 je vpohode, pekne to fouka a de to.

      0 0
    • zubatec  

      Tak tos mě potzěšil, jsem rád že nejsem sám. Vždycky si ráno říkám že dneska bych měl zase jednou na kolo vyrazit, ale to vedro, když jdu odpoledne z práce, mě dorazí než dojdu domů. Mám tady jenom silničku a na tom rozpáleným asfaltu si připadám jak na grilu. Takže jak jsem uved do ankety, maximálně večer po 18 h, ne víc než 60 km, pokud možno s koupací a pivní přestávkou.

      0 0
    • mawerick  

      žel bohu tohle neřeším:(( Ale kdybych mohl tak jezdím vždycky a za každého počasí;) :D

      0 0
    • dancing dog  

      dík za info, obdiv až závist těm, kteří to skutečně neřeší a vedro jim nevadí. bacha ale na šlak, pokud teda nejste terminátoři :-) Jsem rád, že tu jsou ale i jiní, stejně méně výkonní jak já… hezký den a bacha na bahno !! :-)

      0 0
    • EpO  

      Občas je to docela peklo ma zemi, i ty tepy lezou nějak víc než obvykle…ale vzhledem k tomu, že mi včera ulítla přehazka, to až do soboty řešit nemusim. O víkendu plánuju grilovačku na asfaltu, před Bike adventurem to bude ještě trochu chtít vypilovat vytrvalost v kopečkách.

      0 0
    • pos3k  

      vubec ne, jednak prace na byte a druhak furt trapeni s kolenama

      0 0
      • pos3k  

        jo aůe kdyz jsem byl mladej tak mi tohle pocasi vyhovovalo nejvic, bud radit v lese ci vyjet na cyklovylet do krusnych hor, jizerek ,okolo c.lipy atd, spotreba pitiva byla velka ale zazitky krasne ps: vzdy jse se namazal nejakym tim blivajzem s uv faktorem a pak jsem vonel i pri poradnem vyslapu

        pss: a obcas jsem si i lizl sve vypocene soli :-)

        0 0
      • Misiak  

        este stale? sak to uz bude rok a pol ci viac? :-O

        0 0
        • pos3k  

          prave koleno od rijna 05, nejake proklete…v patek vecer prave trislo, po zadne namaze, sedet lezet jsem nemohl, jenom stat, pohotovost radeji a injekce do zadnice, kdyz mi sahla na triselni vaz tak mi cukala spicka nohy, druhy den uz ok, dneska ortoped, dalsi drogy a znova na revmatologii a kref jestli nahodou… jestli to bude fakt revma tak kolo je asi na prodej :-(

          0 0
          • Misiak  

            ty si musel niekoho strasne nastvat. mat tvoje problemy tak sa asi zastrelim :(

            mna chytili pred par mesiacmi problemy s pravym kolenom, nevedel som za nic nastavit posed, vyvrcholilo (dufam) to krutym pichnutim pod kolenom a nasledne lekar-vysledok> Dorsiflex, Voltaren a elektroliecba, vyzera(lo) to na zapal. kupil som spesly, m520, stravil doooost casu stelovanim sedenia a vcera sa mi konecne islo celkom fajn (nasadenie bolo az take ze som roztrhol relativne novy z-max). tak dufam ze horsie to uz nebude, mam taky dojem ze ta elektroliecba pomohla. po PBA si dam pol roka pauzu, kupim turisticky bajk (fs) a budem jazdit na pohodu. dufam ze problemy zostanu mimo mna.

            0 0
    • revish  

      asi chcipnu, jezdi i v tom hicu, bo nemam co delat a sedet u komplu nebo se jen tak zbuhdarma valet u vody na to moc nejsem. ale ty vedra jsou uz fakt moc, co zima? ta bude snad –50°C ne?

      0 0
    • LukasX  

      Ja jedu jenom rano obden v sest do Zlina do prace (35km). Zpatky si kolo vozim autem druhy den. Potom o vikendu vyjizdime na vylety take kolem seste rano a nejdele v devet zpatky. Rekl bych, ze to zrovna neni nejlepsi zalezitost pro organismus takovyhle vedra na kole .. prizemni ozon a tak. Kazdy to bere jinak, je zvykly na neco jineho. Ja mam nizky tlak a horko me doslova NICI! Takze tak ;o)

      0 0
    • kajulka2  

      Já dnes vyrážím kolem 17.hod 12 km po silnici a pak do lesa schovat pěkně tam to nebude takový peklo

      0 0
    • Luka  

      jezdim do prace, bo nemam silu na mhd v tomhle horku a vecne rozkopany praze…takze rano v sedm je jeste prijemne a odpoledne kolem paty sesty to je zradlo. Vcera jsem opravdu trpela jak pes, sileny horko. Dneska jsem do prace nevyrazila kolmo.. socka (metro) bylo lepsi, za hodinku a ctvrt se jedu koupat k tchanovi na zahradu, boze jak ja se tesim. Krasna studena vodicka uaaaaaaaaaaaa­aaaaaaa

      na delsi trasy v tomhle vedru (nad 32 ve stinu) nemam ani chut. Nestaci mi pitny vak, tepak ukazuje sileny hodnoty a tak pri 177–180tepech se mi delaji mzitky pred ocima… takze nez sebou nekde flaknout, to radsi se budu valet u bazenu. Toz tak.

      0 0
      • mawerick  

        no tebe rád vidím;) :D neukážeš se v sobotu na vejletě eventuelně u pigiho?

        0 0
        • Luka  

          to ja tebe taky. covece, v sobotu nevim co mame na planu, poptam se a uvidim.. ale neslibuju, mam toho hodne a navic potrebuju rozebrat kolo. V pondeli jsem vlitla do propadly silnice a ozval se silenej zvuk, jakoby krupnuti (a ze sedla to nebylo). mam obavu, jestli neni neco s ramem/nabojem/stre­dem. Za jizdy to totiz cvaka a cinka a krupe. Takze budu zkoumat problemy kola :)

          Jinak na foru ani icq nejsem bo mamon je desna vec a protoze mi nabidli pulku meho hrubeho platu navic za aktivitu a omezeni soukrome zabavy v pracovni dobe… toz.. je to tezky. Zavislost z fora se tezko odpare behem par dni.....

          0 0
          • mawerick  

            Aha:) Tak to jo:) No docela by mi bodlo v rozhodování to vědět:) Když už bych se tam měl táhnout pěšky:) Tak abych z toho taky měl něco jiného než opici;)

            Jooo mě posledně taky jízdou domů něco křuplo;) :D ale na kole to nebylo:(

            0 0
            • Luka  

              povidej, prehanej!!!???

              kdepa, i tak, pesky buch tam nesla, je to daleeeko :)

              0 0
              • mawerick  

                si to přečti v threadu „pigi“ anbo „mountike praha“;)

                no právě proto byhc tam rád šel aspoň pro ty samolepky;) :D

                0 0
                • Luka  

                  teda.. no ja koukam… tak pan se neobtezuje kdyz uz mu je nesu… a pak pul roku pozdejc zebraaaaa!!!! Tse… si jeste rozmyslim, jestli na tebe budeme hodni a smilujeme se..

                  0 0
                  • mawerick  

                    prosím prosím smutně koukám:) smilujte se:) když sem měl včera ty narozky tak mi to můžeš dát jako dáreček;) :D

                    0 0
                    • Luka  

                      hele, mno, napisu sem vecer, smluvim se s muzikem. uvidime. ale spis pocitej ze v sobotu nebudem. nejak to domluvime, neboj… budu to projistotu nosit porad pri sobe, ten tvuj darecek

                      0 0
    • kurýr na bajku  

      Tak já tady dřu ani nedejchám, držkou reju v zemi a pán si dává oddych…

      0 0
      • wroum  

        ty musis. kua vedet jak, tak si te snad objednam, by ses projel :-)

        0 0
        • filipes  

          presne tak, ani nevylezu z klimatizovany kanclu a dame na na fieremni fakturu ne? Budem si kuryra posilat tam a zpatky, ted a pokud tam jsou nejake kopce a neni tam metro ;-)

          0 0
    • Santus  

      tak tos mi nahral, zrovna dneska pojedu svoji silnicni „najizdeci“ trasu co sem jezdil v unoru, breznu.
      Vyrazim az po 19hod , budu si uzivat teplicka a nasavat vuni rozpalenyho obili a vzpominat na mrznouci nohy a ruky, uz se tesim celej den.

      0 0
      • Santus  

        Tak beru zpet, ten hic je stejnej hnus jako mrazy. Dnes sem jel Breclav-Brno asi 100km, dost po polnackach bez stinu, vypil sem 4l a to bylo asi malo, ke konci sem uz motal nohama jen setrvacnosti.

        0 0
    • ziki007  

      Ráno do práce, večer zpátky + koupačka na přehradě… cca 20km. Víc v tomhle vedru nedám :-P

      0 0
    • Páník  

      Jelikoz vetsinou litam po lese,v chladku,tak mi to nevadi,ale jakmile se clovek dostane na asfalt,je to peklo. Jen to chce poradnej bidon a do baglu rucnik a plavky…a obcas se schladit koupackou

      0 0
    • Krys  

      Vcera sa mi stala taka nie celkom bezna vec. Mozno poznate ten efekt, ze ked prechadzate pod elektrickym vedenim, tak niekedy preskakuju iskricky medzi prstami a brzdovymi packami. No a kedze som mal totalne prepotene cyklokratasy a od nich aj sedlo (a hlavne jeho kovovu kostru), tak ten elektricky vyboj preskocil niekde uplne inde. Ak ste vcera videli medzi Chynicami a Trebotovom chlapika na biku ako s roztiahnutymi nohami chyta rovnovahu, tak to som bol ja. :)))

      0 0
      • mawerick  

        no to mohlo bejt zajímavý pokoukáníčko:D :D

        0 0
      • Krys  

        Tak vcera zas. Tentokrat medzi Zadnou Kopaninou a Zmrzlikom. Tam su take tazkotonazne draty z nedalekej rozvodne. Prinutilo ma to uvazovat nad vymenou sedla. Zatial som sice dostal slehu len dva krat, ale vzdy ma to tak prekvapilo, ze som skoro siel k zemi. Vcera som to mal este s bonusom. Asi dve sekundy po tej slehe som schytal nejakeho megabrouka do krku.

        0 0
        • pos3k  

          promin, smeju se podruhe :-D

          0 0
        • vlk  

          To slyším prvně. Asi budeš nějak víc vodivej.Bacha při bouřce na blesky :o)

          0 0
          • Krys  

            Skôr si myslím, že je to sedlom. Keď sa na sedlo pozriem z hora, tak tie kovové lyžiny vybiehajú trochu mimo obrys sedla a teda sa ich dotýkam stehnami. Ked ideš na bicykli pod el.vedením, tak sa vo všetkých kovových sa súčiastkách indukuje el. napätie. V kombinacii s prepotenými kraťasmi je to potom sranda preveliká.

            0 0
    • Ruprecht  

      Tak nevíám, asi jsem divnej, ale já mám tyhle vedra rád. Každý den 37 km do práce a tak 40 – 50km zpátky, pěkně se spotit a v cíli pivko… prostě nádhera. A když mi je nejhůř tak si vzpomenu na nekonečnou zimu :-(

      0 0
      • Krys  

        To je presne ono. Vzdy ked mi je fakt uz neprijemne teplo, spomeniem si na tu dlhu nekonecnu kosu, co sme tu este nedavno mali a je mi hned lepsie.

        0 0
    • Lister  

      Momentálně nejezdím protože mám podvrtnutý zápěstí – chirurgovi jsem to neukazoval by mi to dal do sádry :o) – no ale jinak mám světla v pozoru a když jsou takový vedra tak vyrážím klidně až kolem 7 a vracím se potmě domů. Podobný teploty nesnáším – celkově mi to nedělá dobře. Nejvíc natočím na podzim, když už jsou všichny zalezlý, vladtně když si to tak přeberu tak nejradší mám když je tak ± 15 st.

      0 0
    • Splinter  

      No asi su hoooodně teplomilnej,ale nějak mi todle vedro nevadí, krom toho, že víc piju a míň vidím přes mokrý brejle nepozoruju žádnej rozdíl… Jo jeden minimálně – skoro nikdo není v lese… Klidně ať sou 40cítky :o)

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Nevim zda-li sem dobře slyšel, ale prej dneska padnul 140let starej teplotní rekord.

      0 0
    • Radek Broz  

      100krat lepsi nez zima a metr snehu;-) Da se jezdit vecer (klidne v noci na svetla, hezky v kratkym v teple v prazdnym lese), vejs v horach je krasne (jde si hezkyho pocasi uzit i na Klinovci, coz moc casto nebejva), klidne vydrzim jezdit i pres den. Taky se da kombinovat dopoledni bike – koupacka – vecerni bike. Nadhera!

      Vic nez teploty me zacinaj stvat premnozeny hovada a jinej neprijemnej hmyz.

      0 0
      • Lister  

        Vic nez teploty me zacinaj stvat premnozeny hovada a jinej neprijemnej hmyz

        jo jo to máš pravdu, turistů je tady taky spousta :o)))))

        0 0
        • Radek Broz  

          Tady neni nikde nastesti zadnej;-) Fakt ted na biku vubec nepotkavam lidi, uz nekolik dni ani jeden. Ale byli jsme dneska stavet lavky a ackoliv jsme neustale sprejovali offem, tak jsme totalne sezrany.

          0 0
          • enjoy  

            ja vyjel ted vecer na hodinku zachrtit a potkal jsem tak milion much..nastesti brejle a samomluvou taky netrpim,takze celkem v pohode.ale to osekavani mouchama je celkem neprijemny:-).

            0 0
          • Radek Broz  

            BTW: Dnesni podvecerni stavba etbikez.com/in­dex.php/2006/07­/20/hammertra­il-tuning/

            0 0
            • kurýr na bajku  

              Si mi úplně připomenul: dneska čumim na EUROSPORT a frajer tam dáva „front flip“ na 26" bajku. Jak je vůbec něco takovýho možný ?

              0 0
              • Radek Broz  

                jako 26" kola nebo velikost ramu?

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  Jako velikost kol. Ten moderátor tvrdil, že to umí jen on. Dyk si vezmi co v tom vzduchu musíš předvádět… Zhruba to co dělá kočka, dyš jí hodíš z vokna po zádech ;-)

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    Moderator kecal, umi to napr. Tom Rakos, kterej jinak neustoji snad nic;-) Proste to rozjede, na odrazu se nahne nad predni, hamtne na brzdu a je to;-)

                    0 0
                    • kurýr na bajku  

                      Tak todle to byl ňákej ADIDAS závod a frajer si takle nepočínal. Vyskočil do vzduchu po předním a až když nabyl vodorovnou polohu, taxe stočil. Brzdu vůbec nepoužíval.

                      0 0
                  • Manas  

                    To uz ted umi dost lidi :-) Od nas uz tusim tri: Tom Rakos, na jistotu to ma Petr Sonsky a jeste jeden borec co si ho nepamatuju.

                    0 0
                    • pepino  

                      No jak tak čtu popis, tak to umí skoro každej, kdo si zašlajfuje přední brzdu:-) Nebo aspoň půlobrat.

                      0 0
      • kurýr na bajku  

        Je mi líto, ale klínovec je pro mne ze směru, takže si mně moc neuklidnil !

        0 0
    • cabbage  

      občas by se v lese hodilo tohle: rajsmichu.cz/39108

      0 0
    • Misiak  

      v zime vsetci nadavaju ze je sneh, lad a neda sa jazdit, na jar vsetci nadavaju ze je blato, prsi a neda sa jazdit, v lete vsetdci nadavaju ze je hic a neda sa jazdit… kua chytim bajk a idem. kludne aj o 11tej-a to mam asi 10km po asfalte kym sa dotrepem do lesa (ostatne prechody mam pekne :D )

      nestazovat sa a bajkovat ;)

      0 0
    • St1c  

      ja si to v takychto teplach dokonale uzivam:D, len musim zobrat vzdy plno vody.Dneska som bol napr len 40km ale padlo 2.5 l vody. To skor zima mi vadi(pre mna zima uz ked je pod 20oC)

      0 0
      • TheIF  

        Taky jsem dnes zjistil, že na kole není takový horko (v lese) jako doma a pak jsem si aspoň mákl vidina studéné pivka je ta nejleší motivace :-) ono ta 30°C voda v bidonu je pěknej hnussssss

        0 0
    • yoggi  

      ja dneska o 16:00 som vyrazil teplota bola 34 stupnov a spravil som 80 km po ceste a v kopcoch :))))) trvalo mi to 3h20min, priemerna rychlost cca 22km/h

      0 0
    • šnek  

      Fotku máš brutální a horka se bojíš??!!

      0 0
    • pos3k  

      kurna tak ted mam v labu 31°C :-( to zas bude tepla noc :-/

      btw: docel mi pomaha pres den namocit triko do studeny vody a pak si ho dat na sebe, zpocatku je to sila pak uz prijemne…a vlhko :-)

      0 0
    • mosquito  

      mam jen spodni limit, kdyz je venku –10 tak na to prdim (stejne je pri vecer pri navratu –15) .. teplo mi nevadi pokud je kde dobrat vodu

      0 0
    • Želva1  

      Horko je tou nejlepší výzvou – nikde žádný jiný cyklista, aut přes poledne taky moc není, hospody nejsou plný a navíc můžu klidně nahlas funět, protože i ulice jsou prázdný, takže mě nikdo neslyší a nevidí. A když pak večer padnu, je mi tak krásně.....

      0 0
      • dancing dog  

        jasně, teoreticky tochápu, ale v praxi jsem pak na chcípnutí už po 20km… a že mi jinak vedro fakt moc nevadí..už jsem prostě starej a k tomu ne moc štíhlej :-( :-)

        0 0
        • Želva1  

          Taky jsem nepsala, že musím nutně ujet o moc víc, než těch 20 kilásku :-)

          0 0
    • Jane  

      Se snažím jezdit aspoň trochu. Sem minulej tejden ve středu dala na bajku 83 kiláků, a od té doby mi to nějak nejede. To byl jeden z těch prvních horkých dnů a přijela jsem domů docela vyřízená… Teďka vyjíždím až k večeru a přesunula jsem se naopak z lesních cest na silnice, neboť výjezdy na malou placku ze mě neuvěřitelně vysávají energii a chybí mi takové to „stabilní“ tempo. Navíc potřebuji zapracovat na technice šlapání – mým záměrem je začít jezdit více frekvenčně…

      0 0
    • mastihuba  

      vedro ještě jde, ale ty mouchy a hovada mne snad sežerou za živa :( ještě že to alespoň v noci přestává lítat.

      0 0
    • Cyril  

      jezdím sporadicky. I na běhání kašlu. No, možná dnes vyběhnu na Kosíř.

      0 0
    • coolboy  

      Tak náš badmintonovej klub byl minulej týden na soustředění. Jezdili jsme na horských kolech okolo Telče a v České Kanadě. Nebikeři najezdili za týden cca 400km. My bajkově založení jsme najeli 530, což celkem ujde. Profil tras byl pěkně zvlněnej,takže jsme si kolikrát přáli nejezdit z kopce…Pořádně jsme si opálili rukávy,takže zase budu na koupáku za blbca :-D A horko bylo děsný… 1,5litru tekutin vydržel tak na 30km, naštěstí studánky se vždycky našly a v lese zase takovej pařák nebyl…

      0 0
    • wendak  

      dneska jsem vyrazil, ani jsem přesně nevěděl kam až dojedu, nakonec jsem dojel na Bublavu a Bleiberg, po sjezdovce dolů, jedno pivko a zpátky do Sokolova, skoro všechno mírným až středním terénem, málo silnice a hodilo to bez sta metrů 83 km, takže mi horko nevadí ;)

      0 0
      • hribik A1  

        he, len si pozri tie datumy o ktorych dnoch to bolo povodne myslene…ftedy byvalo po 35 stupnov denne, nie tychto trapnych 24 (inac, teraz momentalne je mi aj tych trapnych 24 vela lebo som bol celu zimu zvyknuty jazdit pri – 10 az + 15 a este nejsom aklimatizovany). do 35 sa v lete da, len ked ides cely cas po slnku tak to neny nic moc

        0 0
    • Smazaný účet  

      rychle do lesa, asphalt a mesto = smrt :-)))

      0 0
    • pos3k  

      tak mame comeback :-) plus minus rok

      0 0
      • hribik A1  

        na javorine dneska zase tak strasne teplo nebolo, no :-). hlavne vylihovat v tieni a meditovat nad zavaznymi otazkami bytia a nebytia, bitia a nebitia, a vyvoja sveta. napr. o vplyve sexualneho zivota chrusta na hrdzavenie zemskej osi :D

        0 0
        • hribik A1  

          teda vlastne uz vcera. som si ani nevsimol, ako sa cas prehupol cez polnoc

          0 0
          • Jaroslávek  

            No včera jsem potkal asi 2 podobný blázny, ani v Bíl. u sokolovny nebylo nějak výrazně lidu, v Mariánským voda hnědozelená, ale lidi se tam asi ze zoufalství koupou.

            0 0
            • hribik A1  

              na javorinu prisli za 6 hodin co som tam bol ja na vrchole asi tak 4krat nejaki turisti: najprv dvaja autom, potom traja pesiaci, potom „damska jazda“ pesi a nakonec jeden motorkar. to je vsetko. ani jeden na biku pri vahu to bolo trochu zivsie, aj ked som k nemu zasiel na spiatocnej ceste v totalnom zapadakove v mieste uprostred medzi tn a novym mestom n/v. tam to trochu prudsie tece (nie moc silno, ale prud tam videt je), takze ten vah tam nevyzera ako stoka,na rozdiel od jeho pomerne stojatej vody tu v tn. jeden typek tam cez vah prenasal bike na druhu stranu vahu (ja som to nebol)

              0 0
            • mastihuba  

              tak ty se poflakuješ po údolí a očumuješ babi a na Buk nic? :) sem tam čekal do 22:00.

              0 0
              • Jaroslávek  

                Já už můžu jenom očumovat.-)

                0 0
              • pepek  

                Já jsem byl na buku dnes, potkal jsem tam Excela. Byla tam ku----á zima: 30 st Fahrenheita. A taky docela teplo: 30st Celsia.

                0 0
                • hribik A1  

                  :D. pokial maju v tej vasej krcme aj hodiny iduce naopak, tak to verim, ze tam maju naozaj vsetko co treba a ze je to krcma na urovni :-)

                  0 0
                  • pepek  

                    O hodinách nic nevím, ale mívají tam dobrý gulášek, ovšem dnes na potvoru zase nebyl. Někdy se tam sejde až 30 bikerů, z nichž někteří zejména vedou takové ty řeči a někteří teroristi dokonce již chtějí zpívat.

                    0 0
                  • Jirik123  

                    myslis takovyhle hodiny? (hospoda v Pasekach nad Jizerou)

                    0 0
          • lidumil  

            Jesm v neděli v Orlickejch pár zoufalců potkal, nebylo to nic moc a myslel jsem, že v tom vedru pojdu

            0 0
      • Luka  

        no vzhledem k tomu, ze sotva dycham (a to sedim na prdeli v kanclu) diky uzasnemu ozonu prizemnimu, tak na kolo ani pomysleni

        0 0
      • Lance  

        horko neni, i kdyz uznavam,ze teplo uz jo, nesnasim klimu

        0 0
    • Mathaus  

      Pro nekoho kdo nema zavodni ambice neni duvod se pect. Ale pro toho kdo chce zvysovat vykonnost, tak ten by se nemel bat ani horka. Prece jen se zavody nejezdi jen kdyz je 26 stupnu pod mrakem…

      0 0
    • JakubG  

      Jezdivam odpoledne za kamosem do krtin na koupak a musim uznat zastavit se v tom vedru na velke klajde, asi by se me pripekly plaste k asfaltu. ale v lese je dobre.

      0 0
    • Nikolka  

      Jezdím se projet ráno tak na hodinku, tak od 7 do 8… A pak až k večeru, kolem 7… Ale stejně je večer pořád ještě hic, ráno je to nejlepší…

      0 0
    • gándhí  

      V pondělí jsem při cca 35 st.C ve stínu dal Praha – Nové Město nad Metují (144 km) po silnici na horákovi. Myslel jsem, že umřu…

      0 0
    • Stancek  

      Me horko nejak zvlast neva, v sobotu Praded 218 km a vcera lezska harta 160km, jenom cestou vypiju vic piv ;-)

      0 0
    • vlk  

      Je třeba si vybírat vhodné trasy: www.bike-forum.cz/…_v_akci.html?… www.bike-forum.cz/…_v_akci.html?…

      0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.