• nell952

    Kluci, prosim Vás, potřebuji radu. Včera jsem se dotazovala na cross kolo-Kelly Omega, které se mě již nějakou dobu líbí. Stojí necelých 12000,– Kč. Ale dost mi ostatní rozmlouvají, že za tuto cenu koupím s lepším vybavením. Jelikož tomu vůbec nerozumím prosím o radu, jaké kolo by jste mi doporučili- buď konkrétně značku nebo mi napište co by tak mělo obsahovat, z jakého materiálu apod. Jezdím hlavně asfaltovky, občas po poli, ale za týden těch 100 km určitě najedu. MOC PROSÍM O RADU

    0 0
    • Lance  

      no nechci ti brat iluze,ale mi uz tady rozmluvili x kol,takze na kecy z B-F bych az zas tolik nedal:)

      0 0
    • maxtor  

      Je fakt hrozně těžké něco konkrétního poradit. Nejlepší je, když zajdeš do obchodu a necháš si poradit. Ve stejné cenové relaci nejsou špatné ani Authory. Někdy se zase vyplatí koupit ojeté kolo, jehož cena bývá v nepoměru s kolem novým a pokud má kvalitní komponenty a není úplně „po smrti“, poslouží ti lépe, než kolo nové.

      0 0
    • nell952  

      Ještě k tomu předcházejícími, aby jste nemuseli hledat informace:

      KELLYS – Omega – 2006 cena: 11.590 Kč váha: 14.50 kg velikost: 18" materiál rámu: Aluminium 7005 Ladys řidítka: Kalloy představec: Kalloy Uno sedlová trubka: Kalloy sedlo: Kellys hlavové složení: VP Semi Integ. pružení přední: RST CT – Free TnL 75 Turn & LO pružení zadní: – – – řazení: Shimano ST-EF 50 přesmykač: Shimano C102 přehazovač: Shimano Alivio kliky: Shimano TX 71 převodníky: – – – středová osa: Kinex Cartridge pedály: Alloy/Steel kazeta: Shimano HG 30 8 11–30 řetěz: Shimano UG 51 brzdové páky: – – – brzdy: Apse ráfky: Kellys Double Combat Eyelet náby: Alloy/Shimano RM 30 pláště: KBIX Galloper 38 C barva: šedá nebo červená jiné údaje: – – – výrobce/dovozce: KELLYS bicycles

      A úplně poslední infromace – nechci obětovat více jak těch 12.000 Kč. Tak pokud můžete napište mi co je dobré, co by jste chtěli jinak apod.

      0 0
      • Vymi  

        vis ono to stejne dopadne tak ze si koupis to co mas uz vybranne… jde jen o to aby ten zbytek lidicek kolem tebe ti rekla jake jsou jeste moznosti kolem toho tveho budouciho jezdeni…:-)

        co se tyka te vidlice… zalezi jen na tobe jestli ji vyuzijes nebo ne… videl jsem uz par cross kol kde mela byt odpr. vidle ale byla pevna… zase nisto toho meli lepsi jinou komponentu na kole… :-)

        0 0
    • Vymi  

      jo vcera jsem neco podobneho cetl… :-) vis pokud mas nejakeho sveho favorita tak si vem penizky a kup si ho… vzdy se tady najde nekdo kdo ti bude tvrdit co je lepsi atd.. jinak neustale se to tady probira… projed si starsi tema… a jen tak na okraj… Ram je zaklad, vyska je taky dulezita, pak vidlice ale za tu cenu spise pevnou, vybaveni asi alivko, gelove sedlo… pokud chces, naslapy + boty…aby si na sile neztracela… :-)

      0 0
    • maxtor  

      Taky si myslím, že nemáš co ztratit. Tady máč ještě jednu alternativu. www.author.cz/…7&cat_id=785

      0 0
    • Lance  

      www.wheeler.cz/2006/cross.html a neco z tech wheeleru? ta 36 nebo 26?

      0 0
    • Daf  

      Hlavne aby se ti to kolo libilo ;)

      0 0
    • Andrysska  

      Já jsem ti před chvílí radila, ať zkusíš Maxbika.

      0 0
    • nell952  

      Což o to, vzhledově si kolo vyberu, ale aby se na něm dalo jezdit. ještě mě hodně doporučují abych si dala na něj namontovat dynamo náboj – s tím máte někdo zkušenosti?

      No nechci jen vzledově krásné kolo, ale taky dobré

      0 0
      • maxtor  

        Dynamo??? Ani omylem!! Jen tě to bude brzdit. Dnešní diodové svítilny vydrží svítit fakt hodně. Pokud do nich dáš nabíjecí baterky, tak tě jejich provoz vyjde skoro zadarmo, tak proč si kazit požitek z jízdy dynamem???

        0 0
        • ivaneck  

          Nechci se tě nějak dotknout, ale zajímalo by mě, jestli máš praktickou zkušenost s dynamem v nábě. Protože to zpomaluje podle toho, jestli je světlo zapnuté a není to IMHO zas tolik znát.

          0 0
          • maxtor  

            No právě že tě to zpomaluje, když svítíš, a váha bude taky asi jiná než na kole bez dinama. Svítilnu prostě připneš nebo odepneš a jsi v pohodě. Já osobně bych do toho nešel. Ale to je samozřejmě věc každého.

            0 0
      • Andrysska  

        ne, dynamo opravdu už neber…Souhlasím s Maxtorem.

        0 0
      • Andrysska  

        Nell952-odkud jsi?

        0 0
    • rock  

      Těch možností je asi spousta. Já bych možná zvážil tohle Ravo Oregon www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…

      0 0
    • tbc  

      Co tak RAVO Durnago 24 (tu, poscrolluj dolu: www.progresscycle.cz/firma.asp?…) alebo GT Nomad sport: www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?… ??

      0 0
    • maple  

      Souhlasím s Andrýskou, podívej se u Maxbiku, za 12000 dostaneš cross kompletně na Aliviu, což je slušná turistická řada, design je taky pěkný.

      0 0
    • cabbage  

      a proč cross? tohle by mohlo jet svižně taky… www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?…

      0 0
    • nell952  

      Po pravdě řečeno, nevím jestli je favoritem. Vy jste mi tady napsali tolik odkazů, že te´d nevím ani čí jsem. Ono je těžko vybírat, když tomu nerozumím.

      0 0
    • hannawald  

      pokud krose, pak jsem nasel tuhle zajimavou slevu, maj ho i v hodne velikostech, myslim, ze nic lepsiho tu zatim nebylo..(je to postaveny na deore, nejakej sloping to ma taky, maj ho v hodne velikostech a sedla od WTB byvaj pohodlny, sel bych dó toho..)

      www.bradsky.cz/index.php?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.