• ivanek

    Lidi poraďte!!! Tak do 35 000Kč…než sem vlez na net do diskuzí a katalogů, měl sem celkem jasno o Meridě Special Edition D…ale teď fakt nevim…tak mi poraďte…mám jen podmínku, aby mělo kotouče a nejlíp hydrauliky. Jo ataky slušný osazení. díky

    0 0
    • P.B.  

      No mozna by nebylo naskodu trochu vice specifikovat svoje pozadavky. Podle tvyho tipu chces asi HT. Za tyhle prachy uz asi vylozene klump nekoupis, dulezita je geometrie ramu (aby ti sedel) a hlavne vidlice. O tech si muzes pocist v jinych prispevcich. Hlavne vyzkouset aspon posed.

      0 0
    • Daf  

      Ja si myslim ze s lepsi vybavou budes hledat jen tezko lepsi bike nez je ta Merida. Akorat by ji mnohem vic slusel nejakej Skareb nez Axel.

      0 0
    • Char  

      S takejma penezma by podle me bylo lepsi poohlidnout se po nekom kdo ti to kolo slozi z toho co mu reknes… neni tezky na tomle foru zjistit co sou dobry komponenty a co ne… pak budes mit jistotu ze fsechno co na kole budes mit je klasse parade a taky to kolo bude originalos… a taky te to vyjde levnejs (kdesi sem cet ze prodejci maj od vyrobce 30 percent nahoru) tak ze to kolo muzes fakt nakopnout…mozna ze by ti zde nekdo moh poradit kdo ti to slozi :-))

      0 0
      • Char  

        coze 2× ???

        0 0
        • Jester  

          Levneji? To si snad delas srandu. Zkus si spocitat jenom cenu komponent treba na te Meride.

          0 0
          • Char  

            nedelam…sou lidi kery tak skladaj pro kamose nakoupis komponenty (ve velkoobchodu samozrejme) slozis a kdyz si neprictes tech 30 percent… je to uplne to samy jak kdyz ti nekdo slozi kompa s dilu je to levnejsi, na vsechno se muzes spolehnout a vis ze nic neni osuleny…akorat s kompama je to kapanek zazitejsi

            0 0
            • vlk  

              no, já například žádného kamaráda co může nakupovat ve velkoskladu nemám.Pokud by se někdo našel kdo může nakupovat ve velkoskladu a sehnal by mi součástky levněji, a? se prosím ozve.Budu potřebovat kolo pro mladou a pro sebe vidlu.SDložil bych si to už sám.Nebo znáte nějaký velkosklad v okolí olomouce nebo ostravy, kde bych mohl nakoupit na živnos?ák nákup a prodej(takový ten všeobecný živnos?ák).

              0 0
            • Pá-dlista1  

              No, ale to u kol plati jen u specificke skupiny. Ja si taky skladam kola sam, ale levnejc to teda neprijde. U velmi levnych kol ty soucastky za takove penize proste nesezenes. U drazsich kol zase nesezenes ten ram za cenu, aby se to vyplatilo atd. To nemluvim o OEM soucastkach, ktere nesezenes samostatne vubec. Treba dulezita vec pro ladice, jsou barvy. OEM vidlice, brzdy atd. ladici s barvou ramu (ktery se samostatne prodava jen v jedne). Zajimavej priklad je ten Giant NRS3, jestli muzu vychazet z udaju co sem tu precetl, tak cely kolo stoji lehce pres 20kKc a samotny ram 27990,–. Na to proste kolo levneji neposkladas:)

              0 0
              • Char  

                Jasne ze to plati jen u kol drazsich… taky se bavime o castce 35k ne? Pokud je ale pravda ze prodejce si muze pridat k cene kola od vyrobce 30 procent : kolo od vyrobce za 25k pak stoji v kramu 32.5 plus vyrobce na kole taky musi vydelat takze dejme tomu vyrobit takovy kolo musi vyrobce prijit tak na 20–22k tak dejme tomu ze kdyz si budes skladat kolo pres vsechny nevyhody s cenama a tak se dostanes na tech 32 s lepsima komponentama nez na origosu… jinak ja prave neco podobnyho snazim resit pro sebe tak se prave snazim kontaktovat lidi co si tak nechali bajk unas na sever. morave driv udelat uvidim co mi reknou :-)

                0 0
    • McBlacky  

      určitě je tady dost lid co prodávají, nebo mají e-hop. Hoď thread kdo složí kolo a určitě se někdo najde. Za 35000 kolo bych s Axelem nebral, jak už jsem někde psal, jednu dobu jsem ho chtěl a sháněl info a pak si to rozmyslel – lidi si ho moc nechválej

      0 0
    • enjoy  

      spyder clovece,jedine spyder.kdybych ted stavel kolo tak jedine u nich.i kdybych ten ram mel vyhodit tak se to vyplati!

      0 0
      • Seveřan  

        Člověče, proč bys vyhazoval rám??? To mně teda řekni nějakej rozumnej důvod??? a ten rám co bys vyhodil??? To mně fakt zajímá.

        0 0
        • Seveřan  

          Jinak s tím SPYDEREM souhlasím.

          0 0
        • enjoy  

          jsem to myslel tak ze i kdyby ten ram za moc nestal tak by se to vyplatilo.ja bych rad od nich fulla a toho asi vyhazovat nebudu ze jo:-)

          0 0
    • jakub  

      ja si to proste neodpustim – postav si bika od RB RB 1300 – miluji ty kola

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.