• smallbrother

    Napište nějaký typ kam s bikem zajet o víkendu ve východních Čechách. Švih na celý den. Pokud možno lesem. Díky A pojeďte taky. :)

    0 0
    • kámen úrazu1  

      VČ je dost široký pojem. Pardubicko, hradecko, ústeckoorlicko…?

      0 0
      • smallbrother  

        Hradecko, ale asi pojedu do Krkonoš. Nějaký typ?

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Tak to Ti nepomůžu. Hradecko neznám. Pokud budeš jižně u HK tak zbývá asi jen přesun do Orlických nebo ježdění sice rovinatým, ale i tak pěkným a velkým lesem přímo u HK. Nebo přesun jižně přes Pardubice a Chrudim do Železných „hor“ (přehnaný název pro vrchovinu). Hradecko severně asi ty Krkonoše, Český ráj, Jestřebí… Možná projet si Sudety? Trasa je značená i v cykloturistický mapě od Shocartu.

          0 0
          • mara53  

            Jo a ty Sudety stojí určitě zato taky, to jsem zapomněl okomentovat, DOPORUČUJU, a trasa je značená trvale i na cestách, ohradnících, plotech apod. Je to modrožlutý trojůhelník, taky si mapu můžes stáhnout na www.redpointteam.cz/mapa_big.pdf a vytisknout nebo se stav v Teplicích nad Metují v obchodě Redpoint-tam Ti ji rádi věnují …

            0 0
            • smallbrother  

              Sudety mám projetý, vždycky jen ten delší okruh. Sjedu Hvězdu a pak už nemám morálku se někam dál škrábat. Nezmám nikoho kdo by to celý objel aniž by „musel“. Tak že bych byl první? :)

              0 0
              • mara53  

                Však taky od Ameriky nahoru, kdo vydrží vsedě je PAN BAJKR – to se ví, sem koukal na videa z minulých ročníků a jezdí tam snad jen pár prvních nadšenců a občas něšaký šílenci … :)))

                0 0
        • mara53  

          jel bych taky, ale každým dnem se bude klubat na svět další malý bajkr nebo bajkerka, takže nemůžu...... A jináč typ: auto nechte v Český Skalici a jeďte směr Babiččino údolí, a dál lesem proti proudu Úpy přes Bílý most, směr Havlovice, Červený most, pod Stolínem na most Boušínská Lávka přes řeku na druhý břeh, a stále proti proudu – pěkná zřícenina hradu Vízmburk, sjezd do Havlovic, a dál do Úpice, dále směr Poříčí u Trutnova, u tur. rozcestníku nabrat směr vyhlídka Žaltman a stoupat a stoupat na Jestřebí hory – ta rozhledna na Žaltmanu stojí zato, dál pokračovat asfaltovým sjezdíkem do Odolova – tam pivko a gáblík, pokračujte na Červený Kostelec,rybník Špinka – další pivko,a bodíky a pokuta, :)), vykoupání na osvěžení,pokračovat třeba Olešnice, Řešetova Lhota, Studnice, Česká Skalice, nebo Olešnice – Bramborárna, zpět k řece Úpě přes hlavní cestu na Č.Skalici a podél řeky tntokrát už po proudu znovu přes Babiččino údolí do Č.Skalice – dá to asi 70–80km, podle improvizace, chce to mapu a nebát se experimentovat, je tady krásně a víkend má být myslím taky povedený… Tak pak napiš

          0 0
          • smallbrother  

            jj, na Špince sme se stavovali minulý víkend cestou z Polska. Je tam zajímavá teplota vody. :) Vyhrajou asi Krkonoše, podle toho s kým pojedu. Auto necháváme ve Vrchlabí a nahoru nad Sv. Petra, dolů po trati a ze Špindlu dle nálady… :)

            0 0
            • mara53  

              hehe, no občas je tam spíš zajímavá kvalita vody – je to docela mělký rybník a navíc tam ještě hodně rybáři přikrmují …

              0 0
    • maark  

      Zkus trasy kolem Novopacka,v této oblasti nebývá moc lidí,výhledy jsou zajímavé atd.Cestou se můžeš někde připojit na značenou trasu marathonu,kdýž ti to bude málo tak se dá případně protáhnot až ke Dvoru K.

      www.maratonpodkrkonosim.cz/

      0 0
      • smallbrother  

        jj, nejlepší je úsek Lázně Bělohrad – Zvičina – Miletín. :) tam to dobře znám. Loni v tom dešti sem si to užíval. :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.