Jak se zakládá thread? :-) (Blatochytače)

13 nepřečtených
  • L4coste

    Má cenu dávat na bike fr/enduro/street blatniky?? jakoze by se to dost casto hodilo, ale ty minuly sem urval(urval= na prednim praskly obe gumy a zadni pri skoku odletel) i na normalnim horalovi.. :-( a to nebyly naky za 50,– komplet i se sroubkama i namontovanim. Pokud jo – napiste jaky popr zkusenosti diky..

    Anketa: Nebudu to psát znova.. prectete si text nad anketou :-)

    Ano
    0x
    0%
    Ne
    3x
    100%
    0 0
    • kurýr na bajku  

      Dozajista nebude problém blatníky sundat, dát je do báglu a paxe teprve rozsekat na nějakým trailu.

      0 0
      • L4coste  

        lol tak to vubec.. na to sem moc linej abych kazdych pet minut zastavoval a sundaval blatniky abych je nahodou neurazil pak zase nandaval a porad dokola. fuj. to by chtelo neco efektivnejsiho.. jestli sou naky blatniky ktery vydrzi hafo nebo tak neco..

        0 0
    • enjoy  

      nebyly to speed stuff?:-).to jsou neskutecny …no musel bych bejt hodne srostej,vzhledem k tomu kolik stojej.

      0 0
      • L4coste  

        hej ja nevim, ale vypadaly celkem pekne a kazdej stal cca 300,– predni se dvema gumama daval ke spodni ramove trubce a zadni pres nakou mrdku na sedlovku. :-) Omlouvam se za nevhodne vyrazy ale bez toho to nejde.. :-)

        0 0
    • GTman  

      Když jsem si koupil můj současný bajk (rok 2001), tak jsem si k tomu samozřejmě horlivě koupil i zadní blatník kvůli vyjížďkám po dešti. Blatník jsem pořádně utáhl na sedlovku a hurá do terénu. Po vyjížďce jsem měl bláto stejně ale vždycky až za ušima, protože blatník se z osy přesně nad zadním kolem vždy vychýlil na jednu či druhou stranu. Stačí malý sjezdík v lese přes kořeny a máte blatník místo směrovky. Proto blatníky kole nevozím.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Ty už máš kolo tak dlouho ? Jaxem si tak prohlížel svýho SUPA 06, tak si nejsem jist, zda-li se dožije zimy.

        0 0
      • pajasimi  

        stačí podložit ustřiženou duší!!!!!jinak to s tim blátem souhlasim ale já ho vozim jen když vim že pojedu sračkama, a to jen kvuli tomu abych měl čistej batoh..bláto sice mám dycky až za ušima ale dno batohu je čisťoučky..(bez blatníku tam mívám třeba dvoucentimetrovou vrstvu bahna a to už je moooc)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.