Radas velikostí a nákupem,děkuji

13 nepřečtených
  • Kubiczech

    Dobrý den, chystám se si dnes objednat Haro Extreme X6 a prosím o radu ohledně velikosti. Mimo sjezdování na něm chci i něco „ujet“, takže bych při své výšce 190 cm (90 kg) volil 18"? Bude to mé první takové kolo, a proto prosím i o nějaké rady ohledně nákupu fulla.

    Děkuji všem, hezký den.

    www.harobikes.com/2006/atb/x6.php www.katmar.cz/…/extreme.htm

    0 0
    • waltari  

      čau, na fulla je vždycky lepší menší velikost než klasické xc. Ale při tvé velikosti a ještě to „ujetí“ se mě zdá 18" málo! Určitě to chce pořádně vyskoušet! Jinak doufám, že ti napíše někdo kdo to Haro má. Je škoda že nedělaj 19"(myslím), že aš 20". Zatím zdar, ať správně vybereš

      0 0
    • hikerius  

      Já mám mám 186cm a mám velikost 19"(GT- i-Drive),tak vzhledem k tvojí výšce bych zvolil 20",ale chce si na to sednout, ale jestli chceš jenom blbnout a ne jezdit tak bych volil 18".

      0 0
    • mawerick  

      No já mám při 186ti cm a 80ti kg vždycky 19" – 20" (RockMachina a ted Jekylla) jen Fuji Lite – 3 jsem měl 18,5 ale to už bylo dost natěsno. Takže jestli máš 190cm tak bych se i u FR kola koukal spíš po 19" možná i 20" by se dalo, ale tam je riziko toho že to kolo nebude tak mrštný a ovladatelný. Nejlepší je to zkusit:)

      0 0
      • Kubiczech  

        Děkuji za rady, nakonec jsem na na ně dal a objednal 20". Co jetšě nějaké obecné rady k tomu nakupovaní? Děkuji…

        0 0
        • filipes  

          Jsi mel pockat na vyjadreni nekoho kdo to ma, nebo alespon nejake mistni sjezdarske autority… rady na vetsi ram byly od krosaru…sedlovka ne presuny jde vytahnout, ram na blbnuti zmensit nejde.

          0 0
          • colin  

            se stech autorit neposer

            0 0
          • Kubiczech  

            V klidu pockat muzu, ta moje objednavka nebyla nijak zavazna a stejne padla. Stejne se tady nazoru nekoho, kdo Haro ma nejspis nedockam a mistni sjezdarske autority (at je to kdokoliv) ? Co Haro obecne? Dobrý, spatny?

            0 0
            • filipes  

              Hele, ja spis krosim az endurim, ale i tak na druhym celoperu zmensuju velikost. Navic to Haro je spis na FR a blbnuti – krosit s rockringem a predpokladanou vahou je hodne omezujici, takze dalsi omezeni v podobe na kratsi delky bych k tomu klidne pridal – hlavne se nepripravit o obratnost ve sjezdech a skockach. Sedlovka pujde hodne vysunout/zasunout, tim se da velikost dost kompenzovat.

              0 0
        • goofy  

          Ja bych sel kazdopadne do te 18". Ja mam na pevnaku 16,5" a vic uz rozhodne ne. 70 kilaku se s vysunutou sedlovkou na tom da zajet a na freeridovani je to M tak akorat a vic bych rozhodne nebral. Jo a merim 187cm.

          0 0
      • Kubiczech  

        Dekuju za rady, tolik jsem jich necekal. Porad jsem ale nejak na vazkach, jak uz jsem rikal – je to moje prvni podobne kolo. Zatim mam klasicky XCecko a krose…

        0 0
    • Kubiczech  

      Nevite jeste nekdo aspon pribliznou vahu? Chlapik z Katmaru mluvil o 15kg, coz se mi zda hodne optimisticky…

      0 0
    • Kubiczech  

      Prosim jeste o nejakou radu zkuseneho pro me – nezkuseneho. Zejtra pisu objednavku a porad nevim nevim. Po mereni mi ale vysla 20".

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.