Vymena komponentu PRED a nebo PO maratonu ?

12 nepřečtených
  • Stancek

    Caute, ze budu muset menit prehazku uz jsem tu psal, dnes jsem zjistil ze musim aji smyk, po nedelnim karambolu mi to vcera spatne hazelo na vetsi placky a nestacil jsem dotahovat lanko… Dnes se na to divam a voditka jsou tak nejak vytoceny dozadu, kdyz byl novej, tak krasne kopiroval velkou placku. Navic ma hodne velky vakl jako by neco prasklo, ale nic urvanyho jsem nevidel. Mam dve otazky, ted to sice radi „malicko“ hur, ale pri trose trpelivosti to tam skoci, ma cenu davat pred Drasalem novej saltr a smyk s tim ze hned dostanou poradny kartac, nebo zatnout zuby dojet to na tom co je a vymenit az potom, s tim ze mi dyl vydrzi? Druha: smyky se delaji pro mtb a krosy s jinym uhlem sedlove trubky ze? Kterej ma byt na mtb? Budu kupovat po netu, tak abych to objednal napoprvy.

    Anketa: Vymenit?

    Ano
    12x
    80%
    Ne
    3x
    20%
    0 0
    • orca  

      Otázka je jak moc je to nefunkční a taky jak moc chceš závodit a drtit to , Ale doporučil bych až po . Ono si to potřebuje sednout a není nic nepříjemnějšího než když při závodě musíš řešit technickej problém . Na tuhle blbě funkční jsi zvyklej .

      0 0
    • HonzaV  

      Vymenit hned, do Drasala casu dost, aby si lanka a bovdeny sedly. Presmykace se nedelaj zvlast pro MTB a Crossy v závislosti na uhly sedlovy trubky mluvime-li o bikovej sadach. A jak je to u jinych nevim.

      0 0
    • Palba  

      jj vymenit pokud vis ze slapnes do zavodu 100km (dva dny)

      0 0
    • Vymi  

      urcite to vymen :-)

      0 0
    • Splinter  

      No, vyměň to hned.. Smyk a šaltr to přežijou, když je neseznámíš s kládou nebo šutrem…

      0 0
    • MartinXC  

      Dobré téma :-)

      Radši měním několik švihů před, nejméně 2 jízdy na odzkoušení jsou nutné. Jeden občas něco neutáhne, nebo to potřebuje doladit rozsah lanka maličko víc než dovolí šrouby, atd. Případně se zjistí další věci na výměnu, tak ať je na to čas.

      0 0
    • lubos  

      Zalezi jakou mas praxi. Ja obvykle po vymene prehazky nebo presmykace mam 50:50 ze je to uplne ok. Kdyz ne, staci chvili jizdy a doladim to.

      0 0
    • Stancek  

      Diky za vase nazory a rady. Na drasalovi samoze zavodit a drtit nebudu, moje mala vyhra bude, kdyz ve zdravi a v limitu dojedu :-) , s tema uhlama sedlove trubky se mi to mozna s necim plete, fakt nevim… Kdyz to dnes nebo zitra objednam, tak doufam do tydne to budu mit na kole a parkrat se na tom jeste pred drasalem projedu aby si to sedlo a poradne vyladilo. Vahal jsem s tim jestli to davam pred nebo po, prave kvuli tomu ze na trase je tech klad a sutru dost a dost. Jo, Honzo, tu kladku v tom shopu nemaji, napsal jsem jestli ji sezenou… uvidime, snas odpovi do vecera a hned posilam objednavku.

      0 0
    • hannawald  

      presmyk se dela univerzalni, na krosovych kolech je stejnej. musis vedet akorat prumer trubky a horni nebo spodni tah..

      0 0
    • tom xtr  

      Na co před maratonem sáhneš, to se během něj zákonitě pos.re – vlastní zkušenost. Dal bych si minimální interal 14 dnů. Pokud je to ale nefunkční, pak čím driv vyměnit, tim líp.

      0 0
    • rock  

      Vyměnit … a nechat to v rukou osudu. Třeba bude čirou náhodou hezky a jediné opotřebení bude vrstva prachu. A pokud nebude, tak by bylo docela smutný, kdybys zůstal stát na nejvzdálenějším konci tratě se smykem, co definitivně dosloužil … nový má větší šanci přežít …

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.