• wbiker

    Ahoj. Můj nýnější dres se pomalu ubírá do věčných lovišť, tak se začínám dívat po novém. Docela mě zaujaly dresy Kalas, konkrétně eshop.kalas.cz/de­fault.asp?idem=18&i­deS=1017–073&fnc=detail . Nemá s ním někdo osobní zkušenost? A další věc (dříve zmiňovaná, ale nedořešená), mají dvě kategorie dresů, pro MTB a silnici, může v tom být nějaký funkční a střihový rozdíl? A jestli ano, je bez problému dres určený na silničku vozit na MTB? Nenapadá mě nic, co by tomu bránilo, ale třeba někdo máte nějaký postřeh, který mi ušel. Dík všem zaodpověď.

    0 0
    • Vrci  

      Silniční jsou užší a mají v pase gumu. Pod pojmem MTB se myslí v podstatě plápolající volné triko.

      0 0
    • wbiker  

      Ještě mě napadlo, nevíte kde v Brně je možné Kalas výrobky sehnat? Díval jsem se na internetu na jejich velikosti a spadám hned do tří velokostí (pas, hrudník, výška), tak by asi bylo lepší před koupí vykoušet.

      0 0
      • rasto  

        zrovna tento nemam, ale jsem vlastnikem 2 dlouhych a 2 kratkych kalasu. (krome toho i 1 kratky demarchi, stary asi 10 let). zaver je ten, ze kdybych si kupoval dalsi dres, nemam nejmensi problem jit opet do kalase. kvalitni zpravovani, netrhaji se svy, barvy nesisuji proste parada. doporucuji.

        0 0
    • stařík  

      Velikosti odpovídaj jejich tabulkám. Poslední várku klubových dresů ( různé dresy, kalhoty, bundy, vesty ) máme od Kalaše a nikdo si nestěžoval, spíš naopak.

      0 0
      • Lance  

        no tak to nevim, ja bych mel mit XL, ale vzal jsem si L – mam radsi uzsi

        0 0
    • yetti  

      Jezdim volny (MTB) dres od Kalase, mimochodem i na silnici, a jsem s nim maximalne spokojenej. Pouzivaji kvalitni materialy a i zpracovani je velmi slusne. Po roce provozu je jako novy.

      0 0
    • Rokro  

      Mam od Kalase zimni bundu na kolo a z hlediska funkcnosti spokojenost. Vozil jsem ji teda jen tuhle zimu. Jen s velikosti je trosku problem, protoze fakt nejsem typicka cyklisticka postava (185cm / 95kg) :-) Takze i kdyz z hlediska delky tela i rukavu by mi asi i o cislo mensi nebyla mala, tak je mi dost uzka, zejmena v miste, kde se rukavy pripojuji k ramenum.

      0 0
    • james11  

      škoda že namají ti Kalasáci ten MTB Dres kr. rukáv MACHINE červený v Mku :-(

      0 0
    • delfyn  

      čau Petře trošku mimo, jsi se nechal bráchou ukecat na meridu? co se ti stalo s tím Authorem? Jak se jinak vede?:)

      0 0
      • wbiker  

        Tyjo, ahoj. Mě to vůbec nenapadlo, ikdyž jsem koukal na tvůj profil.:-) No Author praskl pod sedlovým upínákem a když už jsem měnil rám, tak se mi sešlo pár nových komponentů.:-) Jinak v pohodě, na podzim mě čeká druhák. Co ty? Máš ICQ?

        0 0
    • Palba  

      jakej je rozdil mezi MTB dresem a ROAD dresem?? Ja teda na biku jezdim v budvar dresu a jezdi tak plno lidi co znam, protoze ten dres je tak rikajic proflaknutej :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.