• Mow

    Chystám se na výlet do Phy na biku a potřeboval bych poradit kudy se nejlépe dostat na Smíchov, když budu vyjíždět z MB. Nejlepší by to bylo, když by se dalo vyhnout hlavním tahům. Auta v poslední době moc nemusím. Předem díky.

    0 0
    • náčelník  

      Pokud chceš jet mimo asfalt tak z MB do Benátek podle Jizery po turistické značce. Dál to neznám.

      No a po asfaltu po „starý“ – MB – Brodce – Benátky -Předměřice – Brandýs – Pha. Provoz by tam nemusel být velký, protože všechno jezdí po „dálnici.“ Ale zkušenosti s tím nemám, tímhle směrem nejezdím.

      0 0
      • Mow  

        Asi co nejdýl po asfaltu. A co vlastní průjezd Prahou.

        0 0
        • náčelník  

          Tak to vem po „starý“ :) Prahu ti neporadím.

          0 0
        • Luka  

          chytit se cyklostezky nejaky a sup po ni?

          0 0
        • fousac  

          pres prahu?? viz historie… :DDD

          www.bike-forum.cz/…foto_big.php?…

          0 0
          • Mow  

            Krtka nechci… tam se špatně jezdí a je tam průvan ;-)

            0 0
            • tomoun  

              Já jsem loni jel do Mnichova Hradiště takto bráno od MB. MB-Benátky n J/paralelně z dálnicí č610/-Předměřice-Skorkov-tuším ža tam po žluté borovým lesem do Káraného-lázně Toušeň-Nehvízdky-Nehvizdy-Horoušany-Tlustovousy -Úvaly-/dál můžes přes Běchovice na Černý most-po hlavní -Metro-strašnej provoz/nebo pokračovat po silnicích 3 třídy z Úval na Dobročovice-Květnici-Sibřina-Koloděje- Dubeč-Měcholupy-na hlavní seč dáš do leva/200m/pak na „téčku“ v pravo přejedeš most na d tratí a za ním se dáš do leva po hlavní.Mineš po levé straně supermarket Plus,Billa a když přijedš k Lídlu vjedeš přes jeho parkoviště do lesa .To je Hostivařský park pojedeš dolů do ďolíku k přehradě tu přejedeš po hrázi a furt přes les a louky do kopce a vyjedeš na Chodově u pumpy OMW.Tam vlezeš na hlavní/pumpu máš po pravé ruce střihneš to přes křižovatku po vrstevnici na Spořilov.Po 300m máš kruhák u „Mercedesu“ ten střihneš rovně po 100m přijedeš na druhý kruhák u „Škodovky“ a vyjedešna výjezdu ve 3/4na 9 a seš u Kunratického lesa tak do něj hupneš a najdeš si na tur.směrovkách směr U Krále Václava,Na tý louce zelený a rybník a hospoda „U labutě“. To jsou všechno hospody a U labutě vyjedeš na hlavní po krčskou nemocnicí.Přejdeš zebru vedle je viadukt ta m jezděj mašinky.Na druhém chodníku uděláš v pravo v bok a po 100 krocích/po­dejdeš ten viadukt/ narazíš vlevo na díru do parku s cyklostezkou.Ta vede udolím kde jsou samé hřiště a kurty asfalt a zámková dl.Po té stezce dojedeš do Bráníka.Když se jí budeš držet podjedeš výpadovku na Plzeň tzv.jižní spojku.Přijedeš ke golfovému hřišti a půjčovně in-line bruslí a jsi u Vltavy.Pojedeš po luxusní asfaltce proti proudu až narazíš na most.Starší genereca mu říká most Intelegence ale snad se nazývá Branický.Kolo na záda po schoidech nahoru,přejedeš nad řekou a na druhý straně si v malý Chuchli a dáš li se po proudu řeky a po stezce na navigaci tak jseš po 1km n Smíchově

              0 0
              • tomoun  

                Teď když to vidím větší ,tak se omlouvám za ty překlepy

                0 0
              • fousac  

                a nebylo by lepsi rovnou pres ten baranak, kdyz uz u nej bude??

                0 0
      • Tomcat  

        Souhlas, po starý do Brandejsa vod tam tud k Jizeře a proti proudu směr Bolka

        0 0
      • peky  

        Do Benátek se dostaneš po turistycký odtamtud dál až na lhotu ze lhoty se nechá až do prahy po turistycký v poho. Jen budeš muset mrknout do mapy.

        0 0
    • honzarb  

      na vylet do Prahy na bajku??? :o)

      0 0
      • Mow  

        On to je hlavně „výlet“, tedy v uvozovkách, takže co naděláš. :-)

        Jinak díky všem za pomoc.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.