• Stancek

    Zdarec panove, tak kdo dnes polibil svyho bajka pod rozkvetlou tresni? :-D

    0 0
    • McBlacky  

      no bylo velký dilema a nakonec jsem dal přednost Simonce :)

      0 0
    • marapara  

      no jasně :)

      0 0
    • Marcinka  

      Jé! Nepolíbil! To mně jistě neodpustí. Ale aspoň jsem ho pohladil.

      0 0
    • Páník  

      ja jsem ho odmenil 65km vyjizdkou jarnim lesem a ceskymy pametihodnostmi:)

      0 0
    • fousek  

      Ja sem ho zabahnil a neumil:-)

      0 0
    • Martin  

      já kolo celý tři dny neviděl bo bylo mokro. ale líbat ho nebudu,zas tak rád ho nemám.

      0 0
      • Stancek  

        Moja pravoplatna muj vztah ke kolu ohodnotila ze to mam jako milenku :-D ja svy kola mam rad…

        0 0
    • Phoebe  

      Políbil jsem raději Anrejku a svému miláčkovi jsem se také věnoval – v lese jsem urval přehazku a ohnul patku, která je na bahňákovi součástí rámu, takže jsem ohnul rám.

      0 0
      • Martin  

        já vím, proč do lesa nelezu :-)

        0 0
    • Peslezedirou  

      Na 1. máje jsem se rozhodl, že po delší době vyrazím na bike. Prostě jen tak se cournout po okolí. Sjel jsem teda z Červeňáku do Stromovky, abych udělal pár koleček, ale v tom jsem si všimnul partičky lidí a tak jsem se je vydal sledovat. Nakonec mě moje sledování dovedlo mezi obrovskou partičku postarších lidiček – důchodců. Očividně ze mě měli radost a tak mi dali pifko za dara. Bylo vedro a tak jsem byl rád, že jsem svlažil hrdlo. Nejdřív jsem si myslel, že je to nějaký spolek zahrádkářku a nebo podobné zájmové sdružení. Jediné co se mi zdálo divné bylo to, že někteří z nich vykřikovali Kuba si, USA no. No nic, rozloučil jsem a namířil jsem si to přes letnou, kde jsem potkal další skupinku lidí, směr Petřín. Na Petříně mě čekalo další setkání, protože jsem vnímavý tak jsem podle letáčků, které jsem vyfasoval pochopil, že si tu dala sraz modrá politická strana. Projížděl jsem davem lidí a při přejezdu obrubníku jsem zavrávoral a chytnul se nejbližší věci co byla po ruce, bohužel to byla tyč jednoho ze stanů. Měl jsem štěstí a stan jsem nezbořil. Byli to hodní lidé a zas jsem dostal pifko za dara a to se počítá. Dál jsem pokračoval přez zahrady Kinských k Justičnímu paláci a pak ze zadu na Palačák. A zas jsem potkal nějaký průvod. Kluci křičeli Vajt Pavrrr a přitom mávali nad hlavami vlajkami. Myslel jsem, že to jsou příznivci Sarumana a obdivovatelé díla J.R.R. Tolkiena, proto jsem se k nim připojil a křičel Vajt Pavrrrr. Tyhle kluci to měli vůbec nejhezčí, vlaječky, bubínky, skandování a tak všelijak. Dostali jsme se po schodech na Palačák a tam čekala další skupina lidí, dost se lišili od skupinky Vajt Povrrr. Barevné účesy, veselé oblečení, náušnice a z úst jim vycházel pokřik Antifa. Jeden z nich mě chytil pod krkem a ptal se proč jdu s těma pleškama? Nechápal jsem a věděl, že jde do tuhýho. A tak jsem mu řekl, že jsem šel s nima jen tak na oko, aby se neřeklo. Podal mi divný cigárko a říkal ať si dám špeka, cígem nemůžu nic zkazit, říkla jsem si a abych neurazil párkrát jsem si potáhl. Jako špek to moc nechutnalo, spíš jak spařený seno. Podali jsme si ruce a já mazal rychle na metro, přeci jenom byl 1. máj.

      0 0
    • Vymi  

      Stano polibil jsem svoju pod tresnou u naseho a pak k veceru jsme vyrazili na kolech na grilovacku… :-)) 4 kousky a panacek 2× kureci kyta a bylo vymalovano… :-))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.