• Ivan

    Debata o ukradených zamčených kolech mě přiměla podělit se o příhodu, která se mi stala před několika lety ve Veselí nad Lužnicí: S kámošem jsme na bajkách vyrazili do přírody, já měl starou šunku, ale on čerstvě z Kanady dovezenýho Raleigha, ke kterýmu si koupil i obrovskej, těžkej a údajně neotevřitelnej a nepřeštípnutelnej U-lock s číselným kódem. Večer jsme se stavili ve Veselí v hospodě U jelena, kámoš obě kola zamknul ke stojanu svym super zámkem a v klidu jsme si dali večeři. Když jsme vylezli, kola tam byly, ale U-lock za asi padesát kanadskejch dolarů byl fuč. Inu, Doudlebi…

    0 0
    • goofy  

      pjekny… :o) asi nekdo chtel dokazat, ze jde otevrit fshechno… to by se u nas nemohlo ztat, protoze kdyby ho uz nekdo oterel, tak snedi spoluobcane by si s tim kolem hned poradili…

      0 0
      • Air  

        zrovna dneska jsem cetl vtip :) Vite kdo vynalezl triatlon? No prece cikani. Cestou na koupaliste bezi, pak si zaplavou a domu jedou na kolech :)))

        0 0
    • PetrNo  

      Jihočeši maj opravdu smysl pro humor. Dneska jsem koupil ve Veselí nad Lužnicí při čekání na vlak Právo a na straně tři pod fotkou Miloše Zemana je popis „expremiér Vladimír Špidla“. Docela jsem se pobavil. V Praze jsem se kouknul do pražskýho vydání a tam vše bylo ok, expremiérem už byl Miloš Zeman. I když ok by bylo, kdyby byly expremiéři oba.

      Omlouvám se za off topic, ale opravdu mne to pobavilo.

      0 0
      • Thidney  

        To je tím, že jihočechy distribuční firmy zavážej jako první – tudíž k ním směřují první výtisky (uzávěrky titulní strany něco málo po 21 hodině), kdežto Praha je poslední (uzávěrky okolo půlnoce – jak který noviny), což dává dost času na opravu uniknuvších konin. Jo a popisky pod fotkama se většinou dělaj nakonec a nevěnuje se jim taková péče jako textům, nebo se píšou naslepo ještě dřív než se na stránku usadí fotka – tam se najde spousta chyb i v pražských vydáních. Občas ujede ven nějakej nevinej redakční vtípek (v čechách například pojmenování první „šílené krávy“ Milka, nebo textík o tom, že papež má nemanželské dítě atd…). Taky mají noviny v jižních čechách mizerný prodeje – daný neaktuálností (třeba sport a vše co končí večer).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.