Zahořany brody - "vylepšení" stezky :-(

5 nepřečtených
  • Pijer

    Tak jsem zase po pár dnech jel brodíky a nevěřil vlastním očím, jak to tam někdo „vylepšil“ :-( Ten kousek úzké cestičky s kořeny v Záhořanském dole pod Oborskou lávkou projeli snad buldozerem a nadělali tam celkem peklo. Docela mi uniká smysl změny. Buď je to příprava na asfaltový flastr, což snad proboha ne – to už by se někde rozkřiklo (aspoň Záhořanská klika už by o tom psala), autem se tam přes ty balvany projet nedá, takže snad jedině aby chaťáci mohli v pohodě jezdit do hospy na čtyřkolkách. Taky by mě docela zajímalo, jestli to mají na triku lesáci, nebo si to tam svévolně upravil nějaký „brigádník“ podobně jako lávky pod Točnou.

    0 0
    • Lenka.05  

      Hm, to to teda vypadá…odpoledne se tam zajedu podívat. Ta cestička tam byla pěkná, ale asi si cyklotouristi stěžovali, že je to nesjízdný :)) Bude to holt cesta pro rodiny s dětmi…snad to aspoň brzo zaroste. Ono je celý to údolí beztak jedna široká cesta pro maminy:) Na čtyřkolkách tam řáděj po lese i bez týhle úpravy…bohužel. Jak nastane víkend, tak tam ani nepáchnu, jednou mě tam málem čtyřkolkář (naschvál!!) sejmul a málem srazil děti co si hrály u jednoho brodu. Bohužel na 4kolkách a kroskách se tam po okolí jezdí jak na závodech.

      0 0
      • Twister  

        Hmm, taky jsem na to v neděli koukal. Zatim je to asi tak stejně terénní, jako předtím, ale časem z toho bude dálnice. Asi potřebujou projet s lakatošem. Je fakt, že už to tam byl docela tankodrom, ale myslím, že to stačilo vysypat v původní šířce. Teda pokud to má sloužit turistům.

        Čtyřkolkáře jsem tam zatím zaplaťpánbůh nepotkal, pač by mi to zkazilo vyjížďku. Zato jsem ale objevil, že ve stráni blíže k Sázavě jsou další zapomenutý cesty, kde se dá pojezdit.

        0 0
    • hmi  

      tipuju lesaky kvuli tezbě…pomerne casta uprava.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.