• Maynard

    tak já už ho mám zasebou:)…odnesl to bok a loket…rameno tak napůl vyskočilo ale hned zase naskočilo…tak se pochlubte kde, kdo, jak, ským…:)…AD fotka…je to focené mobilem páč doma nic jinýho není, předem se omlouvám za kvalitu.

    0 0
    • ananas  

      … že by albrechtice u Č.T. ? :-)

      0 0
    • Cejlon  

      o víkendu jsem zajel do koryta od tání,smeklo se mi přední kolo a let plavmo na bok. Trochu jsem si pohnul čelistí a obrátil si prostředníček na levé ruce.Nic zlomeného ale.....Byli jsme na pivo no, na čtyři piva:-)

      0 0
      • Maynard  

        no myslím že včera to už bylo nevyhnutelné ten pád:)…tohle byla ta pověstná „třetice“:)..­...předtím jsem málem objímal stromy vlese po tom co sem si zle najel do zatáčky:)…

        0 0
    • Phoebe  

      Také jsem přemýšlel, že bych založil thread na toto téma. Jelikož čekám na nového bika, jel jsem se v sobotu projet ještě na zimákovi. V sobotu začalo trochu poprchávat, navlhly cantelievery brzdy a ouha, ve sjezdu po zmáčknutí brzd nic a už to bylo. Z Dolních Břežan k Vltavě souměrně s potokem (dole jsou tři brody), znáte to tam? Je to tam uzoučký a navíc od listopadu se to trochu změnilo. V jedné pasáži trochu více, a tak jsem si prostě rozbil hubu. Jsem celý sedřený a navíc přilba už není tak pěkná (estetická) jak bývala.

      0 0
      • klerik  

        Mel by jsi hodit foto. Ta noha vypada fakt huste.

        0 0
        • Phoebe  

          Sice jsem se rozbil, včera si viděl, ale raději se nebudu chlubit vlastní blbostí.

          0 0
      • klerik  

        Jen tak trochu mimo thema, nebyl jsi vcera na Slavoji?

        0 0
        • Phoebe  

          Myslíš středu, nebo čtvrtek? Píšeš téměř o půlnoci. A ještě technická, kde ja Slavoj?

          0 0
          • klerik  

            Jednalo se o ctvrtek a byl tam nekdo Tobe hodne podobnej i Tve pritulkyni. Jo a na Zbraslavi na hristi.:-)

            0 0
            • Phoebe  

              To jsem nebyl já, přítulkyně je u babičky a já se válel u počítače a nic nedělal. Zítra budete mít asi pěkně hnusně na orienťák. Zastavím se u Pigiho mezi 2. a 3. hodinou, má s vámi jet Jirka Kolář, co má celopéro Canyona, tak se půjdu podívat.

              0 0
    • zirecek  

      V sobotu jsem si náramně uprdl, v neděli se brodil sněhem. Pardon, nemůžu si pomoct, myslel jsem, že okurková sezóna už končí na b-f, :-).

      0 0
    • default  

      Ve sjezdiku v Udoli housle (Praha) jsem si nejak nevsiml parizku a skrtl o nej v rychlosti 30 – 35 km/h pedalem. To jsem nasledne jaxi neustal a nasledoval polet pres riditka nastesti do listi, takze jsem byl jenom od hliny. Zadni kolo zkoncilo hur pac dopadlo nejak blbe a byla na nem osma. :-( Ostatni pady od zacatku roku nepocitam… ;-)

      0 0
    • libi  

      Hehe, tak tech uz letos bylo, ale nepocitam to÷))

      0 0
    • Meesha  

      Ja mam po dnesku za sebou druhej… Ale dneska byla fakt LUXUSNI! Nebo spis uplne DEBILNI!

      Frcim si to svizne po cyklostezce z Modran a u golfu skace micek. Skakal pekne vysoko, mezi bruslarema. Tak sem ho chtel chytit a trefit nejkyho debilniho golfistu, ale minul sem ho. Tak jedu dal, koukam pred sebe a tak po 50 metrech sem periferne zahlid na levy strane nahore cernou tecku jak se rychle priblizuje… „Co asi muze letet od golfovyho hriste ktere lezi nalevo, z leva zezhora?“ rekl jsem si. V setine sekundy jsem vyhodnotil situaci, nastavil helmu a hodil strasnou mysku doprava. Po ty strasny mysce nasledovala este strasnejsi krysa… Nevim jak sem padal, mam vokno. Vim jen, ze sem drel helmou o asfalt a tak nejak sem se klouzal po zadech. Drez tam mam pekne prodrenej. Odnesly to lokty, trochu bok a mam luxune vyrazenou pumpicku na ledvine. Zejtra to bude vypadat jak fialovy tetovani… Sebrali me nejaky bruslari (tim u me lide na bruslich dost stoupli, pze se vsichni ptali jestli jsem ok), chvilku sem tam zmatene pobihal a zjistoval co me boli a pak se nejak dostal na kolo a i domu.

      Jo a nebyl to zadnej posranej bilej tezkej hopsavej micek, ale nejakej este posranejsi motejl nebo zmatena jarni vcelka nebo co. Pripadam si ted jak debil… :-)

      0 0
    • CZiko  

      taky tak… vypadalo to asi tak, že jsem vyjel, na rovince jsem si jen tak ze srandy poskakoval pedal kickem a pak mi uklouzla brzda, protože byla od vody a už jsem se válel:-)

      0 0
      • Maynard  

        tohle mám na lokti taky:)-…ale zasypané framykoinem takže dožluta:)

        0 0
      • gobike  

        sikovny chlapec:) A ze mne si dela srandu, ze se bojim sjet schody:)

        0 0
    • goofy  

      Zatim jenom takove mensi tlamy. Jeden den asi 2× vystupovani za jizdy pri uchcani predniho kola v prudsi pasazi (parchantcke klacky pod listami)… Ale aspon jsem to tam procistil. :o) No a pak par brzdeni v krovi z naslednym dobyvanim kola zpatky. V zime to bylo zajimavejsi. ;o) Doufam, ze letos to preziju bez zlomene prilby. :o)

      0 0
    • jjirka  

      to nic není o tom bych ani nemluvil

      0 0
      • Maynard  

        mhm:)))…no nepřál bych ti to:)…není to žádná tragédie, pravda, spíš taková střední kategorie:)…no ale horší je že to dostal i hudební nástroj který jsem si vezl na zádech:((((

        0 0
    • gobike  

      No ja sem mel prvni crash v sobotu, jedu si tak muj oblibenej technickej usek a nejakej zmetek tam nastrazil vetev do urovne riditek, co mela tak 5cm v prumeru. Takze sem jel a pekne ji nabral s sebou a pak se vysekal, no:) o sto metru dal byla zase nachystana, ale to sem uz stihl ubrzdit:) Nekdo si asi vsiml, ze tam jezdi dost bajkru a chtel jim to zneprijemnit, lidisou pekni zmetci…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.