• Biker jak Pes

    Nazdar Admine, měl bych pár dotazů, takže:

    1. Jakto, že už nejede ta anketa o ceny, mi se to docela líbilo, hlasovat a pak čekat, jestli jsem vyhrál nebo ne… :))
    2. Možná je to blbý návrh, nevím jestli by to šlo zrealizovat a jestli by to ostatní ocenili. Co takhle udělat novou záložku, kde by členové B-F mohli vkládat nějaké videa nebo zvukové soubory (např. krátké skladby a klipy). Ale jak říkám, nevím jestli je to dobrý nápad, protože by se to asi zahltilo ptákovinama. Je to jenom návrh… :))

    Díky moc za odpověď

    Anketa: Jste pro novou záložku Videa a skladby?

    14x
    34%
    Ne.
    2x
    5%
    0 0
    • admin  
      1. jo jo casem opet vratim ankety o ceny
      2. to nevim muselo by se hlidat ze tam nejsou nelegalni mp3 videa atd…
      0 0
      • jecnak  

        ad 2. To je asi stejne problematicky jako s fotkama. Mne to prijde jako dobrej napad, ale otazka je jak jsi na tom s mistem na serveru. Prece jen jedno video zabere trochu vic nez fotak s 90% :-) kompresi…

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Jo no, to mě taky napadlo jako problém, ale zapomněl jsem to tam napsat… :))

          0 0
      • jecnak  

        OT: Mimochodem nedalo by se prohlidnout(myslim tim kliknutim treba na odkaz vysledky) kdo jak hlasoval v ankete? Mozna by to bylo celkem zajimavy.

        0 0
      • Vojtas  

        taky trosku OT: kdyz dam obnovit tak se mi znovu natahne stranka ale nehodi me to na neprectenej prispevek ale jenom na zacatek a to by melo ne ? a nekdy kdyz kliknu na ty brejlicky tak me to hodi uplne nakonec stranky

        0 0
    • Lister  

      Já bych navrhoval aby ten kdo vloži nějakou fotku ji taky mohl po čase vymazat nebo alespoň do prvního příspěvku v diskusi pod ní, mohlo by se tak zabránit špatně načteným fotkám – naposledy se myslím trápil ječňák.

      0 0
      • Lister  

        A ještě nemohlo by zase fungovat to, že do fora se člověk dostal jen přes úvodní stranu. Mám nastavený aby si prohlížeč pamatoval naposledy uložené stránky a když ho opět zapnu, tak mi naběhne obsah fora, ale nejsem přihlášený, ale jsem tam jako host a musím se odhlásit a znovu přihlásit (event otevřít další tab a tam se přihlásit). U starého designu mě to automaticky hodilo na úvodní stránku. Nebo řešením by taky mohlo být automatické přihlašování pomocí cookies jako je to na jiných forech.

        0 0
        • dieegoo  

          tohle mi taky dost vadí… ale na druhou stranu má to i něco do sebe.. pokud si chci jen přečíst něco a nehodlám odpovídat, tak se nemusím přihlašovat :) a mám hned po startu opery otevřené všechny diskuze, o které mám zájem… ale máš pravdu, že automatické přihlašovaní přes cookies by bylo nejlepší.

          0 0
    • jizby  

      To Admin -mám taky návrh: Aby se blokování témat dalo dělat po víc najednou, čili jako ve win třebas s ctrl (např) tak si chci jich víc označit a provést blokování najednou. Důvod: když si chci zpřehlednit forum a vymazat to, co nechci vidět, tak to blokování je po jednom hrozná pakárna. Protože po každým bloku se to vše natahuje znova. Nebo to nějak jde a já to neumím? (Podobně s bookmarky, ale tam to tolik nevadí, protože bookuju si to co se mi líbí, takže se rozhoduju jednotlivě)

      0 0
    • jizby  

      Další věc- při otevřeném threadu jsou volby
      „blokovat“ + „přidat/ubrat book“ + „zpět na obsah“ Mohlo by to fungovat, že funkce návratu na obsah se bude provádět při všech z těchto 3 možností. Důvod: když dočtu na konec a chci si to booknout, nebo blokovat, stejně pak chci taky na obsah, takže to musím mačkat dvakrát. ->zrychlení

      0 0
    • Smazaný účet  

      Myslim že by to dopadlo jak na dc++ chatech. Každej trotl se musí pochlubit co mu zrovna hraje winamp. Asi by se to hodně rychle zahltilo ptákovinama.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce