Průmyslová ložiska v pedálech

6 nepřečtených
  • Marine

    Zajimalo by me jakou vyhodu maj prumysly v pedalech. Cenovej rozdil oproti normalnim (ja nevim jak se jmenujou, jen kulickovy?) je docela velkej. Jezdim spis 4X, FR a takovy veci, takze mi jde hlavne o to, co to vydrzi – nesmi se to ohnout. Prijde mi, ze lepsi loziska ovlivni jen to, jak se ten pedal bude tocit, coz je mi docela ukradeny. Maj prumysly vliv i na pevnost pedalu? S jakyma pedalama mate dobry zkusenosti, co do pevnosti? Dik.

    0 0
    • pali  

      U guličkových teda konusových sa možu povoli? konusy pracné je ich nastavovanie a zlým nastavení zničiš konus porebujú vačšiu pozornos? čo sa týka servisu.Používa sa kombinácia ložiska guličkového a klzného.Priemyselné ložiská majú dlhšiu životnos? nie sú náročné na servis sú omnoho spolahlivejšie ale ?ažšie tiež sa používajú v kobinácii s klzným ložiskom.Klzné ložisko sposoby loker dos? rýchlo je tam velké opotrebenie materiálu jak na oske tak na púzdre pedálu.

      0 0
    • Daf  

      Konusy jsou super u pedalu stejne jako u nab. Mel jsem kdysi Shimana M535 a roky se na to nemusi sahnout. Nedelaji se tam vule a kdyz uz tak se da sestelovat. Jinak kdyz ma pedal prumyslove lozisko tak je vetsinou kombinovane s kluznym pouzdrem. Sice tyto pedaly jsou nejlehci, ale treba pocitat ze se v nich po case vytvori vule. Ona teda vule v pedalu nicemu nevadi, ale potesi kdyz tam neni.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.