• Fidoo

    Lidi zlatý, nemáte prosím tip na spinning centrum (nebo spíš konkrétního trenéra) v praze kde se vedou hodiny laděný spíš do cyklistiky než do nablblýho hopsání ala aerobic. Loni sem chodil do factory, ale letos tam už ty správný lidi hodiny nevedou. Tak please poraďte.

    0 0
    • Meesha  

      jj, Kaja Polivkova – myslim to obecne. Prej je to tam hodne dobry a chodi tam vetsinou cyklisti. Sem chodil loni taky do Factory a nebylo to spatny, kdyz me to nebavilo, tak sem si jel svoje. Letos sem tam este nebyl, tak netusim. Zase tam chodili hezky holky! :-)

      0 0
      • Fidoo  

        To je fakt – vobčas i nějaká zmateně vyběhla z šaten polonahá – maj to tam ve Factory trošku složitý na navigaci:-). Chodili sme na Hájka a na Kaprovou – ty jeli spíš cyklisticky.

        0 0
    • Beeda  

      jesli jedes svoje tak je jedno kde…hlavne klima/svetlo/ko­lo..b PS: Helena Kaprova tam uz neni?

      0 0
      • Fidoo  

        Neni – prej nějak marodí a má moc práce. Je přinejmenším nekorektní jí inzerovat a pak tam dát na poslední chvíli záskok. Taky mě loni trošku vadilo, že když byly pánský sprchy plný, tak netekla teplá voda.

        0 0
        • Beeda  

          jo a proto nelepsi centrum je na Stechvicky, ano Stechovicka da nejvie:-) B.

          0 0
      • JIRA  

        Helena určitě ne. Bývala tam Hanka. :)

        0 0
    • Frankie  

      Uz na spinning moc nechodim, celkem to uslo ve Sportcentru Evropska, ale instruktor od instruktora… Taky jsem byl parkrat v Zabehlicich v Hamrsportu, kde to bylo taky fajn, ikdyz trosku toho machani taky bylo :))

      Jinak bych moc nedoporucoval Fitness Vinice ve Strasnicich kvuli kolum, ktera tam nejsou nic moc…

      FV

      0 0
      • jakub  

        taky se teda optam nebot moje zena si v Polici nad Metuji otevira taky spinningove centrum, co tedy ocekavate od spinningu, co vas na nom teda bavi a co ne??? kdyz teda chodite a vybirate podle treneru co se vam libi dyz s vama trener dela??? jo myslite ze se bude lidem libit video projekce??? dik za odpovedi

        0 0
        • Meesha  

          jo, treba nejaky etapy z Tour nebo tak – ale Vuelta ride :-) Trener – biker co tomu rozumi, pak hezky holky, cisty sprchy atd, ale kdyz je to novy, tak to asi bude no a pak aby to bylo levny. No a pak at to prestehuje do Prahy a budu spokojenej… :-))

          0 0
        • Fidoo  

          co se mnou může můj trenér dělat dost záleží estli je to ženská nebo chlap. U toho chlapa je to dost omezený:-), ale v zásadě je pro mě osobně nejlepší co nejvěrnější (v rámci možností) simulace jízdy na kole. Věci který nedělám na kole (hopsání, šlapání ala pravítko v zádech apod.) nepotřebuju dělat ani na spinningu. Ale určitě je spoustu lidí (hlavně ctěných dam) který tohle naopak vyžadují. Ale ty asi moc nepotkáš na tomhle fóru.

          0 0
        • Beeda  

          sympatickej MTB penzionek na sympatickem miste :-) me staci kdy si me predsvicitel nevsima, nezhasina, je tam 15–20'C, nerika a neuakzuje bludy ostatnim lidem…B.

          0 0
        • rasto  

          nesnasim kdyz nektere cvicitelky shasinaj. to bych rostl. chodim na 2 instruktory, podle toho, jak se mi hodi.

          0 0
    • civetta  

      Taky hlasuju pro Kaju, a jako trener konkretne Petr Polivka (starsi). Jsou to holt bikeri… Uz jsem tam teda nejakou dobu nebyl – jezdim doma – ale neverim ze se to zhorsilo.

      0 0
      • Fidoo  

        Nemaj taky náhodou sál v rudný?

        0 0
      • Palos  

        Souhlasím Poliv (trenér) je profík doporučuji, hlavně tam na spineru nedělaj žádný vopičárny jak ty trenérky aerobiku na kole.

        0 0
    • rtw  

      Návrh na druhý konec Prahy než jsou Polívci je d-spin v Butovicích, Roman Dočkal a pak asi docela neznámý spining, ale taky to vedou cyklisti je Marthen fitness http://invence.info/…s/rozvrh.htm

      0 0
    • MattsSpeed  

      … nenavstevujete niekto, alebo nemate niekto skusenosti so spiningom na radlickej? tam ako je baze Motorletu. Neviem presne ako sa to vola. chcel by som referencie…

      0 0
      • rtw  

        Pokud nevyměnili kola tak jsou v příšerným technickým stavu. Stalo se že se během hodiny utrhl pedál:-(

        0 0
        • JSt  

          on by se asi tezko utrhl o prestavce, kdyz na nem nikdo neslape ;)

          0 0
    • goood  

      Ja ted zacal chodit na spinning do BBC v Hostivari. Jezdim si co potrebuju, nechodi tam moc lidi, takze neni treba si rezervovat misto a navic si tam muzu chodit jak casto chci, protoze to je v cene permanentky. Jinak instuktori jsou docela dobry, zadny hopsani nedelaj, jen stridaji rovinu a kopce. Popravde ani nevim co tim hopsanim myslite, ja zacal byl na spinningu zatim asi 6× a zadny hopsani jsem nezazil :-)

      0 0
      • Medunka  

        se ti v SB centru nelibi?

        0 0
        • goood  

          O SBC psali ostatni, me se tam taky libi, ja o nem ale nic nepsal tak nevim z ceho usuzujes, ze se mi tam nelibi.

          0 0
      • TomasN  

        Pfff, ja radsi nebudu jmenovat, protoze preci jen patrim do „teamu“ instruktoru BBC, ale obecne jsou spinning instruktori specialisti, a pak lidi co maji treba jakoukoli skolu indoor cyclingu (coz se od spinu ***** lisi) a lidi, nebo lepe devcata aerobicky, ktere si touto cestou mohou snadno privydelat a pak je z toho aerobic na kole, sorry holky nejen z BBC.

        0 0
    • Bajker16  

      Jakýho instruktora by jste doporučili ve Factory Pro na Smíchově. Případně i jiném centru v okolí ?

      0 0
      • Hombre  

        Ja ve Factory se spinningem zacinal a chodim tam dodnes. Doporucil bych jiz vyse zmineneho Karla Hajka, jezdi dobre, narocne a je tam plno holek (oni ho totiz strasne zerou). Pak obcas zajdu na Davida Holzera v pondeli – rozumna hodina a nejezdi tusim running (i kdyz ten ja muzu), pak i Lada Sirl, nebo Helena Kubrychtova(paradni vysportovane telo, ale jezdi uz jen rano), taky Ria Faltynkova je fajn. Rozhodne bych nedoporucil Milana Obsta, to je cvok a co dela na kole je neskutecny…:-/. A jelikoz mam spinning centrum v praci a za polovicni cenu (prispevek od zamesnavatele), tak chodim k nam do R-centra Na Homolku, ktere patri do site Starts spinning center. Mensi prostor (cca 10 kol), velmi pekne a sikovne holky a obcas se mi stane, ze jsem na hodine sam, a to se pak se sympatickou instruktorkou jede velmi fajn:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.