• Corbett

    Ví někdo z povolaných jaká se pojede na výše uvedené vyjížďce trasa? Respektive zda když trochu zaprší zda se tato akce přesune na silnici, nebo se to povalí lesem kolem Ba?kové na hranice a pak dál po hřebenu směrem na Slušky? Ve středu si to jdu projet, tak když tak dám vědět jak to vypadá s terénem.

    PS: a kolik se nás tam sejde?

    0 0
    • Martas  

      Taky by mě to zajímalo.Kdy se to jede,kolik km?Trasa?Rád bych se zůčastnil.

      0 0
    • TinkTink  

      Ahoj, zase tam budu. Trasa bude letos stara – proste se to nazene na starou trasu at si muzou vsichni vybrat…hnat to jako letos na jare jak to bylo u Vseminy ci jak se ta ves jmenuje, tak to uz by se nemelo opakovat…a kdyz zaprsi…tak budem spinavi :)

      Ja pojedu zas na konci, kontrolovat odpadle :)

      0 0
      • Otto  

        Jak odpadlé…dělal jsem doprovod. Ale aspoň jsem poprvé dojel někde poslední :o) Teď to bude lepší..doufám.

        0 0
        • TinkTink  

          Nemyslel jsem primo tebe, ale kdyz jsi se dobrovolne prihlasil… :o))) Tentokrat bude asi nejlepsi vyjet 30minut za popletonem…a u kazdyho se pak ujistit, jestli zije :)

          0 0
          • Corbett  

            Pesimisto -(((( Pokuď tra? bude rozmoklá, tak to bude sranda, ale trochu ji skropit a zavlažit ležící prach by neuškodilo. Když bude v sobotu pršet, bude to stát za prd.

            0 0
    • vojta  

      Mam otazku ke znalcum trati. Protoze mi rodinne povinnosti nedovoli zucastnit se, chtel jsem si trasu okruhu minulou sobotu alespon projet. V pohode jsem po znackach dojel az k polygonu nad Desnou, tam jsem ale posledni spec. znacku nasel na nejakem sloupku (byla temer cela zakryta ig. pytlem), pak mne ale uz zadna do oci neprastila. U samoty (U Matyjaku ?) jsem to vzal z asfaltky vlevo do lesa, ale postupne presla lesni cesta do stezky, krera nasledne zmizela. Tak jsem se vratil a sjel po asfaltce do Desne. Kudy trasa od polygonu dal pokracuje ?

      0 0
      • Corbett  

        Od toho polygonu pokud ti dobře rozumím je to do cíle co by kamenem dohodil – slusokruh.web­park.cz/mapa.html Vyjedeš na asfaltce nad Slušovicemi směrem na Vizovice a pak sfrčíš akorát dolů ke škole do Slušek. Značení nic moc, jedu si to projet zítra, tak jsem zvědav jak se vypořádali se značením. Třeba to doplní nějakým mlýkem, co bys také chtěl za ty peníze.

        0 0
        • vojta  

          Podle mapy dle odkazu jsem jel. Podle ni trasa kousek za polygonem uhyba z asfaltky, ktera vede od polygonu do Desne, nekam do lesa. A tu odbocku jsem nenasel, takze jsem nakonec sjel az do Desne a po silnici pres Neubuz dojel do Slusovic.

          0 0
          • kovar  

            no jo, ta odbočka je kousek z kopce po taková loučče, ani moc vyjeta cesta tam neni, po pár metrech se najede skrz houští na lesní cestu, po které se jede po „hřebenu“ až k asfaltce – Vizovice-Slušovice. Na tomto úseku (od matyjáků až asfaltka) se dá velice snadno sjet z trasy.

            0 0
      • kovar  

        prostě od MAtyjáků zahneš po asfaltce jakoby do Dešné, a asi po 10m pak je taková loučka vlevo u lesa, odbočíš na ni a jedeš mírně z kopečka po tej louce kolem lesa západoseverozá­padním směrem do takového houští ve kterém je „tunel“ který ústí na lesní cestu směr jihozápad mírně do kopce k posedu a dál lesem až nad Slušovice

        0 0
        • Corbett  

          Nic ve zlém, ale dnes jsem to objížděl celé a od toho místa nad Dešnou to stojí za hovno. I když jsem domorodec, tak tu louku jsem minul a vyjel někde v Chrastešově. Při druhém pokusu jsem si vzpoměl na tvůj příspěvek a vzal jsem to přes tu louku, kde jsem narazil na značení, ale to mě dovedlo k nějaké chajdě nebo maringotce bez koleček na kraji louky ohraničené drátem pro dobytek a to byl konec. Žádná cesta z tama nevedla. Jednou jsem se vrátil a zkusil to projet znova s tím jestli jsem nepřehlédnul nějakou odbočku a zase nic. Chajda a mrtvý bod. Musel jsem se nakonec vrátit a po rozbyté polňačce jsem to vzal dolů do Neobuze k hřišti. Jestli se to v sobotu nezlepší (značení), tak jedu nad Dešnou a sjíždím dolú.

          0 0
          • kovar  

            tento úsek se značívával fáborkama bezprostředně před akcí, ale i tak se tam dá velmi snadno sjet z trasy. Ale podle mapy se tama dá projet jindy i bez značení, bez mapy ani ranu, pokud to tam neznáš, máš malou šanci. A není to tam moc navštěvované, cesty jsou trochu zarostlé.

            0 0
          • vojta  

            Presne u te chajdy jsem skoncil v nedeli. Posledni znacku (velka sipka vlevo) jsem nasel kousek od vyjezdu na louku. Nakonec jsem to vzal pres tu louku ke Slusovicim. Jen tak mimochodem, nevite nekdo, kolik pousti do tech ohradnich dratu ? Tak sikovne jsem ho podlezal ( na prekroceni jsem nemel odvahu ;-) ), ze jsem si ho camelem stahl na mokra zada – nic moc prijemneho to teda nebylo …

            0 0
    • TinkTink  

      Tak prej by prset nemelo…ale je to pomerne fuk, protoze by melo byt stejne hnusne…takze teply obleceni :)…a ja si dam caj do camelu…

      0 0
    • maxtor  

      Tak zase po roce: jede někdo??? Počasí by mělo přát…

      0 0
      • TinkTink  

        Ja jako vzdy budu sbirat mrtvoly :)

        0 0
        • maxtor  

          Přijdu se na tebe podívat:-)

          0 0
          • TinkTink  

            Radej prijed :)

            0 0
            • maxtor  

              Já na kole v terénu nejezdím – prý je to nebezpečné – hlavně z kopce:-). Ještě si to ale rozmyslím. Zálaží taky na tom, jestli mě pustí rodiče:-)

              0 0
              • TinkTink  

                Naopak, na silnici je to mnohem nebezpecnejsi :))

                0 0
                • maxtor  

                  Dělal jsem si srandu. Souhlas – na silnici jsem sice ještě nespadl, ale mám pocit, že až se tak stane, tak to asi vydá za všechny pády, co jsem měl na MTB dohromady – a pár hnusných jich bylo…

                  0 0
    • vojta  

      Jen pripomenuti. Kdyby nahodou nekdo chtel a nevedel kdy, tak tuto sobotu (15.9.) Doufam, ze se mi na x-ty pokus konecne povede zucastnit se.

      0 0
    • zskal  

      Ahoj, nemáte prosím náhodou někdo záznam trasy Slušovického okruhu pro Ozi Ex, nejlépe ve formátu *.plt? Klidně to může být i jiný formát. Rád bych si tu trasu zkusil projet s, ale ta mapa http://slusokruh.webpark.cz/mapa.php je dost špatně čitelná. Díky.

      0 0
    • Corbett  

      Ještě chviličku by to počasí mohlo vydržet. Zima mi nevadí, ale pokud bude celý pátek chcát, tak to bude stát za hovno. Po dlouhé době mám na tuto akci volno.

      Tak jsem se těšil, že po dojezdu do cíle si dám klobásku, štampli slivovice, pár piv a kolo těch 300m domů už nějak dotlačím:-)) To by byla tečka za sezónou :-))

      0 0
    • Corbett  

      Na pohodu tuto neděli 13.10.2013 s od­skokem na Vartovnu. Nepřidá se někdo?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.