• RomanH

Na nove zapletenych rafcich Mavic X717 Disc, draty DT 2–1.8–2 jsem ujel asi 2000km a zda se mi, ze se vyplet trosku povolil a je moznou pricinou jemneho praskani. Do strany nikam nehazi, ale myslim si, ze by potreboval trosku dotahnou. Zajimalo by me o kolik. Pred tim jsem mel X517 a ta mi po dotazeni o pul otacky zacala praskat (pritom byla urcite mene napnuta, nez pri novem vypletu). Nevim, zda to bylo tema 8tkm ci jejich obecnou vadou, ale nerad bych takhle dopadl i s tou 717. Je pul otacky hodne, nebo je to v norme ? Diky.

0 0
    • Daf  

Tezko rict kdyz to clovek nevidi, ale pokud je vyplet hodne povoleny tak pul otacky by melo byt v pohode. Navic X717 by mely vydrzet o neco vic.

0 0
      • Blink  

Taky mám 717ky a limitem podle mě není pevnost toho ráfku, ale tense drátů. Snažil jsem se vytvořit co nejtvrtší výplet a to co v tom brání je to napětí závitu v niplu – když sem to dotahoval šly z toho piliny a centrklíč začal žvejkat nipl.

0 0
        • Daf  

To bych typnul spis na spatnou delku dratu nez na nejake pnuti :)

0 0
    • MartinXC  

Ještě jsi měl napsat, že brzdíš kotoučema. Mě přední kolo (kotouč) začalo při brždění podivně kvílet, až jsem myslel, že je to brzdou – a ono výplet. Podle mě bude rozhozená bržděná strana víc – já to radši dávám odborníkům.

0 0
      • RomanH  

Prislo mi zbytecny s tim nekam behat, kdyz to neni nijak rozhozeny. Ale pro jistotu, v Brne by jsi doporucil koho ? Myslis, ze zde nekdo ma tenziometr ?

0 0
        • MartinXC  

Hanák určitě nemá, možná Kočař…měl by ho mít ten, kdo si dává na ceduli DT authorised (RockyBikes?) a nebo dělá Campu – Šírer (ale výplet bych tam nedal). Zkus XCR – Campu dělají taky a minule mě málem na servis (vidle) přesvědčili.

0 0
          • RomanH  

Diky. Uvidime, mozna to tam hodim. Od patku budu stejne mimo a na kolo se dostanu nejdrive ve stredu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz