• karum

    Zná někdo tuto oblast? Jsou tam nějaý cyklostezky nebo prostě cesty kde se dá jezdit na MTB? Pojedu tam příští týden a tak chci vědet na čem zhruba budu.

    0 0
    • kámen úrazu1  

      Pár cyklotras lesem vede, cest a cestiček všech možných povrchů je tam mnohem víc. Bikery jsem tam nepotkala,jezdí tam asi jen místní, i když z Brna je to kousek (ale Moravský kras je přece jen blíž). Užij si to, je tam hezky.

      0 0
    • Santus  

      Po celym hrebeni vede uzka asfaltka, cyklotrasa c.473, kde nejezdi auta, kdyz sjedes tak ses v normalnim terenu, kde se urcite da vyradit.Jsou tam pekny dubovy a bukovy lesy, tezi se tam nafta :-)

      0 0
    • rock  

      Doplním ještě Santuse nade mnou: Ždánský les je v podstatě jeden hřeben, takže si dobře rozmysli každé odbočení z té hřebenové cesty. Téměř každá odbočka Tě svede až do polí mimo les a čeká Tě výšlap zpátky – vrstevnicových cest je tam pomálu, většina jsou spádnice. Jezdit se tam ale dá docela příjemně a není tam tlačenice. Skvělé pro vyčištění hlavy …

      0 0
      • marapara  

        Taktak, je to jeden nepřílíš dlouhý hřeben, po kterém vede asfaltka. Jinak kamkoliv sjedeš mimo cestu, tak dolů a pak zpět nahoru. Vedle jsou Chřiby, tam je jiné bikové ježdění :) Doporučuji.

        0 0
    • MartinXC  

      Přejezd Ž.lesa je spíš zpestření pro silničáře. Na bika je to příliš malé rozlohou. A do dalšího terénu (Střílky, Buchlovské vrchy) docela kus po silnici. Ale hezky tam je.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.