• MARIN

Nejsem si jisty ale tusim, ze uz jsem videl jejich CZ stranky ale nejak se mi nedari je najit :( Mam dneska den blbec tak se mi nedivte

0 0
    • PePu  

No asi pred mesicem mi psala manzelka dovozce (timto ji zdravim), ze pry maji byt stranky v provozu do 14 dnu, takze to neni nemozne.

0 0
      • MARIN  

ja mam proste za to ze uz jsem na ty stranky koukal a prohlizel i ceny bot ale ted by me zajimali rukavice _ dlouhoprste ErgoAir_ zrovna jsem je nasel ve starsim Velu a vypadaji dobre

0 0
        • PePu  

Ja mam od ni cenik (shanim model XDH a tady u nas je nikde nemaji :(

GLOVES X GEL 690 XDH 745 MATRIX 449 REX 390 REX LADY 390 ENZO 299

0 0
          • PePu  

…a jeste kdyby byl zajem, muzu poslat majlem komplet cenik

0 0
            • kovar  

Posli sem radsi komplet MAgdalenu :-)

0 0
              • PePu  

;-) Se jako znate,jo? nebo to „…MAg..“ melo znamenat, ze mam udelat jeji sochu ze supr dupr Mg slitiny?

0 0
                • P.B.  

Matne si vzpominam, ze si domlouvali nejakou vyjizdku, jak to dopadlo Michale?

0 0
                  • kovar  

Dobre, ujeli jsme tak asi tak 2km:-), jak tu Formanovci byli kdysi na Drasalovi.

0 0
                  • rtw  

Je asi fakt ze jsme s Michalem vypili vic piv nez najeli km ale snad dojde v budoucnu i na tu cyklistiku:-)

0 0
          • Meesha  

Myslim, zd sem ty XDH videl v Krab Cycles dole u Vltavy kolem 800. Jejich web by mel bejt http://www.tommbike.cz

0 0
            • rtw  

Je to tommbike.com ale porad to nefunguje, mame linyho webmastera, tak se omlouvam:-)

0 0
              •  

daji se veci vyzkouset a koupit primo u vas? zajimaj me sortky canyon a zatim jsem je nikde v kramu nevidel… nebo aspon tip, kde konkretne v praze by je mohli mit?

0 0
                • Meesha  

web uz funguje. http://www.tommbike.com

0 0
                • rtw  

Canony by mel mit Visek Sportcentrum, Sterba a Eurobike

0 0
                  •  

diky, vcera sem v eurobiku sehnal snad posledni Mko v Praze :-) meli byste vic myslet na nas prcky :-))) to je vsade samy L, XL… :-)))

jo a jinak na webu mate jako prodejce Smichoff Bike, jenze mi tam tvrdili, ze LG vubec neprodavaj…

0 0
                    • rtw  

Tak to nevim s kym si mluvil, ale maj od nas docela dost zbozi, kdyztak sef je Michal Venhoda a ten by nas snad nezaprel:-)

0 0
              • rich  

a kratasy s laclem nebudu?

0 0
        • P.B.  

Jestli ti to pomuze, tak mam kratky ErgoAir a jsou vyborny. Pravda staly kolem petikila, ale nemaj chybu. Bal jsem se, aby se to na dlani nekrabatilo, ale z bytecne, jsou opravdu vyborny. Navic jsou krasne cerveny a ladi mi k biku.

0 0
          • Darius  

ja mam zese krasne modry, jinak s vyse uvedenym naprosty souhlas

0 0
    • scret  

Hmmm, ted jsem koukal na ten elitni MTB model za cca 3litry, nemate je nekdo?

0 0
      • Meesha  

Hmm, taky se mi libjej…

0 0
        • scret  

Hmm, tak mam dalsiho adepta na novy tretry. Zvazuju Sidi, Gaerne, Spesly, Diadorky nebo prave LG.

0 0
    • nachti  

Tretry Ego Grip jezdím cca jeden rok. Nemůžu sice srovnávat, protože jsou moje první, ale zatím maximální spokojenost. Vlastně jsem asi měsíc jezdil Sidi Basic – hrůza, nezkušenost, moje blbost.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.