• Jiko

    Ahoj zdravím všechny cyklisty. Mám vyhlídnuté silniční trety Luis Garneau a zajímalo by mě, jaké s nimi máte zkušenosti a co si o této značce myslíte. Za odpovědi děkuji

    0 0
    • yetti  

      Jezdím bikové boty Luis Garneau a jsem s nimi maximálně spokojenej. Sedí mi skvěle, kvůli čemuž jsem si je koupil. Mám je tak 7000km a jsou pořád v super stavu. Takže myslím, že vydrží opravdu dost.

      0 0
    • Jogador  

      Mám také bikový tretry Navigation II nebo tak nějak, mám je už asi 4 roky, najeto přes 15 tisíc kilometrů, a dnes se mi přetrhla tkanička, když se mi zasekla o velkou pilu, jinak jim nic neni, a ještě hodně kilometrů vydrží…

      0 0
    • Volf  

      Měl jsem od nich sedlo ještě dovezený z Kanady a dneska už můžu říct, že nic moc. Dneska mám jejich rukavice a stejnej pocit. Nedávno jsem si prohlížel nějakej jejich levnější model treter a působily ma mě dost lacině. Na druhou stranu jsem si chtěl svýho času pořídit jejich helmu / už si nevzpomenu na model /, ale v tý době nějak nefungoval dovozce, tak jsem koupil MET. Na druhou stranu se píše, že je to za mořem docela kultovní značka.

      0 0
      • rtw  

        Můžu se zeptat jakej model rukavic? A pod větou „levnější model treter na mě působil dost lacině“ si taky nedovedu představit jaké bylo očekávání, když se jedná právě o nižší třídu. Beru kritiku, ale konstruktivní manželka dovozce:-)

        0 0
        • Luka  

          zdravim, u dovozce jsme byli diky kamaradovi ve skladu nakupovat a dost jsme u vas v suterenu nechali :)

          nemuzu si stezovat ani na jedno, damsky rukavice ergo s kratkejma prstama i s dlouhejma jsou absolutne super a o plastenkach ani nemluvim! Ja si myslim ze LG je znacka dobra a veci maji kvalitni, vozim je uz druhou sezonu, vlastne treti je to letos a ani musku bych na tom nenasla. Snad jen sitovina (takovej ten vrchni prodysnej matros) na kratkych rukavickach se na kloubu u ukazovacku zacina ridnout… ale maji odslouzeno, to je fakt…

          0 0
          • rtw  

            ja vim:-) Nemyslím si, že je LG lepší než Spešl nebo co já vím kdokoliv jinej, ale chci slyšet konkrétní důvod proč je to blbý a pak se to budu snažit vyvracet nebo řeknu, jasně, máš pravdu, kup si něco jinýho. Ale samozřejmě radši slyším kladný ohlasy:-) Mmchm zrovna rukavice mi přijdou dobrý. Prodalo se jich několik tisíc a reklamací bylo minimálně.

            0 0
        • Volf  

          Dobře tak to upřesním. Jako celek se mně značka líbí. Co se týká těch treter, byly to nějaký turisťáky a připadali mně takový ,, gumový ,,. Na druhou stranu mám Diadory Geko, který se taky leckomu nemusej líbit. S těma rukavicema se to má takto. Jsou to nějaký Erga a maj dlaně z nějaký ,, jelenice ,, a tak se o ostrý gripy drbou a na levý ruce mě tlačí šev, u kterýho nepomáhá ani naklepat ani nic. Na druhou stranu má moje žena taky nějaký LG a nemůže si je vynachválit. No a to sedlo si už nepamatuju, protože je to už dost let zpátky, ale byl jsem na druhou stranu rád, že mám něco co se běžně v tý době nevidělo. Takže závěr. Není to problém značky, ale spíš výběru. kamarád majitele senzoru :-)

          0 0
    • Al_Bunda  

      Mam tyto www.tommbike.com/img.php?… turisticke tretry a po roce na najeti necelych 5000 km vypadaji stale jako nove. Nemuzu si na ne stezovat.

      0 0
    • PePu  

      Mám od LG dlouhoprsté rukavice Ergoair (druhým rokem). Jsou dobře odvětrané, pravá dobře sedí, levá tlačí mezi palcem a ukazováčkem (špatně udělaný šev zpevňující kůže, jde ale poznat až po cca 20min jízdy, v prodejně sedly obě dobře), celkem rychle se udělaly díry na konci ukazováku a prostředníku (nikoliv po pádu, těch už pár vydržely, vyspravil jsem a od té doby drží), velké mínus jsou suché zipy (po pár vypráních špatně drží).

      0 0
      • PePu  

        Malá oprava: název nebude ergoair, ale pravděpodobně se jedná o nějaký starší model Mvents (jediný ještě čitelný nápis, umožňující identifikaci, je Style No # 1482016).

        0 0
      • rtw  

        O těch sucháčích víme, ty opravdu blbě drží, ale na letošních modelech by měly být lepší:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.